Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2006 00:00

Bu gece saat 23.30’da Çubuklu Hayal Kahvesi’nde Ayhan Sicimoğlu konseri var. Çok eğlenceli oluyor, kaçırmayın.

ç New Wave’den alternatif rock’a, elektronika’dan Brit-Pop’a uzanan geniş repertuvarıyla dikkat çeken Chantage bu gece Balans’ta.

ç Nardiz Jazz’da bu gece 23.00-02.00 arasında Elif Turan & Önder Focan Trio konseri var. Bilgi Üniversitesi Jazz Bölümü son sınıf ögrencisi Elif Turan caz standartlarına funky bir yorum getirecek. Giriş 20 YTL.

ç BKM’nin düzenlediği Açıkhava Konserleri bu geceki Sezen Aksu konseri ile başlıyor. Konser saat 21.00’de. Bilet fiyatları 55 YTL (merdiven) ve 100 YTL arasında.

ç Groove Tech Vol.3 partisi bu akşam Studio Live Technik’te. Giriş 15 YTL.

ç Dans müziğinin en büyük efsanelerinden Paul Oakenfold ve Alter Ego bu gece saat 22.00’de Yedikule Zindanları’nda. Biletinizi mutlaka Biletix’ten almanız gerek, diğer biletler geçersiz.

Karaoke yap

Doğumgünleri, özel kutlamalar ve şirket etkinlikleri için karaoke kuşkusuz garantili eğlence. Herkes en bet sesiyle şarkılar söyler, kulaklar tırmalanır ama ertesi gün kimse bunu işkence olarak hatırlamaz, "ne harika geceydi" diye anar. Beyoğlu’ndaki Klub Karaoke, Türkiye’nin karaoke severleri için yaratıldı. 15 kişilik Tokyo, 40 kişilik Fetiş VE 100 kişilik Zoo adlı üç farklı oda, özel gruplara kiralanıyor. Arşivde, Türkçe’den Çince’ye 20 bin şarkı var. Rezervasyonsuz günler ve Happy Hour organizasyonları da var. Yakında bir de Karaoke Superstar yarışması düzenlenecek. www.klub-karaoke.com adresinden veya 0212 293 76 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Şarabı ustasının elinden tat

Miguel Torres Şarapları’nın ünlü sommelieri Christophe Brunet, bu akşama kadar Hyatt Regency’de düzenlenen Şarap Festivali’nin konuğu. İspanyol Kraliyet Ailesi’nin de favori markası olan Miguel Torres’in sommellieri Brunet, bu yılki teması İspanyol Şarapları olan festivalde şarap meraklılarına 50 çeşit yerli ve yabancı şarapla ilgili bilgi verecek.

Babylon’da

göbek at



Hıdırellez şenliklerinde binlerce İstanbulluyu coşturan Ahırkapı Roman Orkestrası bu gece Babylon’da. Türkiye’de ve Avrupa’da birçok festivalde sahne alan grup, ateşli ve neşeli ezgileriyle yazın gelişini kutlayacak.

Efsane ile tanış

Annesi kütüphane görevlisi, babası kapıcı. 11 yaşından beri vejetaryen. Hayvan haklarını örgütü PETA’nın sıkı destekçisi. Uyuşturucu kullananlardan ve bağımlılık yaratan maddelerden hiç hazzetmiyor. Politik görüşlerini saklamıyor; muhtemelen Thatcher’ın, Bush’un ve Blair’in kara listesinde başlarda. İdollerinden biri James Dean. Gaylerin en önemli ikonlarından, ama cinsel kimliğini açıklamıyor. Son konserlerinden birinin biletleri 10 dakika içinde tükendi... Kim bu derseniz, cevap Morrisey. Konseri bu akşam Parkorman’da.

Enginarla sağlıklı beslen

Mevsim geldi; kocaman, kılçıksız enginarlar manav tezgahlarına çıktı, neredeyse bitiyor bile. Akşamı Avrupa yakasında geçirecekseniz Dedeman Otel’deki Enginar haftalarını kaçırmayın. 14 Haziran’a kadar sunulacak özel mönülerde enginarın birçok farklı çeşidini tadabilirsiniz. Jumbo karideslisi de var, rakı soslu kalamarlısı da... T: 0212 274 88 00

Lise festivallerine katıl

Yedigün Mojo K.A.L Fest’06 Liseler Arası Bahar Festivali bugün saat 12.00’den itibaren deniz manzaralı ve 5 bin kişi kapasiteli Kadıköy Anadolu Lisesi bahçesinde. Festivalin en önemli etkinliği Benny Benassi’nin hazırladığı The Biz Live Show. Bir de Athena konseri var. www.yedigunmojokalfest.com. Diğer lise festivali ise Keremcem ve PopCorn konseri ile Franco Fete. Franco Fete saat 12.00’den itibaren St. Joseph Lisesi bahçesinde.

Romantik balıkçıyı keşfet

Bu akşam Boğaz kenarında balık yemek isterseniz Paşabahçe’deki yeni İskele Restaurant’a gidin. Paşabahçe İskele Restaurant, mezeleri, dil şiş, tuzda levrek ve balık köftesinde iddialı. Aslına uygun olarak restore edilmiş tarihi iskele binası, özellikle yaz aylarındaki nefis bir günbatımına tanıklık ediyor. İstanbul’un en romantik balıkçılarından biri diyebiliriz... T: 0216 322 09 59.

İzmit’te

partiye git

80’lerin San Francisco, What a Feeling gibi döneme imza atmış ünlü parçalarına yaptığı remiksler ile dans listelerinde fırtına gibi esen dünyanın en ünlü DJ gruplarından biri olan Global Deejays bu gece İzmit’teki Tecnhofest alanında muhteşem bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Organizasyonda DJ Beyza da var.

Erol Evgin ile geçmişi an

Ankara
’daki Radyo ODTÜ’nün sekiz senedir "Yayılalım çimlerde, çeşitli biçimlerde..." sloganıyla düzenlediği Açık Hava Konserlerinde bugün saat 18.30’dan itibaren Levent Yüksel, Bülent Ortaçgil & Zuhal Olcay ve Erol Evgin konserleri var. Erol Evgin, çok uzun bir süredir ilk defa Ankara’da konser verecek. Repertuvarda 1969’dan bugüne tüm şarkılar var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!