Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2006 00:00

Üniversiteli isen KoçFest’e katıl

Koç Topluluğu’nun 80. yıl kutlamaları kapsamında üniversiteli gençler için gerçekleştirilen KoçFest bu hafta Ankara ODTÜ’de başladı. Toplam 11 şehirde üniversite gençlerine tam gün eğlence vaat eden KoçFest, Koç Topluluğu şirketleri tarafından düzenledikleri aktiviteler ve yarışmalar ile heyecanlı bir şenlik. Yarışmalarda Koç Grubu şirketlerine ait şirketler bol bol ödül de dağıtıyor; Vega, Mor ve Ötesi gibi ünlü Türk grupları da sahne alıyor. 16 Mayıs Adana Çukurova Üniversitesi, 18 Mayıs Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 21 Mayıs Kayseri Erciyes Üniversitesi, 24 Mayıs Erzurum Atatürk Üniversitesi, 26 Mayıs Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, 29 Mayıs’da Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi. 1 Haziran İzmir 9 Eylül Üniversitesi ve 3 Haziran İstanbul Parkorman.

Annene hediye al

Annenize Anneler Günü için hediye almadıysanız, üstelik hálá hediyenin ne olacağına karar vermediyseniz, Park Bravo, Nine West veya La Senza mağazalarına uğrayın. Bu üç mağazanın birinde ayakkabı, iç çamaşırı ve elbise arasında aradığınızı bulamazsanız, Anneler Günü için verdikleri hediye danışmanlığı hizmetinden faydalanabilirisiniz. Siz annenizi anlatın, onlar hediyenizi önersin.

Babylon’da eskilerle eğlen

Babylon bu gece eskilerle eğleniyor. Oldies But Goldies partisinde Madonna, Michael Jackson, ABBA, Depeche Mode, Alphaville, The Cure, U2, Snap, Village People, Wham, Boney M, Rod Stewart, James Brown ile yetmişlerden doksanlara yolculuk yapacaksınız. Giriş 30 YTL.

Amerikalı cazcıları dinle

Arkansas doğumlu Veronica Nunn, trompetçi bir baba ve müzikalci bir annenin çocuğu. Okul ve kilise korosundan sonra 12 yaşında kulüplerde söylemeye başladı. American Lullaby ilk solo albümü. Piyanist Travis Shook ise Kaliforniyalı. 1993’teki ilk albümünü saksafoncu Bunky Green ve efsane davulcu Tony Williams ile yaptı. İkili bu gece Nardis’te. Giriş 20 YTL.

Kendini hamura vur

Şaşkınbakkal’daki Han Restoran, mönüsüne on beş çeşit yeni hamur işi dahil etti. Aralarında vejetaryenler için seçenekler de var. Örneğin; taze fesleğen, sarmısak ve domates sosu ile hazırlanan Ravioli Aparto, sadece et değil, hayvansal gıdalardan tamamen uzak durmak isteyenler için hazırlandı. Makarna istemezseniz Kayseri mantısı da deneyebilirsiniz. Tatlıyı da yediyseniz, kilo alırız diye korkmayın, sahilde güzel bir yürüyüş yapın. A: Bağdat Caddesi No: 486, Suadiye ve Bağdat Caddesi No: 379 Şaşkınbakkal.

Bak bakalım, üstünden kuş geçiyor mu

"Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer" isimli şarkıları ve ocak ayında yayınlanan albümleri ile bu senenin en çok konuşulan rock gruplarından Yüksek Sadakat bu gece Balans’ta. Adını, müziğe tutku derecesindeki bağlılıklarından alan Yüksek Sadakat, gece yarısında çıkacak sahneye.

Nuri Alço’dan korkma

Bir eskiler partisi de Galatasaray’daki Olimpia Live’da. Partinin ismi, "Korkarım Çok Eğleneceğiz!"; okurken Türk filmi aksanıyla okuyun lütfen. Partide 60’lardan 80’lere bütün Türkçe şarkılar var amaiçkinize hap atan Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun yok!İsterseniz Yaşar Alptekin dansı yapmakta özgürsünüz. Parti saat 22.00’de başlıyor, giriş 17 YTL.

Bütün gece zıpla

Kirli Berlin sounduna kattığı minimal, funk ve disko çözümlerle, efsane parça "From Disco to Disco" ile ve de Chicks on Speed’den Tiefschwarz’a birçok isme yaptığı remikslerle tanıdığımız Eric D. Clark, bu gece İstanbul’da İndigo müşterilerini zıplatacak. Gecenin ev sahibi disko ve funky-house setleriyle tanıdığımız Baris K. Dua edin de, geçen hafta olduğu gibi kimse suçiçeği, kızıl veya boğmaca olmasın.

The Cardigans konserine git

Dünyaca ünlü İsveçli grup The Cardigans bugün saat 19.00’da BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde. Beş genç İsveçliden oluşan grup, yaptığı müzik kadar birbirinden renkli grup üyeleri ile de meşhur. İlginç karakterler olmalarını, son albümleri Super Extra Gravity’yi "bir önceki albüm Long Gone Before Daylight’in hem devamı, hem de tam tersi" olarak tanımlamalarından anlayabilirisiniz. İstanbul konseri, Super Extra Gravity’nin çıkışından sonraki ikinci konser. Biletler Biletix’te 40-100 YTL arası.

KISA KISA

Depeche Mode tutklusu tüm ülkeyi sardı. Bu gece İzmir Kemancı’da Depeche Mode Live Party var. Giriş 23 YTL.

İstanbul’da yaşayan ODTÜ’lüler bu gece Taksim Studio Live’da buluşuyor. Tribute To Odtu Party Vol.3 isimli gecenin konseri Rebel Moves’dan. Evet, İstanbullu değilseniz de gidebilirsiniz... Giriş 25 YTL.

İstanbul Kemancı’daki Kent Rock Fest devam ediyor. Bu gece Alev ve Aseton saat 22.00’den itibaren peş peşe sahne alacaklar. Beş üyesinden dördü yabancı olan Alev’in "We Live In Paradise" adlı albümleri yakında çıkacak. Aseton ise "yerli malı yurdun malı" kontenjanından.

Trance müziğin dünyaca ünlü ismi Hollandalı DJ Joop bu gece Studio Live Technik’de.

Anthony Papa saat 22.00’den itibaren Ankara Faces Club’da. Giriş 28 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!