Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 00:00

Haberin Devamı

KOZMOPOLİTVE BOHEM

İGS’nin yeni sezon koleksiyonunun esin kaynağı, İstanbul’un kozmopolit ve bohem yapısı oldu. Spor tek ceketleri papyonla birlikte kullanabilir, altına jean pantolon giyebilirsiniz. Trikolar en az tek ceketler kadar önemli bir yere sahip koleksiyonda. Önden düğmeli, kolsuz triko yelekler, v yakalı kazaklar var.

KARİKATÜRLÜ GÖZLÜKLER

Topten Kids’in çocuklar için hazırladığı renkli güneş gözlükleri, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlıyor. Optik gözlük kullanıcısı çocuklar için de yüzlerine en uygun modelleri tasarlıyor. Sevimli karikatürlerle şekillendirilmiş renkli optik gözlüklerin fiyatı 75-150 YTL arasında.

3 ALANLAR 2 ÖDÜYOR

14 Ekim’e kadar Linens mağazalarında nevresimden perdeye, yatak örtüsünden uyku setine, halıdan aksesuvarlara, bebek ürünlerinden çeyiz grubuna tüm ürünlerde 3 al 2 öde kampanyası var. Kampanya sadece Linens değil; Taç, Valeron, Benetton, B at Home, Sisley Casa, Disney, Pierre Cardin gibi Linens mağazalarında satılan tüm markalar için geçerli. Perde kumaşı grubunda 2 metre perde alana 1 metre perde de Linens’ten hediye.

BAYRAMA ÖZEL ÇİKOLATALAR

Ülker, ramazan bayramında iki yeni çikolata çıkarıyor: Amante ve Dore. İki katlı madlen çikolata olan Amante, sütlü ve bitter çikolatayı aynı anda tatma fırsatı veriyor. Sütlü ve bitter çikolatalı Dore, ince formu ve kare şekli ile alışılmış madlen çikolatadan daha farklı bir çikolata keyfi sunuyor. İkisinin de şık ambalajları var.

BİR NEMLENDİRİCİ ÜÇ İŞLEV

Dermalogica’nın Sheer Moisture SPF15 ve Sheer Tint Moisture SPF15 isimli ürünleri, cildi güneş hasarlarından koruyor, nemlendiriyor ve bronz ten açılmaya başladığında fondötene alternatif oluyor. Fiyatı 124 YTL.

BİENAL TİŞÖRTLERİ

Mavi Jeans, 10. Uluslararası İstanbul Bienali için özel tişörtler satıyor. Esen Karol’un tasarladığı "İmkansız Değil, Üstelik Gerekli: Küresel Savaş Çağında İyimserlik" temalı tişörtler, markanın İstanbul Beyoğlu, Tünel, Cevahir, Bahariye ve Erenköy mağazalarında bulunabilir.

TRENÇKOTMEVSİMİ GELDİ

Faik Sönmez’in yeni sezon koleksiyonunda gri, metal, siyah ağırlıklı, volümlü trençkotlar ve pelerinler bulabilirsiniz. Soğuk havalarda pardesü ve paltoya şık bir alternatif olacak şekilde tasarlanan trençkotlarda kruvaze ve bol apoletli klasik modeller, büzgülü ve metal aksesuvarlı düz, ütü istemeyen kumaşlar kullanılıyor.

BAYRAMLIK ALMADAN ÖNCE

Çocuklar için bayramlık alışverişine çıkacaklar, İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi içindeki C&A’ya bakabilir. Bayrama özel çocuk koleksiyonu 3 farklı yaş grubuna hitap ediyor. 0-2 yaş grubundaki bebeğinize özel beyaz, turuncu, mavi renkli modeller, 2-7 yaş grubu çocuklar için Palomino markalı etekler, pantolonlar var. 7-15 yaş grubunu yansıtan Here&There markası kızlar için rengarenk parlak üstler, tunikler, kazaklar, erkekler için kapişonlu tişörtler, bol cepli pantolonlar, bloomer tulumlar, gömlekler tasarlamış. Ayrıca yelekli takımlar, takım elbiseler, kumaş pantolonlar bulabilirsiniz. Tişörtler 7-29, gömlekler 12-35, kemerler 7-14 YTL.

Haberin Devamı

MOR HALKALARDAN KURTULUN

La Mer, yeni bir göz bakım ürünü çıkardı. The Eye Concentrate isimli ürün, göz çevresindeki koyu renk halkaların, şişliklern, çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu azaltıyor. Daha sağlıklı, canlı ve esnek görünüm sağlıyor. Sabah-akşam az miktarda ürünü göz bölgesine uygulama aracı ile hafifçe sürmeniz yeterli. Bu ürüne İstanbul’da Suadiye Boyner, Harvey Nichols, Akmerkez, Nişantaşı ve Ankara’daki Beymen mağazalarından ulaşabilirsiniz. Fiyatı 350 YTL.

MEDYA CEPLİÇANTA

Nike’ın kış koleksiyonunda yer alan Dance Medium Duffel çanta, şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Geometrik desenleriyle dikkat çeken çanta, spora giderken olduğu gibi günün her anında rahatlıkla kullanılabilir. Omuzda ve kolda taşınabilen çantanın içinde yer alan ıslak/kuru bölmeler, terli ve ıslak havluları çantadaki diğer malzemelerden ayırıyor. Ayrıca i-pod ve cep telefonu için medya cebi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!