Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2006 00:00

Çift turlu derikayışı var

Hermes’in 1920’lerde eyer üretimindeki uzmanlığını deri saat kayışlarına taşıyarak başlayan macerası, bugün mücevher, ipek eşarp, parfüm gibi çeşitli alanlara yayıldı. Hermes’in dikişli deri kayışları da ünlü. Cape Cod koleksiyonu, ismini Amerika’nın doğu kıyısındaki tatil beldesinden almış. Hermes mücevher koleksiyonunun "çapa" bileziğinden ilham alınarak Henri d’Origny tarafından tasarlanan model, her yıl yenileniyor.

İngiliz markası Wallis’in Türkiye’deki ilk mağazası Ankara’da açılıyor

İngiltere Kralı VIII. Edward’ın tahttan feragat etmesine yol açan Amerikalı Mrs. Wallis Simpson’ın adı, bir İngiliz giyim markasının ismi. Zaten marka da son koleksiyonunda, Wallis Simpson ile Edward’ın aşklarının doğduğu Fransa’nın ünlü sahil kenti Deauville’den esinleniyor: Denizci modasını yansıtan koleksiyonda büyük düğmeli şortlar, pantolonlar, çizgili süveterler, puantiyeli şifon bluzlar var. Markanın bir özelliği de "petite" koleksiyonunda boyu 160 cm’nin altındaki kadınlar için tasarlanan şok tasarımların bulunması. İşte İngiltere’de 12 mağazası bulunan Wallis, Türkiye’de de ilk mağazasını bugün Ankara’da yeni alışveriş merkezi Ankamall’da açıyor. Markayı Türkiye’ye, Body Shop, Starbucks, Topshop gibi markaların da temsilcisi olan Shaya Grubu getirdi.

Elektrikli cezve

Hisar’ın dört fincanlık turbo elektrikli cezvesi 250 mililitre su ısıtıyor. 2.5 dakikada kaynar su elde edebiliyorsunuz. Cezvenin ergonomik bir sapı da var.

Bu koleksiyonun adı Detoks

Ünlü halı markası Step’in Detoks koleksiyonunda modern hayata uygun yalın modeller var. Koleksiyonda halının yanısıra gazetelik, abajur, yastık gibi farklı ürünler de bulunuyor. Halı 1.995, keten abajur 280 YTL, deri tepsi 165 YTL, keten yastık 64.5 YTL. Step Danışma Hattı: 0212-336 04 88.

www.stepcarpet.com

Sezonun ayakkabıları

Ayakkabı markası Bambi’de bu yaz bilekten bağlı, hasır ip sargı veya deri sargı dolgu tabanlar, espadriller, burnu açık arkası kapalı ayakkabılar, ökçeli burun kafesli modeller (bunları bermudalarla rahatlıkla giyebilirsiniz) var. Bambi’nin mağazaları: Akmerkez 0212-282 06 41, Bağdat Caddesi 0216-386 22 22, Cevahir 0212-380 06 18, Kadıköy 0216-414 78 48, Bakırköy 0212-571 50 01.

Ev için her türlü aksesuvar

Ünlü "trendsetter" Faith Popcom, 80’li yılların sonunda, önümüzdeki dönemde insanların ev yaşamına daha çok değer vereceklerini, evlerine çekileceklerini söylemişti. Hatta buna "kozaya çekilme" (cocooning) diye bir isim de takmıştı. Bu gerçekten de 2000’lerde gerçekleşti. İşte mobilya markası Tunaev, bu fikri kendine konsept olarak seçti. Tunaev’in yeni koleksiyonunda sade, ama şık ve fonksiyonel her türlü mobilya, aksesuvar ve çözüm bulmak mümkün.
Hem allık hem far üstelik 9 renk

Givenchy’nin yaz makyajı ürünleri arasında Prismissime göze çarpan yeni bir ürün. Tüm yüze ve dekolte bölgesine uygulanabilen, istenirse pembe ve turuncu tonları allıkve far olarak da kullanılabilenbu yüz ve göz pudrası, 9 farklı renk içeren şık bir kutuda satılıyor.

Çalışırken internetten çocuğunuzu izleyin

Panasonic’in yeni kamerası, gün içinde bebeklerini özleyen anne babaların, çocuklarını internet üzerinden izlemelerine fırsat tanıyor. Bu bir güvenlik kamerası ama tasarımı açısından ev dekorasyonuna uygun. Görüntü bilgisayara kaydedilebiliyor. Araç istenilen zamanda fotoğraf çekip hafızaya alarak e-mail olarak gönderebiliyor. Geceleyin ışık az olduğunda da görüntü sağlıyor. Fiyatı 399 YTL (KDV ve kurulum hizmeti dahil). www.e-bebek.com sitesi ve e-bebek Kızıltoprak mağazasında satılıyor. Bilgi: 444 83 56 (çağrı merkezi).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!