Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

Kutu oyunlarda kampanya

Hasbro İntertoy’un kutu oyunlarında 1+1 kampanyası başladı. Yani bir kutu oyun alana ikincisi ücretsiz veriliyor. Monopoly’den Tabu’ya, Upwords’den Risk’e tüm yetişkin ve aile oyunlarının yanı sıra, Monopoly JR, Bil Bakalım Kim? gibi çocuk oyunları kampanya dahilinde. Yirmiden fazla hediye kombinasyonu var.

Tablo gibi radyatörler

Tüm Demirdöküm yetkili satış noktalarında satılan Dekoratif Panel Radyatörler Serisi’nde, desenli panel radyatör ve portmanto panel radyatör ürünleri bulunuyor. Bu özel tasarımlar ısıtmanın yanında estetik bir ürün olarak dikkat çekiyor. Salon, oturma odası, çocuk odası, genç odası, mutfak, ofis gibi değişik mekanlar için farklı alternatifleri var. Metresi 165 YTL+KDV

Nazardan koruyan stres azaltan tespihler

Goldaş, tespih koleksiyonu çıkardı. Modern bir yorum ile tasarlanan ürünlerde altınla birlikte yarı değerli taşlar kullanılmış. Nazara karşı etkili olduğu söylenen onix, kaygıyı azaltan turkuaz, negatif enerjiyi yok eden kuartz, aklı ve vücudu güçlendiren agat, iletişimi kuvvetlendiren ay taşı, ruhsal anlayışı güçlendiren mercan bunlardan bazıları. Fiyatları 165-210 YTL arasında.

Hip hop yıldızları gibi görünün

Hip-hop müziğin en önemli kadın yıldızlarından Missy Elliot’ın sonbahar-kış spor giyim koleksiyonu Adidas mağazalarında. Respect Me (Bana saygı göster) adlı koleksiyon, Missy Elliot’ın orijinal stilini, hareketliliğini ve kişiselliğini bir araya getiriyor. Ayakkabıdan tekstile ve aksesuvara kadar çeşitlilik gösteren ürünleri gece gündüz, her yerde kullanabilirsiniz. Şapka 24, tişört 39, pantolon 57- 77, ayakkabı 127-139 YTL.

Kaliteli ayakkabı arayanlara

Ayakkabı markası Trivia’nın iddiası Türkiye’nin en kaliteli erkek ayakkabılarını üretmek. Şirket üretiminin yüzde 50’sini Danimarka, İngiltere, Yunanistan ve Japonya’ya ihraç ediyor. Türkiye’de İstanbul Metrocity, Maltepe Carrefour, Güneşli Kadak, Ankara Migros alışveriş merkezlerinde mağazaları var. Kadın ayakkabı ve deri aksesuvarları da bulabilirsiniz.

Erkekler için bir koleksiyon üç stil

W koleksiyonu üç ayrı gruptan oluşuyor. İlk grupta İngiliz tarzı terzilik ve detaylar öne çıkıyor. Takım elbiselerin ve ceketlerin içlerinde kullanılan siyah astar geri dönüyor. İkinci grupta İskoç stili hakim. Orman yeşili, kırmızı ve kırık beyaz renkler baskın olarak kullanılmış. İskoç el dokumacılarının orijinal bir tasarımı da, bu koleksiyonda yeniden üretilmiş: İskandinav dizaynı görünümlü eskitilmiş pamuk bir süveter. Koleksiyonda ayrıca köstebek derisinden pantolonlar ve binici ceketleriyle binicilik temalı detaylar işleniyor. Son grubun teması eski filmler. Balıksırtı dokumalarıyla süveterler ve kazaklar var.

Taksitle scooter

Motosiklet firması Motomax, taksitli satışlara başladı. Aprilia, Piaggio-Gilera, Moto Guzzi, Daelim, Schuberth gibi pek çok markayı bulabilirsiniz. Kampanyaya şirketin ithal ettiği motosiklet, ATV, kask veya giysi tüm ürünler dahil. World, Bonus ve Maximum kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor. Motor fiyatları 1.399 YTL’den başlıyor. www.motomax.com.tr internet adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bazılarını dışarıda da giyebilirsiniz

Zeki Triko, 150 parçadan oluşan 2006 iç giyim koleksiyonunu vitrine çıkardı. Koleksiyonda bu yıl mor, fuşya ve kırmızı ağırlıklı iç çamaşırlarının yanı sıra, kombinezon, pijama, kimono, sabahlık ve dış giyim olarak da rahatlıkla kullanılabilecek ürünler bulunuyor. Saten, kadife ve dantel ağırlıklı olarak kullanılmış. Bazı modellerde yarı değerli taşlardan faydalanılmış. Kombinezonlar 109-135, sutyenler 49-139, külotlar 16.50-79, sabahlıklar 129-239, pijamalar 99-129 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!