Corman çağırdı hiç düşünmeden Çin’e gittim

Güncelleme Tarihi:

Corman çağırdı hiç düşünmeden Çin’e gittim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 00:00

Oscar’lı yapımcı Roger Corman’ın yeni keşfi Kerem Bursin, Instyle dergisinin Men eki için hem modellik yaptı hem de hayatının küçük ama önemli detaylarını, hayallerini anlattı. İşte 25 yaşındaki oyuncu hakkında bilmeniz gereken 10 şey...

Haberin Devamı

1- BİRÇOK FARKLI KÜLTÜR TANIDI: Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimimi tamamladım. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerime başladım. Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi aldım. Edinburgh, Dubai ve Teksas gibi şehirlerde yaşadım, Türkiye’deki yazlarımın büyük bir kısmı ise Silivri’de geçti. Birçok farklı kültürü tanıma fırsatı buldum, tüm bu yaşadığım kültür çeşitliliğini hiçbir şeye değişmem.

2- ÇOCUKLUK HAYALİNİ YAŞIYOR: Belki çok klişe olacak ama çocukluk hayalim oyuncu olmaktı. Şimdi o çocukla beraber hayallerim de büyüyor. Bu yüzden bir adım daha ileri gitmekten her zaman keyif alacağımı söyleyebilirim.

3- STİLİNDE SADELİK VE UYUMDAN YANA: Giyinirken tercihim hep sadelikten ve uyumdan yana olur. Profesyonel anlamda giymeyeceğim kıyafet yoktur ama özel hayatımda dikkat çekici kıyafetlerden uzak dururum.

4- KENDİNE GÜVENLİ KADIN SEVİYOR: Benim için kendine ait bir karakteri olan her şey ya da herkes güzeldir. Bir kadının bakımlı olması ve kendine olan güveni ilk bakışta beni çeken detayların başında gelir.

5- İSTANBUL VAZGEÇİLMEZİ: Dünyanın başka hiçbir yerinde İstanbul gibi bir şehir yok. Tabii ki buranın da diğer yerler gibi kolaylıkları, zorlukları var ancak İstanbul bir süre sonra ister istemez insanın vazgeçilmezi haline geliyor.

6- 15 YAŞINDAN BU YANA ÜLKE ÜLKE GEZİYOR: Şehirlerden çok insanın hatıralarının, tecrübelerinin o şehri anlamlı kıldığına inanıyorum. Mesela Amerika’da yaşadığım tüm şehirlerin, yaşadıklarımdan dolayı güzel olduğunu söyleyebilirim. Şimdi İstanbul’dayım, umarım burası da benim için öyle olur.

7- OSCAR’LI YAPIMCI ROGER CORMAN İLE TANIŞIYOR: 2010’da Los Angeles’ta yaşarken, büyük bir ajansta çalışan arkadaşım, yapılacak bir seçmelere katılmam için haber verdi. Oraya gittiğimde Roger Corman ve eşi Julie ile tanıştım. Bir süre sonra Roger’ın ofisinden arayıp, Çin’de çekeceği filmde benim de rol almamı istediğini söylediler. Hiç düşünmeden gittim.

8- İKİ SİNEMA FİLMİNDE ROL ALDI: Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Robert De Niro gibi pek çok oyuncuyu sinema dünyasına kazandıran Corman ile “Sharktopus” ve “Ghost of the Imperial Palace” adlı filmlerde birlikte çalıştık.

9- HEDEFİ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK: Türkiye’de hem kamera önünde hem de kamera arkasında çok yetenekli insanlar var. Burada başarılı olup, sonra da Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil etme gururunu yaşamak isterim.

10- MUTFAKTA ÇOK İYİ: Duyanları şaşırtabilecek derecede iyi yemek yaptığımı gururla söyleyebilirim. Gerçekten mutfakta iyi bir aşçıyım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!