Çocuklarım olmadığı için çok memnunum

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarım olmadığı için çok memnunum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 01:00

Kendisinden 8 yaş küçük rugby oyuncusu Danny Cipriani ile aşk yaşayan dünyaca ünlü model, oyuncu ve sunucu Kelly Brook, Hello! dergisine verdiği röportajda “Aramızdaki yaş farkı hiçbir zaman problem olmadı. Biz birlikte çok eğleniyoruz” dedi.

Haberin Devamı

KELLY BROOK FOTOĞRAFLARI        

Yakında yeni filmi “Piranha 3D”nin promosyon turu için Los Angeles’a gidecek olan Kelly Brook, ardından Melbourne Rebels takımına transfer olan rugby oyuncusu sevgilisi Danny Cipriani ile birlikte Avustralya’ya yerleşecek. 30 yaşındaki güzel yıldız, “Bu gerçekten de çok hoş ve heyecan verici bir dönem. ınanılmaz mutluyuz ve her şey muhteşem gidiyor” diyerek duygularını anlatıyor. Her ne kadar bundan sonra çiftin asıl evi Melbourne de olsa, Kent doğumlu Brook, Amerika ve ıngiltere’deki işlerini sürdürmeye devam edecek.

Bir zamanlar “Strictly Come Dancing” yarışmacısı olan Brook, sahip olduğu bu yaşam stilinden olgunlaştıkça çok daha memnun olduğunu söylüyor: “Yıllar boyunca yaptığım işlerden sıkılmış gibiydim. Ama şimdi bir ailem ve çocuklarım olmadığı için çok memnunum. Çünkü özgürüm ve canım gidip Avustralya’da yaşamak istiyorsa, bunu yapabilirim. Genel olarak hayata yaklaşımım, her şeyi yaşayabilmekten yana. ıleriki yıllarda bir yuva kurabilmeyi istiyorum ve o zaman hayatımın olağanüstü bir şekilde değişeceğini biliyorum. O zaman daha az bencil olacağım.”
 
ONU BARDA GÖRENLER HEMEN HABER VERİYOR     

Brook’un anneliğe ne zaman hazır olabileceği hakkında bir fikri de yok. “Sanırım bu kendiliğinden geliyor. Bu tip bir durumla ilgili baskı olmamalı” diyor. Güzel yıldız son altı yıldır London Wasps forması giyen Danny Cipriani ile inanılmaz mutlu bir birliktelik yaşıyor: “Her zaman yüreğimin götürdüğü yere gittim. şimdi de Avustralya’ya gidiyorum, çünkü sevdiğim adam oraya yerleşiyor.”

Peki ünlü yıldız sevgilisiyle ilgili en çok neyi seviyor? Yüzünde büyük bir gülümsemeyle “Küçük, önemsiz şeyler!” diyor ve ekliyor: “Bu aralar ikimiz de Glee’nin hayranıyız. Geçenlerde bir gün Waitrose’daydık ve yan reyonda onun ‘Ben sadece küçük kasabalı bir kızım’ diye şarkı söylediğini duydum. ışte bu onunla ilgili en sevdiğim şey! Büyük bir rugby oyuncusu ama ‘ben küçük kasabalı bir kızım’ diye şarkı mırıldanabiliyor.”

Kelly Brook, ilişkisini spot ışıkları altında yaşamaktan da çekinmiyor: “Eğlenceli kısmı, yaptığı her şeyden haberdar olabilmem. ınsanlar onun bir barda veya kulüpte olduğunu bana direkt söylüyorlar. Cuma gecesi dışarı çıkmış olabilir ve ben gecenin tüm detaylarını cumartesi günü çıkan gazetelerden öğrenebilirim.”

İLİŞKİMLE ANILMAK İSTEMİYORUM

Alanında başarılı olabildiği için kendisiyle son derece gurur duyduğunu söyleyen Brook, “Hiçbir zaman beraber olduğum kişi yüzünden anılıyor olmak istemezdim. ‘Kelly Brook, şunun kız arkadaşı’ şeklinde söylemlerden nefret ederim” diye ekliyor. Yüzeysel bir dünyada yaşamasına rağmen işçi sınıfından geldiğini belirten Brook, “Babam şantiyede çalışırdı. Ben de yaptığım işi çok farklı görmüyorum. Eğitim aldığım bir alanda çalışıyorum” diyor.

Güçlü yapısı, 2007 yılında babasını akciğer kanserinden kaybettiğinde bir kez daha test edildi. O dönem Strictly Come Dancing programında yarışıyordu ve şovdan ayrılmayı düşünmüştü. Yine de yaşama karşı tutumunu değiştirmedi ve anı yaşamanın peşinden gitti: “Onu çok özlüyorum. Birinin ölümcül derecede hasta olması, pencerenizden içeri her an her şeyin girebileceği anlamına gelir. Ve bu süreçte onunla bol bol sohbet etmekten seyahat etmeye kadar yapabileceğiniz birçok şey, size her an kaybetme ihtimaline karşılık birlikte yapamadığınız şeyleri yapabilme imkanı verir. Bu, uzun, üzücü ve bir o kadar da etkileyici bir süreçti.”

Haberin Devamı

SEVGİLİSİNDEN 8 YAŞ BÜYÜK 

22 yaşındaki Danny Cipriani’den sekiz yaş büyük olan Kelly Brook, aradaki yaş farkının hiçbir zaman problem olmadığını ve birlikte çok eğlendiklerini söylüyor.

Haberin Devamı

BU SEKTÖRDE KADIN OLMAK ÇOK ZOR

Kelly Brook, modellik ve sunuculuk kariyerinden önce Londra’da eğitim gördü. Ayrıca “Fat Pig” ve “Calendar Girls” gibi projelerde rol aldı. “The Big Breakfast”taki sunuculuğunu ve “Britian’s Got Talent”taki jüri üyeliğini bırakan Brook, “Gerçekten sıkı çalışıyorum. ışler yolunda gitmediği zamanlarda bile sabrımı koruyorum. Bu sektörde kadın olmak çok zor. Çok mücadele etmeniz gerekebiliyor, entrikalarla dolu bir dünya” diyor.

DANNY’YE RAĞMEN RUGBY’Yİ BİLMİYORUM

Kelly Brook, her ne kadar sevdiği adamı Avustralya’ya kadar takip etse de, rugby’ye çok hakim olmadığını söylüyor: “Tabii ki ilgileniyorum, çünkü bu onun işi ama hiçbir zaman bu konuda yanında faal görev almıyorum.” Rugby’nin kurallarını bilip bilmediğini sorunca şu yanıtı veriyor: “Hayır, tam anlamıyla bilmiyorum. Oyunlar konusunda hiçbir zaman çok iyi olmamışımdır zaten. Rugby’yle, onun saç ve makyajla ilgilendiği kadar ilgileniyorum diyebilirim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!