CNN TÜRK'te yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

CNN TÜRKte yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2006 00:00

CNN Türk, "İlk bilen siz olun" sloganıyla yeni sezona bugün başlıyor. Vazgeçilmez programların yanı sıra yarışmadan sinemaya yepyeni programların da ekrana geleceği CNN Türk’ün sürprizi ise, CNN International’ın ünlü muhabiri Richard Quest’in sunduğu Quest Show.

TRENDS

CNN TÜRK, Sibel Arna’nın sunacağı Trends programında; modadan bakım ve güzelliğe, stil ikonlarından gidilecek
/images/100/0x0/55eb00fcf018fbb8f8a4b859
mekanlara ve dekorasyona kadar birçok konu derinlemesine inceleniyor. Trends’de, moda dünyasında konuşulanlar, sokak modasının nabzı, New York Fashion Week, Paris, Milano, Berlin defileleri, ünlülerin gardıropları ekrana taşınıyor.

TARAFSIZ BÖLGE

Ahmet Hakan yönetimindeki Tarafsız Bölge, konuklarıyla gündemdeki bir konuyu tartışıyor. Siyasetten magazine, sanattan spora gündem maddelerinin ele alındığı programının yarın saat 21.00’de ekrana gelecek bölümünde, Ahmet Hakan konuklarıyla Ankara’da, TBMM açılırken Türkiye ve siyaseti ele alacak.

BÜLTEN AKTÜEL

Suna Vidinli’nin hazırlayıp sunduğu "Bülten Aktüel", ekonomi ve siyaset dünyasına yön verenleri konuk edip, iç ve dış politikanın nabzını tutuyor ve aktüel gündemi masaya yatırıyor.

REFERANS NOKTASI

Yeni yayın döneminde Eyüp Can, Referans Noktası programını Erdal Sağlam ile sunuyor. Türk ekonomisine yön verenler ve gündeme damgasını vuran konular ekrana gelecek.

HAYATA +

Hakkari’den İzmir’e, Kahramanmaraş’tan Çankırı’ya kadar Türkiye’nin 12 ayrı ilinde gençler hayal ettiler, hayallerini, sorunlarını ve arzularını projelere döktüler. Emiyra Yılmaz’ın sunduğu "Hayata +", CNN TÜRK’te...

QUEST SHOW

CNN’in ünlü muhabiri Richard Quest’in sunduğu "Quest Show", dehaların, liderliğin ve ilhamın izini sürüyor. Her bölümde ayrı bir sorunun cevabını arayan Richard Quest aradığı cevapları bulmak için gerekirse dünyayı dolaşıyor.

NE HABER

Ali Poyrazoğlu’nun sunacağı yepyeni bir haber bilgi yarışması "Ne Haber"de, kazanmak için dans etmeniz, komiklik veya cambazlık yapmak gerekmiyor. Haberleri izlemek, gündemi takip etmek ve Poyrazoğlu’nun soracağı soruları dikkatle dinlemek yeterli.

HAYATIM SİNEMA

Vizyona giren filmlerden, dünya ve Türk sinemasındaki gelişmelere, yeni çıkan DVD’lere, kamera önündeki ve arkasındaki isimlerle yapılan röportajlar ve setlerden son haberlere kadar sinema hakkında bilmek istediğiniz her şey, Muammer Brav’ın sunduğu bu programda olacak.

AFİŞ

Fatih Türkmenoğlu’nun sunacağı kültür sanat programı "Afiş", gündemde olan gösterileri, sergileri, yarışmaları, oyunları ve sanat tartışmalarını izliyor. Fuayeler, kulisler, setler, dekorlar, sahneler ve atölyeler "Afiş"in mekanı olmaya devam ediyor.

ANKARA KULİSİ

Siyaset kulislerinde en çok konuşulanlar, henüz medyaya yansımayan söylentiler ve gözden kaçanları Ankara’nın en iyi gazetecileri Fikret Bila ve Murat Yetkin’le başkentin görünmeyen yüzü Ankara Kulisi’nde ekrana geliyor.

EKONOMİ

CNN TÜRK Ekonomi servisi gün boyu ekonominin nabzını tutmaya; bültenler, programlar ile borsayı, döviz ve faiz piyasalarını izleyicileri için takip etmeye devam ediyor. Türkiye’de borsa güne Enis Berberoğlu, Bilal Çetin ve Yiğit Bulut’un sunduğu ParaMetre ile başlıyor.

Ahu Özyurt ve Deniz Bayramoğlu ile İş Yemeği piyasaların soluk aldığı iki seans arasında ekonomi molası veriyor.

Esra Tümen Dinçkök ile Paranın İzi, Ebru Baki ile ekonominin ana haber bülteni Seans Analiz ekrana gelmeye devam ediyor ve Deniz Bayramoğlu ile para piyasalarının nabzı Piyasalar’la tutuluyor. Yiğit Bulut Finans Analiz’de, borsanın nabzını analiz ediyor.

HABER

CNN TÜRK’ün yeni yayın döneminde de; Şirin Payzın ve Cem Öğretir ile Yeni Gün, Çiğdem Anad ile Ajans, Gürkan Zengin ile Editör, Başak Şengül ile Gece Görüşü ve Mehmet Sümer ile Yeni Gün Hafta Sonu haber kuşakları ekrana gelmeye devam ediyor.

SPOR

Renkli kişilikleriyle öne çıkan Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu, Faik Gürses ve tecrübeli isim Cem Yılmaz, "Futbolmania"da cesur yorumlarıyla ekrana gelmeye, futbolseverler Mustafa Denizli ve Nebil Evren ile "Futbolizm"de buluşmaya devam ediyor.

"Smaç"ta Eski Milli Voleybolcu Metin Görgün, haftanın en önemli olayları ve maçlarını konuklarıyla irdeliyor.

Formula 1 heyecanı, Cem Adabük ile Yarış Günlüğü, Ece Üner ile Damalı Bayrak ve Nebil Evren ile Pit Stop programları ile 2006-2007 sezonunda da CNN TÜRK’ten ekrana geliyor.

Alp Özgen, Bağış Erten ve Banu Yelkovan Futbol Ekstra’da, futbolun gülen yüzünü ekrana taşıyor.

YAKINDA

YOL ÜSTÜ LEZZET DURAKLARI

Hürriyet Gazetesi yazarı ünlü lezzetçi-gezgin Mehmet Yaşin, izleyiciyi tam anlamıyla bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Programda aynı zamanda aşçılardan yemek tarifi alınıyor, yöreye özgü malzemeler tanıtılıyor, püf noktalar anlatılıyor. Program Ramazan’dan sonra ekrana gelecek.

PROGRAMLAR

"Eğrisi Doğrusu"nu tecrübeli gazeteci Taha Akyol sunuyor.

Televizyon gazeteciliğinin amiral gemisi "Arena", Uğur Dündar yönetiminde ekranda.

"5N1K" Cüneyt Özdemir’un sunumuyla hayatın farklı renklerini ekrana taşımaya devam edecek.

Mithat Bereket ile günü yakalayacağınız program "Manşet" ve dünyanın dört bir yanından haberlerle "Pusula" CNN Türk’te.

Sevim Gözay’ın sunduğu şehir trendlerini hikaye kurgusuyla analiz eden haftalık program "Cosmopolis" sunumuyla ilgi çekecek.

"İş’te Gündem", Merva Ulusoy’un sunumuyla ekranda.

Yazar ile okuyucuyu buluşturan Doğan Hızlan ve İhsan Yılmaz’ın sunduğu "Karalama Defteri", edebiyat dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Şafak Ongan "Frenaks"ta yine müziğin kaliteli yüzünü ekrana taşıyacak.

"Farkında mısızın"ı Işın Gürel sunuyor.

Nebil Özgentürk, serüven dolu hayat öykülerini "Bir Yudum İnsan"da işlemeye devam ediyor.

Elif Ilgaz’ın sunduğu "Yaşama Sevinci", sağlığınızla ilgili her türlü soruya yanıt verecek.

Tahire Demircan, "Işıltılar"da özel dünyaların kapılarını aralıyor.

Yasemin Çongar, Türkiye-Amerika ilişkilerinin incelendiği "Burası Washington"la ekranda.

Ahu Özyurt ile "Enerji Oyunu", Noyan Doğan’ın sunduğu "Bakış", "Objektif Bakış" ve Sami Altınkaya ile "Çıkış Yolu" da CNN Türk’ün iddialı yapımlarından.

Meteroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli ile hava durumu tahminleri yine CNN TÜRK’te en doğru haliyle ekranda olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!