Çılgın Sedat kimdir? Sedat Kapurtlu'nun kaç çocuğu var?

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sedat kimdir Sedat Kapurtlunun kaç çocuğu var
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 16:23

Sedat Kapurtlu, sanat dünyasında bilinen adıyla Çılgın Sedat, Survivor 2017’nin eleme adaylarından biri oldu. Kendi isteğiyle eleme adayı olan Çılgın Sedat, Adem Kılıççı’ya meydan okudu. Başarılı performasıyla olduğu kadar yaşadığı tartışmalarla da gündeme gelen ünlü şarkıcının özel hayatı da merak ediliyor. Peki, Çılgın Sedat kimdir? Serhat Kapurtlu kaç yaşında?

Haberin Devamı

Çılgın Sedat lakaplı sanatçı Sedat Kapurtlu, 1 Kasım 1973 yılında doğdu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilmektedir. Profesyonel futbol yaşantısına 1 Eylül 2008'de Zeytinburnuspor'da başladı ve 1 Temmuz 2011'de son verdi. Survivor’daki performansıyla spor geçmişi olduğunu gözler önüne seren Çılgın Sedat, Taekwondo, karate ve kick boks sporuyla ilgilenmiştir. Küçük yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olan Çılgın Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan şarkıcılığa, şarkıcılıktan smackdown'a birçok alanda meziyeti bulunmaktadır. 2005 yılında Özlem Kapurtu ile hayatını birleştiren Sedat Kapurtlu’nun Siraç (d.2006) adında bir engelli ve Yağız Kapurtu adında 2 oğlu vardır.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA ÇILGINLIK YAPTI MI?

İzleyiciler, yarışmanın resmi internet sitesi üzerinden sevdikleri yarışmacılara ulaşıp onlara çeşitli sorular sorabiliyor. ‘Yarışmacıya sor’ uygulaması ile yarışmacıların özel hayatına dair ipuçları edinebiliyor. Çılgın Sedat, bu uygulama üzerinden kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Seda Kapurtlu, bir izleyicinin ‘Adada yaptığın en büyük çılgınlık ne?’ sorusu üzerine aslında çok agrasif bir adam olduğunu ancak Survivor’a girdiğinden beri çok sakinleştiğini dile getirdi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!