Cem Yılmaz: Ölüyordum az kalsın

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz: Ölüyordum az kalsın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 17:38

Cem Yılmaz, Hokkabaz filminde nasıl ölümden döndüğünü anlattı. “Burada Laf Çok” adlı programa katılan Yılmaz, ölümün eşiğinden dönme anını izleyicilerle paylaştı. Yılmaz’ın bu anısı gülüşmelere sebep oldu. İşte ''Cem Yılmaz öldü mü?'' iddiası kadar komik olan olay...

Haberin Devamı

Mesut Yar'ın sunuculuğundaki Burada Laf Çok programın konukları İftarlık Gazoz filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Yüksel Aksu, Yılmaz Bayraktar, Berat Efe Parlar ve Okan Avcı'ydı. Komik anlara sahne olan programda Cem Yılmaz, Hokkabaz filminde nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

Yılmaz; “Camı denedik. Baltayla bir kere vurunca kırılıyor. Kilidi de kırdık. Ama sağ olsunlar, birazcık hızlı basmışlar galiba, kilitlendi. Ben iki dakika falan tutabilirim nefesimi, daha fazla tutamam. Dışarıyı da duymuyorum. Zor açtılar yani.” diye o sahnede nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

Cem Yılmaz: Ölüyordum az kalsın

Cem Yılmaz Kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, aslen Sivas'lıdır ve 23 Nisan 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yılmaz, komedyen, oyuncu, karikatürist müzisyen, dublör, senarist, yapımcı ve yönetmenlik yaptı. En son “İftarlık Gazoz” filminde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!