Civil War fragmanı izlenme rekorları kırıyor

Güncelleme Tarihi:

Civil War fragmanı izlenme rekorları kırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 13:40

2016 yılı içinde beklenen yapımlar arasında ilk sıralarda yer alan, Marvel Evreni’nin şimdiye kadar çekilmiş en uzun filmi olacak Captain America: Civil War için sayılı günler kaldı. Filmden önce yayınlanan fragmanlar ise rekor kırmaya başladı. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Captain America: Civil War filminin şimdiye kadar 2 fragmanı yayınlandı ve milyonlarca kişi bu fragmanları çeşitli platformlarda izledi.

Merakla beklenen filmin 2. fragmanını, Marvel’ in Youtube kananılında 3 gün içerisinde 40 milyon kişi, ilk fragmanı ise yine Youtube’da Jimmy Kimmel Live kanalında 51 milyon kişi izledi.

Bunun dışında yayınlanan diğer kanallarda da tıklanma sayısı milyonları aşan Captain America: Civil War filminin resmi Facebook sayfasında yayınlanan fragman ise tam 17 milyon tıklanma sayısına ulaştı.

Captain America: Civil War 2. fragman

Dünyayı korumayı görev edinen Yenilmezler’ in lideri olarak Kaptan Amerika’ yı gördüğümüz filmde siyasi güçlerin baskıları sonucunda fikir ayrılığına düşen Yenilmezler iki gruba bölünüyor. Gruplardan birine Kaptan Amerika liderlik ederken diğer gruba ise İron Man liderlik yapmaktadır. Russo Kardeşler filmin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Haberin Devamı

6 Mayıs tarihinde vizyona girecek filmin kadrosunda ise Chris Evans, Robert Downey, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Jerey Renner, Don Cheadle gibi birbirinden ünlü Hollywood ismi yer alıyor.

Captain America: Civil War 1. fragman

BAKMADAN GEÇME!