Çapraz aşklar

Güncelleme Tarihi:

Çapraz aşklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 16:53

Hollywood’un dünyaca ünlü isimlerinin aşk defterleri oldukça kabarık. Aralarındaki çapraz ilişkiler ise kafa karıştırıcı türden...

Haberin Devamı

Bradley Cooper-Jennifer Aniston 
Geçtiğimiz yıl ülkemizde de vizyona giren “He’s Just Not That Into You” filminde başrolleri paylaşan ikili, daha sonra yollarını ayırdı. Bradley Cooper, bu ilişkinin ardından Renee Zellweger ile birlikte olmaya başladı.

Jennifer Aniston-Gerard Butler 
“300 Spartalı” ile yıldızı parlayan Butler, “The Bounty” filminin New York’taki çekimlerinde Aniston el ele görüntülendi. 

Gerard Butler-Jessica Simpson
Butler, “The Bounty”nin çekimleri sürerken ünlü şarkıcı Jessica Simpson’la da Soho House’da yemek yerken görüntülenmişti. Ünlü aktöre yakın kaynaklar, durumu “Gerard sadece Jessica ile tanışmak istedi” diye açıklamıştı.

Jessica Simpson-John Mayer   
2006’da birlikte geçirdikleri yılbaşı kutlamasının ardından mayıs ayına kadar birlikte olan Mayer ve Simpson, birbirlerinden çok etkilenmişti. Hatta ayrılık, Simpson’ı derinden sarsmış, güzel yıldız oldukça kilo almıştı.

Haberin Devamı

John Mayer-Jennifer Love Hewitt
2002 yılında Hewitt ile aşk yaşayan Mayer, “Your Body is a Wonderland” parçasını ona yazdığını açıkladı. Aradan yıllar geçti, Hewitt eski sevgilisinin bu sözlerine “Senin vücudun berbat demeliydin” diye karşılık verdi...

Jennifer Love Hewitt-Wilmer Valderrama
Hewitt’in bir diğer aşkı ise Wilmer Walderrama’ydı. Howard Stern’in “Jennifer ile aşk yaşamıyorum” sözleri üzerine ekranlara çıkan Valderrama, “O zaman seve seve yerini alırım” diyerek herkesi şoke etmişti.

Wilmer Valderrama-Mandy Moore
Valderrama’nın eski sevgilisi ise 1984 doğumlu Mandy Moore’du. O dönem Moore’un çok genç yaşta olması, magazin basınını uzun süre meşgul etti...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!