Çanakkale yıkılacak

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale yıkılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 00:00

Senaryosunu “Çılgın Türkler” ve “Diriliş” kitaplarının yazarı Turgut Özakman’ın kaleme aldığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği “Dersimiz Atatürk” filminin galasının Çanakkale’de yapılmasına karar verildi.

Haberin Devamı

HAMDİ ALKAN VE KIZI (FOTO-GALERİ)

Gala planı yapıldı          

*  İlkokul 5. sınıfta okuyan bir grup çocuğa Atatürk’ü daha iyi anlamaları için ödev verilmesiyle başlayan “Dersimiz Atatürk” filmi, şimdiden merak konusu oldu. “Atatürk’ü en iyi anlatan üstat” olarak anılan Turgut Özakman’ın senaryosunu yazdığı filmin çekimleri İstanbul’da tüm hızıyla devam ederken, gala için de anlamlı bir şehir seçildi. Yönetmen Hamdi Alkan, galanın İstanbul’da değil Çanakkale’de yapılmasını istediklerini açıkladı.

Büyük gün 18 Mart    
 
*  Halit Ergenç’in Atatürk’ü, Çetin Tekindor’un ise Tarihçi Dede’yi canlandırdığı filmin çekimlerinin sorunsuz devam ettiğini belirten Hamdi Alkan, önceki gün İstinye Park’taydı... Filmle ilgili soruları yanıtlayan Alkan, “Her şey yolunda, çekimler çok iyi gidiyor. Filmin galası için de farklı bir yer düşündük. Galayı bir aksilik olmazsa 18 Mart’ta Çanakkale’de yapmayı planlıyoruz” dedi.         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!