Can yakan giysiler

Güncelleme Tarihi:

Can yakan giysiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2005 00:00

Hollywood ünlülerinin şöhretlerine şöhret katmak için seçtikleri seksi giysiler, derin bir ‘Of ‘çektiren cinsten. İşte OK dergisinin en seksi kostüm listesinden, bizim seçtiklerimiz!

Lopez’in Versace elbisesi üniforma oldu

Beş yıl önce Jennifer Lopez, sinema dünyasında adını yeni yeni duyurmaya başlamıştı. Genç şarkıcı ve oyuncu, öncelikle Sean Comb’un (Puff Daddy) sevgilisi olarak dikkat çekti. 2000 yılının Grammy ödüllerinin dağıtılacağı gece ise Lopez’in de hayatının akışı değişti. Ünlü modacı Donatella Versace’nin önü ve arkası açık yeşil tuvaletiyle, Jennifer Lopez gecenin en seksi kadını oldu. Üstelik bu kıyafeti ondan sonra da giymeyen kalmadı. Türkiye’de Ebru Gündeş bile kendisi için elbisenin daha kapalısını diktirdi.

Kelly’nin gizlisi saklısı kalmadı

Sinemanın seksi yıldızlarından Kelly Brook, Londra’da ‘Snatch’ filminin galasına katıldığında Julien MacDonald imzalı bir kıyafet giymişti. Doğrusunu söylemek gerekirse, vücudu sadece küçük kumaş parçalarıyla yarım yamalak örtülmüştü. Bu kıyafet, tarihe geçti!

Angelina’nın deri tuvaleti

Ünlü yıldız, Brad Pitt ile sevgili olmalarını sağlayan ‘Mr.and Mrs.Smith’ filminin Los Angeles’taki galasına, vücudunu sımsıkı saran siyah deri bir tuvaletle katıldı. O gala gecesinde erkekler de, kadınlar da gözlerini Angelina Jolie’den ayıramadılar.

Kylie Minogue’un hafızalara kazınan elbisesi

Şu sıralar yoğun bir kanser tedavisi gören Kylie Minogue, beş yıl önce, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nin dağıtıldığı geceye Julien MacDonald’ın az kumaş kullanarak yarattığı bu seksi kıyafetle katıldı. Genç kadın ödül gecesinde Robbie Williams ile düet yaparken, yakışıklı şarkıcı, Kylie’nin kıyafetinden gözlerini ayıramamıştı.

Çatal iğneler Liz’i şöhret yaptı

Liz Hurley, her zaman zarafetiyle ön plana çıkmayı biliyor. Mankenlikten sinema oyunculuğuna transfer olan Hurley, o zamanki sevgilisi Hugh Grant’ın başrolde olduğu ‘Dört Nikah, Bir Cenaze’ filminin galasına Versace modaevinin ödünç verdiği bu tuvaletle katılmıştı. Liz Hurley o gece, galanın en seksi kadını seçildi. Ve bugünkü şöhretine ulaşan basamakları hızla tırmanmaya başladı.

Victoria Beckham’ın Monaco zaferi

Victoria Beckham davetlerde, gala gecelerinde, kadın erkek herkesin ilgi odağı olmak uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. Onun kıyafetlerinin hepsi ünlü modacıların imzasını taşır ve üç çocuk annesi olmasına rağmen tercihi hep en seksi giysiler olur. Bir süre önce Monaco’da düzenlenen bir bağış gecesine de Roberto Cavalli’nin imzasını taşıyan mavili yeşilli seksi bir tuvaletle katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!