Çakıcı’nın vizesi evliliğini bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Çakıcı’nın vizesi evliliğini bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2005 01:47

Seren Fosforoğlu, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Kerem Eymür’den boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Çakıcı’nın yurtdışına çıkmasını sağlayan vizenin Sinan Engin imzalı bir referans yazısıyla aldığının ortaya çıkması üzerine, Beşiktaş’taki görevinden ayrılmak zorunda kalan Eymür’ün girdiği bunalım, evliliğin sonunu hazırladı.

Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, yaklaşık 10 ay önce Kuruçeşme Divan’da düzenlenen bir törenle, o dönem Beşiktaş Travel’ın başkanlığını yapan, MİT Kontrterör eski Daire Başkanı Mehmet Eymür’ün akrabası Kerem Eymür’le evlenmişti. Ancak düğünün hemen ertesi günü Alaattin Çakıcı’nın vize alma skandalına adı karışan Kerem Eymür görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu gelişme ile birlikte yeni evli çiftin ilişkisi ağır bir darbe aldı. Sonunda eşinden boşanma kararı alan Seren Fosforoğlu, yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı:

ACELE ETMEM HATAYDI

Beş ay içinde evlenmeye karar verdim, aslında hatam orada oldu. Ocak ayında görüşmeye başladık, martta nişanlandım, 12 Mayıs’ta da evlendim. Birbirimizi çok iyi tanımamışız. Gerçekten aynı evin içine girdiğiniz zaman çok şey değişiyor. Beraber yaşamak başka bir şey. Hayata bakış açınızın aynı olması, aile yapılarının bir olması lazım. Ben evimde huzurlu olmayı, güzel vakit geçirmeyi isterim. Ne yazık ki bizim evimizde o huzur olmadı.

Evlendiğimiz günün ertesinde işsiz kaldı. Bir anda büyük bir talihsizlik yaşadı. Ben hep arkasında oldum, ailem de maddi manevi hep yanında oldu. Babam dibe vurduğu günlerde bile evde huzur vardı. İşi dışarıda bırakır öyle eve gelirdi. Benim için para değil, hoş tutması önemliydi. Yaşadığı talihsizlik yüzünden sıkıntıları oldu, ruhsal bunalımlara girdi. Ben devam ettirmek için çok çaba sarf ettim. Maalesef olmadı, benim de psikolojik dengem bozuldu. Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Ben annemi kaybettim, onsuz hayata devam edebildiysem her şeye razı olabilirdim. Ben evliliğimizi kurtarmak için çocuk sahibi olmayı bile istedim.

ARTIK BEKAR BİR KADINIM

Tüm birikimimi son sekiz ayda kaybettim. Tekrar kazanırım. Sıfırdan başlayabilirim her şeye...

İyi ki bu olay olmuş. Birtakım gerçekleri daha erken gördüm. Yoksa birbirimize uyumlu olmadığımızı anlamamız zaman alabilirdi, araya çocuk girebilirdi.

Benim için bu evlilik o evden çıktığı anda bitti. Hukuki süreç ne kadar sürer, umurumda değil. Ben artık bekar bir kadınım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!