Çağatay Ulusoy'un istediği olmayınca kriz çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoyun istediği olmayınca kriz çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 14:41

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy hayranlarını üzdü. Yeni bir proje ile yeniden seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Ulusoy, geçtiğimiz günlerde istediği olmayınca kriz yaşattı. Ünlü oyuncu bu davranışı ile herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları…

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Medcezir dizisinin bitmesinin ardından Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Leyla Lydia Tuğutlu ile başrollerini paylaştığı Delibal isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Yeni projesi için çalışmalara başlayan oyuncu, geçtiğimiz gün ortalığı birbirine kattı. Ulusoy’un yeni projesi için çalışmak istediği isimleri kendisinin belirlediği iddia edilmişti.

Bir süredir yeni projesi için yoğun çalışmalarına devam eden yakışıklı oyuncu, çekimler için dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş’ı istedi.

Çağatay Ulusoyun istediği olmayınca kriz çıktı

Kim Kardashian, Katy Perry ve Miley Cyrus gibi birçok ünlü isim ile çeşitli projelerde yer alan Mert Alaş ile çalışmak isteyen Ulusoy, hatta yapım şirketine bu konuda baskı yaptığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Gerek yaptığı işlerle gerek yaşadığı hayat ile herkesin dikkatini çeken ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile anlaşmanın sağlanamadı. Bunun üzerine durumu öğrenen Çağatay Ulusoy istediği gerçekleşemeyince ortalığı birbirine kattı.

Sette çılgına dönen Ulusoy’u yapım ekibi zar zor sakinleştirdi. Oyuncu yaptığı açıklamada Mert Alaş ile çalışmak istediğini, bu isteği gerçekleşmezse başka birine poz vermeyeceğini ifade etti. Ayrıca sözlerine çekimin kusursuz olmasını istediğini, bu nedenle kendisini yetenekli ellere bırakacağını, bu yüzden Mert Alaş’ta ısrarcı olduğunu sözlerine ekledi.

Oyuncunun bu çıkışının ardından ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile yeniden görüşmelere başlandı. Ancak anlaşmanın olumlu ya da olumsuz olduğu henüz netlik kazanmadı.

Reklam projesinde yer alan Ulusoy'un bu reklam için 1 milyon 800 bin liraya anlaştığı gelen bilgiler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!