Büşra Pekin'in paylaştığı fotoğraf şok etkisi yarattı!

Güncelleme Tarihi:

Büşra Pekinin paylaştığı fotoğraf şok etkisi yarattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:18

Başarılı oyuncu Büşra Pekin, Instagram sayfasında bir fotoğrafını paylaştı. Pekin’in profesyonel makyaj yapılmış fotoğrafı bir anda olay oldu ve hayranları tarafından adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Öte yandan Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner ile evleneceğini de açıkladı.

Haberin Devamı

Oyuncu Büşra Pekin, 2 gün önce Instagram hesabında makyözü Melis İlkkılıç tarafından yapılmış makyajlı fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafında hiç bir filtre bulunmadığını belirten Pekin'in bu halini gören hayranları güzel oyuncunun fotoğrafını beğeni ve yorum yağmuruna tuttular.

Sempatik oyuncu Büşra Pekin, hayranlarını şaşırtan fotoğrafının altına “No filter Yes Melis İlkkılıç” notunu düştü. Makyözünün başarısını vurgulayan Pekin, fotoğrafında hiç bir filtre bulunmadığını da belirtti. Pekin'in hayranları yaptıkları yorumlarda “Vay be evrim geçirmek diye buna derim…” şeklinde yorumlar yaptılar.

Büşra Pekinin paylaştığı fotoğraf şok etkisi yarattı

Son zamanlarda yer aldığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner ile evleneceğini de açıklayarak magazin gündeminde en çok konuşulan kişi oldu.

Haberin Devamı

Büşra Pekin kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 yılında Suudi Arabistan'da dünyaya geldi. Aslen İzmir'lidir. Pekin, Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.2005 yılında BKM Mutfak oyuncuları arasına girdi. Hala daha BKM Mutfak bünyesinde çalışıyor. Bir çok dizi ve filmde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!