Burada her anneyi mutlu edecek bir şey mutlaka bulunur

Güncelleme Tarihi:

Burada her anneyi mutlu edecek bir şey mutlaka bulunur
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 00:00

Alışveriş için son günler, Anneler Günü kapıya dayandı ve sizin hálá bir planınız yok. Onun için hangi hediyeyi seçeceksiniz, 11 Mayıs’ı nasıl geçireceksiniz, birlikte neler yapacaksınız? Hiç telaşlanmayın. 343 mağazası, tiyatro ve sinema salonları, eğlence merkezi ile hizmet veren İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin kapısından girdiğiniz an, aklınızda hiçbir soru kalmayacak.

Kuşkusuz annelerin değerini hiçbir söz ya da eşya ölçemez. Ancak yine de özel gününü unutmadığımızı ve kendisi için günler öncesinden hazırlık yaptığımızı gösterecek, onun kadar özel bir hediye aramayı da ihmal etmeyiz.

Peki, bu hediyeyi inanılmaz mağaza ve fiyat çeşitliliği arasında seçme fikri kulağa nasıl geliyor?

Annelerin hoşuna gidecek minik aksesuvarlardan beyaz eşyaya, en son trendleri takip eden rengarenk elbiselerden mücevherlere, yapı market ürünlerinden dijital dünyanın en son parçalarına kadar pek çok şeyi yorulmadan, tek bir çatı altında bulabilme şansınız sadece İstanbul Cevahir’de var.

Çin lokantalarından en kaliteli kebapçılara, İtalyan mutfağından Japon mutfağına kadar pek çok alternatifi aynı çatı altında yine burada bulabilirsiniz.

Çocuklarınızı Türkiye’nin en güvenilir ellerine, Neşe Erberk Joyfullhouse kreşine teslim edebilirsiniz. Bir saat, iki saat, üç saat... Siz ne kadar arzu ederseniz... Hem çocuğunuz eğlenceye doysun, hem de siz rahat alışverişin keyfine varın.

SADECE ALIŞVERİŞ DEĞİL EĞLENCE DE BURADA

Üstelik İstanbul Cevahir, bir devlet, bir özel, bir de çocuk tiyatrosu sahnesi, Megaplex Sinema Salonları ve Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi Atlantis’e sahip olan tek alışveriş merkezi.

Megaplex, tam 11 salonla hizmet veriyor. Romantik, animasyon, dram, korku, macera... Seçeneğiniz bol ve üstelik hepsi de gösterime yeni girmiş filmler.

Devlet Tiyatroları Şişli Cevahir Sahnesi’nde ise pazar günü, saat 15.00’te Dario Fo’nun yazdığı Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’nü sahneliyor. Alışverişin ardından annenizle kaliteli birkaç saat geçirmek isterseniz, bu oyunu izleyebilirsiniz.

BİR HEDİYE DE İSTANBUL CEVAHİR’DEN

İstanbul Cevahir, 100 YTL’nin üzerindeki alışverişlerde, her gün ilk 1000 kişiye saksısıyla toprağıyla capcanlı bir Afrika menekşesi ve ücretsiz otopark kuponu hediye ediyor. Hem menekşenizi alın evinize götürün, hem de ücretsiz otopark imkanından yararlanın.

Her gün 1000 tane dağıtılacak olan Afrika menekşeleri ve ücretsiz otopark kuponu toplam 5 bin tane. Kampanyanın devam ettiği beş gün boyunca yalnızca 100 YTL’lik alışveriş yapan ilk 1000 kişi bu kampanyadan yararlanabilecek.

NEREDE HANGİ KAMPANYA VAR

Çanta dolusu sevgi

Tergan, özel indirim kampanyasıyla, annelere jest yapıyor. 12 Mayıs’a kadar satın aldığınız 2. ürüne yüzde 20 indirim avantajı sunuyor. Tergan’da ayakkabı ve çantanın pekçok çeşidini bir arada bulabilirsiniz.

Her şeyannelere özel

İdaş’ın yeni mağazalar zinciri Yatakevi, İstanbul Cevahir’de de mağaza açtı. Anneler Günü’ne özel yüzde 50’ye varan indirim ve hediye alternatifleri var. Yatak çeşitleri ve beyaz ev tekstili ürünlerinin yanı sıra, renkli nevresim takımları, yatak örtüleri, perde ve havlu gibi tamamlayıcı ürünler bulabilirsiniz.

Evler şenleniyor

Özdilek’te "Evinizi Şenlendirecek Bahar Kampanyası" yapılıyor. 19 Mayıs’a kadar, ev tekstili ve havlu reyonlarından tek seferde yapacağınız 50 YTL’lik alışverişlere 45x90 cm. Cindy el havlusu, 100 YTL’lik alışverişlere Nice plaj havlusu, 250 YTL’lik alışverişlere şalyaka idrofil bornoz, 500 YTL’lik alışverişlere seri soru Özdilek ranforce nevresim takımı hediye ediliyor.

Takı alanasaat indirimli

Esprit’nin şık saat ve takılarıyla annenize güzel bir sürpriz yapmak isterseniz, Saat&Saat mağazasına uğramanız yeterli. 25 Mayıs’a kadar Anneler Günü’ne özel kampanya var. Kampanyada Esprit takı alana Esprit saatte yüzde 25 indirim uygulanıyor. Saatler 209-239, takılar 102-206 YTL.

World’e özel 8 taksit

İnci, 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda ağırbaşlı ve modern çizgilerden etnik ve minimalist tasarımlara, fütürist siluetlerden sade hatlara kadar çok geniş bir ürün skalası var. Üstelik 30 Haziran’a kadar World’e özel 8 Worldtaksit fırsatıyla...

KISA KISA...

Anneler Günü’nde İstanbul Cevahir’e giden tüm anneler Mehmet Tatlı Kuaför’de el bakımını ücretsiz yaptırabilir. Ayrıca tüm Kiss marka takma tırnak ve el bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak.

Atalar, bugün ve yarın Anneler Günü’ne özel yüzde 30 indirim uyguluyor.

Ekrem Kuyumculuk, 11 Mayıs’a kadar İstanbul Cevahir’deki standını ziyaret eden tüm müşterilere, tüm ürünlerde yüzde 15 indirim kuponu hediye ediyor.

Tepe Home’da mobilya ürünlerini CardFinans ile şimdi alın, Aralık 2008’de 12 taksitle ödemeye başlayın. Ayrıca aksesuvar ürünlerinde 4 yerine 12 taksit fırsatı var.

LC Waikiki mağazalarında 11 Mayıs’a kadar kadın ürün grubundan yapacağınız 40 YTL ve üzeri alışverişinizde 20 YTL değerinde şık bir çanta hediye ediliyor.

Notebook Kırtasiye, 50 YTL’nin üzerindeki alışverişlerde 3 taksit yapıyor.

11 Mayıs’a kadar Dagi’den 250 YTL ve üzerinde alışveriş yapın, alışverişinizin 50 YTL’si Dagi’den hediye olsun.

İÇERİDE NELER VAR

Abbate, Accesorize, Adidas, Akbank, Altınbaş, Andarella, Ariş, Aslı Naturel, Assortie, Atalar, Atlantis Eğlence Merkezi, Avea, B&G Store, Balon Dünyası, Bambi, Batuhan Çanta, Bella Pierre Kiosk, Benetton, Bereket Döner, Berk, Bernardo, Bershka, Bessini, Beta, Beyce, Biletix, Bosch, Bowling, Bücürük, Burger King, Bursa Çiçek Köfte, Buz pisti, By Tatlıses, Cafe Hall, Cafe Molinari, Cafeterya, Camel Active, Cevahir Cafe, Cevahir Eczane, Cevahir Terzi, Cevahir Turizm, Ceyo, Charles&Keith, Chill Cafe, China Beijing, Cinebox, Citibank, Claire’s, Coffee&Cakes, Colins, Colors&Beauty, Converse, Çook Şeker, Cosmotick kiosk, Cornincup, Crazy, D&R, Dagi, Debenhams, Deriden, Derimod-Bata, Diantes Alyans kiosk, Divarese, Dockers, Dolphin Silver kiosk, Donut Waffle, Dorothy Perkins, Dry Center, Dufy, Ekol, Ekrem Kuyumculuk, Elle, Enplus, Esdem Bijuteri, Eskiz, Etam, Evans, Fabrika, Fahri Kuz Optik, Faik Sönmez, Fenerium, Finansbank, Finspor, Fixsilver, Flo, Florance Nightingale, Flower, Fortis, Freshlife, Garanti Bankası, Gebe, Gloria Jean’s Coffees, GNC, Goldaş, Great Dong Fang, Greyder, Guess, Gülek, Hacıoğlu Lahmacun, HD İskender, Herry, Hotiç, HSBC, İdaş, İGS, İkiler, İnci, İş Bankası, İvon Bijuteri kiosk, Jack&Jones, Javelin, Johnny Rockets, Jimmy Key, Jujube, Jumbo, Kahve Dünyası, Kappa, Kaşıkla Mantı, Katris, Kebap Türk, Kemal Tanca, KFC, Kinetix, KİP, Koçtaş, Koton, Kristal Hamburger, La Senza, La Sofran, LC Waikiki, LC Pioneer, Lee Wrangler, Levi’s, Leydi Pera Bijuteri, Lilies, Linens, Little Big, Lotto, Mado, Magic Corn, Maisonette, Mango, Marka Park, Massimo Dutti, Mavi Bilgisayar, Mavi Jeans, Mc Donald’s, Megaplex, Mehmet Tatlı Kuaför, Merhaba Pasta Sanatı, Miele, Migros, Miss Poem, Miss Selfridge, Miss Trendy, Mon Cafe, Mothercare, Nar Tanesi, Network, Next, Nokia Shop, Notebook Kırtasiye, Nubebe, Nursace, O Kafe, Opal Optik, Opmar Optik, Oscar Çanta, oto yıkama, Oxxo, Oysho, Özdilek, Özgür Saat, Özsüt, Panço, Park Bravo, Peacocks, Perspective, Philips, Pizza Hut, Polaris, Polo Garage, Porland, Pretzel, Pronuptia, Pull&Bear, Quiksilver, Ramsey, Reebok, River Island, Rodi Jeans, Rumi, Saat&Saat, Sadık Efendi, Samsonite, Samsung, Sarar, Saray Halı, Şark Sofrası, Sbarro, Schiller, Serender Cafe, Sevil, Smart Play, Sony, Starbucks, Step Halı, Storks, Stradivarius, Sultanahmet Köfte, Suvari, Şinik, Şirvan, Tatlıses Kebap, Tchibo, Tefal, Teknosa, Tepe Home, Tergan, The Body Shop, Tiffany, Tırtıl, Tobacco Shop, Togo, Topman, Topshop, Toyzz Shop, Turkcell, Turkmedya, Tüzün, Uptown, Vakko, Vero Moda, Vestel, Villa Döviz, Villa Kuyum, Vitaminello, Vodafone, W, Watsons, Weekend, Wenice, White Westinhouse, Woly Lostra, X-Trend, Yalçınlar, Yami, Yargıcı Accessories, Yataş, Yaygan, YKB, YKM, Y-London, YSF, Zara, Zara Home, Zeki Triko.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!