Bunlar da diğer 40’lıklar

Güncelleme Tarihi:

Bunlar da diğer 40’lıklar
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2005 00:06

Sadece Sharon Stone değil, Hollywood’ta son dönemde yaşlar unutuldu. 40 yaşına giren pek çok ünlü kadın, gençlere taş çıkartıyor. Netscape sitesi, ‘40 Yaşında ve Harika’ adlı derlemede, formda görüntüleriyle imrendiren 40’lık yıldızları açıkladı.

İşte, görenlerin 40 yaşına girdiğine inanamadığı yıldızlar:

1. Sandra Bullock: 40 yaşına giren yıldız, ‘Miss Congeniality’ filminde olduğu gibi girdiği güzellik yarışmalarını kazanacak kadar göz kamaştırıcı. Zarif davranışları ve sempatikliğiyle de sevilen ünlü yıldız, tsunami kurbanlarına yardım gönderen ilk ünlü olarak da öne çıktı.

2. Liz Hurley: Model ve oyuncu Hurley birkaç ay sonra 40 yaşını kutlamaya hazırlanıyor. İlk çocuğu Damian Charles’ı büyüten Hurley, güzelliğiyle 20’lik modellerden farksız.

3. Brooke Shields: Onu ‘Mavi Göl’ filminde henüz 16 yaşındayken tanıdık. O günden sonra dergilerde sayısız kez kapak olan Shields, uzun süre ortalarda görünmedi. Ancak yıllar ondan fazla bir şey götürmedi.

4. Teri Hatcher: Son günlerin en popüler isimlerinden 40 yaşındaki Teri Hatcher, ‘Desperate Housewives’ dizisindeki rolüyle Altın Küre ödülü kazandı. ‘Stil sahibi ve zarif’ sözleriyle tanımlanan Hatcher, hem oyun gücüyle, hem de zarafetiyle göz dolduran bir esmer güzeli.

5. Diane Lane: 41 yaşındaki sanatçı da vücuduna bıçak değmemiş doğal güzellerden.

6. Marisa Tomei: Oscar ödüllü 40 yaşındaki Tomei’nin resimlerini görenler, onu genç bir kızdan ayırt edemiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!