Bülent Ersoy için ne söylediler

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy için ne söylediler
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 17:32

Bülent Ersoy'un 20 günlük eşi tarafından aldatılmasıyla ilgili, sanatçının yakın dostları olan ünlü isimler neler söyledi.

Haberin Devamı

Türk sanat müziğin güçlü sesi Bülent Ersoy, 20 gün önce evlendiği eşi popstar Armağan tarafından aldatılmıştı. Bu konu ile ilgili olarak, Bülent Ersoy'un yakın çevresinden olan sanatçı dostlarından  görüş aldık. Bakın ünlü sanatçının 20 günlük eşi tarafından aldatılmasıyla ilgili olarak neler söylediler.

Bülent Ersoy için ne söylediler

Oya Aydoğan" Benim can dostuma yapılan bu hareket çok saygısızca terbiyesizce, Bülent Ersoy'u taşımak kolay değildir, madem kendine güvenmiyordu neden evlendi? bende Bülent kadar üzgünüm kendim aldatılmış kadar üzgünüm, Bülent bu aldatılmayı hiç hak etmedi."

Bülent Ersoy için ne söylediler

Haberin Devamı

Orhan Gencebay "  Ben bu olaylardan herzaman uzak durdum, Bülent yakın arkadaşım yorum yapmam doğru olmaz"

Bülent Ersoy için ne söylediler

Tuğba Özay "Armağan bence reklamını yapmak için Bülent hanımla evlendi. Saygısızca bir hareket bu tabiki kimse aldatılmayı hak etmiyor, ama Bülent hanım hiç hak etmedi çünkü gerçekten sevmişti. Armağan'ın amacı Bülent hanımı basamak olarak kullanmaktı. Aynısını Cem Adler'de yapmıştı. Sonuçta ne oldu Bülent Ersoy var ama o yok"

Bülent Ersoy için ne söylediler

Aysel Gürel " Aslında öpüşmek kadar doğal birşey yok, bende milletle öpüşüyorum önemli olan topukların birbirine değmemesi, ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor.

Â

Bülent Ersoy için ne söylediler

Gönül Yazar " Hayatımız tecrübelerle dolu,  bir insan şeşerde beşerde Bülent Ersoy'un aldatılmamak gibi bir ayrıcalığı yok sonuçta pembe kimlik taşıyor. Armağan kendi reklamı peşinde koşuyor oysaki Bülent onu sevmişti. Bende aldatılmıştım ama evliyken değil sevgilim tarafından, kendisi çok önemli ve tanınan birisi ismini vermeyeceğim, aldatma veya aldatılma çok çirkin ve saygısızca bir hareket allah kimse göstermesin"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!