Bubble Show

Güncelleme Tarihi:

Bubble Show
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 15:33

Gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen sihirli baloncuk gösterisi Bubble Show, 16 Nisan’da İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

VİVİDENT’İN SUNDUĞU “BUBBLE SHOW”, 16 NiSAN’DA İSTANBUL’DA!

Sihirli baloncuklarıyla dünyada izleyen herkesi büyüleyen Fan Yang, Vivident sponsorluğunda gerçekleşecek muhteşem müzik, ışık ve lazer eşliğindeki benzersiz gösterisiyle inanılmaz bir deneyim yaşatmak için Nisan’da Türkiye’ye geliyor…

Dünyaca ünlü bir bilim adamı, oyuncu ve sanatçı olan Fan Yang, son 20 yılda sabun köpüklerinin bilinmeyen büyüleyici dünyasını araştırdı ve bilimi sanat ile birleştirdi. Sabun köpüğü ustası olarak ortaya çıkan ve Almanya'da uluslararası beğeni kazanarak, "Yılın Sanatçısı" seçilen Fan Yang, 16 kez dünya rekoru sahibi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alıyor… Fan Yang, en son 4 tona yakın bir fili dev bir köpüğün içine alarak kendi alanındaki rekorunu yeniledi.

Bubble Show

Haberin Devamı

Muhteşem gösterileri ile David Letterman, Oprah Winfrey ve Ellen DeGeneres gibi ünlü televizyoncuların showları başta olmak üzere, çok sayıda TV programına konuk olan Fan Yang, Türkiye’de de büyük bir merakla bekleniyor. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki bilim merkezlerinde de showları gösterilen Fan Yang’ın baloncuklarla gerçekleştirdiği bu benzersiz interaktif gösteride, her yaştan çocuk ve aile sihirli baloncukların dansına kapılıp, birlikte unutulmaz anlar yaşayacaklar!

Tom Cruise ve kızı Suri, Julia Roberts ve çocukları Hazel ve Phinnaeus, Halle Berry ve kızı, Al Pacino, Rosie O’Donnell, Stephen Colbert dünyaca tanınan birçok ünlü tarafından seyredilen ve hayran kalınan gösteri, ilk kez İstanbul’a geliyor.

Vivident ana sponsorluğunda 16 - 23 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde olacak gösteri, 23 Nisan Çocuk bayramına da neşe ve eğlence katacak.

Bu eşsiz ve büyüleyici gösteriyi sakın kaçırmayın!

NE KADAR: 1. Kategori: 67,25 TL, 2. Kategori: 56,00 TL, 3. Kategori: 44,75 TL, 4. Kategori: 33,50 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!