Bu sıcakta deri ceket

Güncelleme Tarihi:

Bu sıcakta deri ceket
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 18:03

Haberin Devamı

 

Örnek baba
Hugh Jackman, geçtiğimiz gün çocuklarıyla ilgilenirken objektife takıldı. Ünlü aktör, 10 yaşındaki oğlu Oscar ve 4 yaşındaki kızı Ava’yla New York sokaklarında eğlenceli bir gün geçirdi.

42. yaş pozu
Kylie Minogue, Black Book dergisine seksi pozlar verdi. Geçtiğimiz ay 42 yaşına giren Avustralyalı şarkıcının fotoğrafları, derginin haziran-temmuz sayısını süsleyecek.

Masum güzel
“Transformers” serisinin yeni filminde başrolü kapan masum yüzlü güzel Rosie Huntington Whiteley, Monsoon markasının iç çamaşırları için modellik yaptı. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik kariyerine de hız kesmeden devam eden 23 yaşındaki Whiteley, birbirinden seksi pozlar verdi.

Saçı sakalı
birbirine
karıştı
Birçok kez dünyanın en seksi erkeği seçilen Brad Pitt, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Saçı sakalı birbirine karışan Pitt, geçtiğimiz gün Hollywood’daki Formosa adlı kafeden çıkışta hayranlarına el sallarken görüntülendi.

Haberin Devamı

Çıplak sahneler
rahatsız etmiyor
“True Blood” oyuncularından Anna Paquin, hem sevgilisi hem de rol arkadaşı Stephen Moyer ile Entertaiment Weekly objektifine poz verdi. Derginin yeni sayısı için poz veren çifte Alexander Skarsgard da eşlik etti. Dizi hakkındaki soruları yanıtlayan üçlüden Paquin, çıplak sahneleri olmasının kendisini rahatsız etmediğini söyledi.


Koş Robert koş
Robert Pattinson’ın başrol oynadığı “Water for Elephants” adlı sinema filminin çekimleri devam ediyor. “Twilight” serisindeki Edward rolüyle ünlenen Pattinson geçtiğimiz gün sette son hız koşarken görüntülendi. Kanadalı yazar Sara Gruen’in kitabından uyarlanan film, 2011’de vizyona girecek.

Umursadı, renklendi
Lösemi için düzenlenen “Color That Cares”(Umursayanı Renklendir) adlı organizasyona katılan AnnaLynne McCord, tırnaklarını maviye boyattı. Organizasyonun bir parçası olan manikür seansına katılan 22 yaşındaki oyuncu, manikür sonrası objektife böyle poz verdi.

Aşk yeniden
İlişkilerine ara verdikleri söylenen Amanda Seyfried ve Dominic Cooper’ın aşkları yeniden alevlenmişe benziyor. Geçtiğimiz gün Seyfried’ın köpeği Finn’i dolaştırmaya çıkan ikili, oldukça mutlu görünüyordu…

Haberin Devamı

Bu sıcakta
deri ceket!
32’inci yaşını kutlayan Joshua Jackson, sevgilisi Diane Kruger’la Kaliforniya sokaklarında görüntülendi. Kruger’ın sıcak havaya rağmen deri ceket giymesi dikkat çekti.

Podyumu salladım
Zamanının çoğunu Brezilya’da geçiren Paris Hilton, geçtiğimiz gün Sao Paulo’daki moda haftasına katıldı. Bir defilede modellerle birlikte podyuma çıkan Hilton, Twitter’ına “Podyumu salladım. Çok eğlendim. Şov harika geçti. Tüm modeller olabileceklerinin en son noktasında seksiydi ve elbiseler de uğruna ölünebilecek kadar harikaydı” diye yazdı.

Bikiniyle
poz vermedi
Geçtiğimiz gün bir arkadaşının Miami’de düzenlediği bekârlığa veda partisine katılan Kim Kardashian, bu kez bikinisiyle poz vermek istemedi. Siyah bikinisinin üzerine bir plaj kıyafeti giyen Kardashian, denize de yalnızca ayaklarını soktu.

Haberin Devamı

Gülümseyin
Bir süredir ortalarda görünmeyen Uma Thurman, kahverengi saçları ve retro kıyafetiyle bir film setinde ortaya çıktı. 40 yaşındaki oyuncu, görüntülendiğini fark edince kendi makinesini çıkarıp gazetecilere doğrulttu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!