Bu olaylar akıllardan hiç silinmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Bu olaylar akıllardan hiç silinmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2006 00:00

Şov dünyasının ünlüleri, hayranlarını şaşırtmaktan hiçbir zaman geri kalmazlar. OK dergisi de buradan yola çıkarak son yılların en şaşırtıcı gelişmelerini derledi. İşte ünlüler dünyasından şok haberler.

Hollywood’un altın çifti boşandı

Hollywood’un altın çifti Brad Pitt ve Jennifer Aniston, boşanma kararlarıyla gündeme oturmuştu. Brad Pitt’in karısını rol arkadaşı Angelina Jolie için terk etmesi olayı daha da ilginç kılmıştı. Şimdilerde Brad Pitt, Angelina Jolie’yle ilk çocuklarının doğumunu bekliyor. Jennifer Aniston ise Vince Vaughn’la birlikte.

Prenses kazada öldü

Galler Prensesi Diana’nın ölümünün üzerinden neredeyse dokuz yıl geçti. Fakat Paris’te bir tünelde yaşanan korkunç kaza hálá unutulmadı. Herkes tarafından sevilen Prenses Diana’nın sevgilisi Dodi El Fayed’le geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi, 1997 yılının en beklenmedik olayıydı.

Gizli sevgili itiraf etti

Victoria Beckham ile David Beckham’ın ideal bir çift olduğuna herkes inanmıştı. Rebecca Loos, rüya çiftin mutluluklarına gölge düşüren ilk isim oldu. Loos’un ünlü futbolcuyla yasak ilişki yaşadığını açıklaması, çiftin evliliklerinde ciddi bir sarsıntıya neden olmuştu. David Beckham, hálá uslanmadı; ama Victoria Beckham kocasının çapkınlıklarına alışmış gözüküyor.

Tuvalette yakalandı

1998 yılında George Michael’ın hayranları, inanılmaz bir fotoğrafla şoka girdi. Yunan asıllı şarkıcı bir eşcinsel olduğunu belki açıklamak istemiyordu, ama Los Angeles’ta bir kulübün tuvaletinde erkek arkadaşıyla öpüşürken yakalanınca gerçek ortaya çıktı. Michael, şimdilerde yeni sevgilisiyle evlenmeye hazırlanıyor.

Bu ihanet çok konuşuldu

İngiliz oyuncu Hugh Grant ve güzel sevgilisi Liz Hurley’nin düğün gününü ilan etmeleri beklenirken, şaşırtıcı bir gelişme oldu. Hugh Grant, Los Angeles’ta bir arabanın içinde Divine Brown adlı bir fahişeyle seks yaparken yakalandı. Liz Hurley bir süre sevgilisini affetmiş gibi göründü, ama daha sonra çift ayrılık kararı aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!