Bu kadın kocamı çaldı

Güncelleme Tarihi:

Bu kadın kocamı çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Lale Mansur’un Levent Özdilek’le yaşadığı yasak aşk Önal’a eskiyi hatırlattı. Atilla Özdemiroğlu ile yıllar önce yaşadığı mutlu evliliğinin Lale Mansur yüzünden yıkıldığını söyleyen Füsun Önal, bu konuda ilk kez magazin dünyasının 1 numaralı haftalık gazetesi Haftasonu’na konuştu.

Geçen yıl yaz aylarında Bodrum’da çekilen ‘‘Mavi Düşler’’ adlı dizide başlayan Lale Mansur ve Levent Özdilek aşkını, 23 Aralık 1998 tarihli HAFTASONU gazetesi ‘‘Skandal’’ başlığıyla duyurmuştu. Zira Müge Oruçkaptan’dan henüz boşanmamış olan Özdilek’le müzisyen Cem Mansur’un eşi Lale Mansur, başkalarıyla evli olmalarına rağmen Galata’da tuttukları bir evde yaşamaktaydılar. Bir sonraki hafta yasak aşkın kahramanları yine HAFTASONU objektifine yakalanırken bütün bu olup bitenleri yakından izleyen ve kendisini Levent Özdilek’in eşi Müge Oruçkaptan’ın yerine koyan bir sanatçı vardı: Füsun Önal. Evet, pop müziğimizin ünlü sesi Önal’ın eski yaraları depreşmişti. Çünkü 1975 yılında o da aldatılmış, dahası yuvası yıkılmıştı. İşte Füsun Önal’ın ilk kez HAFTASONU’na yaptığı çok özel açıklamalar:

Yuvamızı yıktı

‘‘Atilla Özdemiroğlu ile 1970 yılında evlendim. Mutluluğumuz beş yıl sürdü. Çünkü Lale Mansur yüzünden yuvamız yıkıldı. Kısacası Mansur kocamı çaldı. Oysa Atilla ile birbirimizi çok seviyorduk. O zaman yayınlanan TV’de 7 adlı bir derginin muhabirleri Lale ile Atilla’yı İnönü Stadı çevresinde yakalamışlar. Fotoğrafları görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Bu arada Taksim Kurabiye Sokak’ta ev tutmuşlar. Atilla ‘‘Bu olayı büyütme, sadece bir heves ve macera’’ demişti. Ama ben hemen boşandım. Sonra Atilla ile Lale evlendiler ve o evlilik de uzun ömürlü olmadı. Lale, şimdi de Müge Oruçkaptan’ın yuvasını yıktı.’’

Yıl 1970... ‘‘Alo Ben Füsun’’ ve ‘‘Bir Tanem’’ adlı plaklarıyla sesini milyonlara duyuran popun ele avuca sığmayan güzel kızı Füsun Önal, müzisyen Atilla Özdemiroğlu ile yaşadığı yıldırım aşkın ardından onunla evlendi.

Lale Mansur, evlibarklı Atilla Özdemiroğlu’nu Füsun Önal’la evliliklerinin beşinci yılında baştan çıkartıp çiftin mutlu yuvasını yıkan kadın oldu.

Müzisyen Cem Mansur’la evli olmasına rağmen Levent Özdilek’le birlikte olan Mansur, şimdi herkesin dilinde. Mansur filmlerinde de son derece cüretkar.

Füsun Önal, şimdilerde Levent Özdilek’le birlikte olan Lale Mansur’un yıllar önce kocası Atilla Özdemiroğlu’nu da elinden alışını hatırlıyor ve gülümsüyor: ‘‘Onun hanımefendi görünüşüne hiç aldanmayın. Yuva yıkıp evli erkeklerle birlikte olmak Lale Mansur’un tarzıdır.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!