Bu kadar güzel bacaklar neden mini giymesin

Güncelleme Tarihi:

Bu kadar güzel bacaklar neden mini giymesin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Yağmur Atacan'a bundan sonra "Sen Nihat Doğan gibi sevgilinin mini etek giymesine kızar mısın?" diye sorusuna Atacan "Ben Pınar'ın mini etek giymesine destek oluyorum. Bu kadar güzel bir kadının bu kadar güzel bacakları varken mini eteği neden giymesin ayrıca çokda güzel taşıyor" dedi.

Haberin Devamı

İşte o bacaklar...

Kanal D ekranlarının sevilen programı "Dobra Dobra"nın başarılı sunucuları Müge Anlı ile Şenay Düdek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beylikdüzü İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi'nde Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile Vatan Şaşmaz'ı ağırladılar.Müge Anlı ve Şenay Düdek, daha sonra Sevgililer Günü nedeniyle Pınar Altuğ ve sevgilisi Yağmur Atacan'ı sahneye aldılar. İkiliye sorular ard arda geldi.

Bu kadar güzel bacaklar neden mini giymesin
Sürekli evde yemek yemekten kilo aldıklarını söylediklerini hatırlatılan Pınar Altuğ'a Yağmur'un boyu kısa olduğu hep düz ayakkabı giyiyorsunuz?' sorusuna Altuğ, "Ben sürekli topluklu giydiğim için topuğumda problem yaşadım. Ortopedistim düz giymemi tavsiye etti. Bu yüzden düz giyiyorum" dedi. Yağmur Atacan'da "Yahu kısayım tamam. Ayrıca Pınar'ın bana ayak uydurması hoşuma gidiyor" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Evlenme teklifi etmedim

'Evlilik var mı?' sorusuna Pınar Altuğ, "Nikahla evlilik için çok erken. Birde adımı olmalı. Eğer bir gün hamile kalırsam o gün evli olmak isterim" derken, Atacan, "Henüz evlenme teklif etmedim çünkü bunun bir kere olması gerekiyor.

/images/100/0x0/55eb545df018fbb8f8ba49d0
Ama ilişkimizin evliliğe gitmemesine hiç bir neden yok" diye cevaplandırdı.

Köpeğimiz aramızda yatıyor

Yağmur Atacan, aynı evde beraber yaşama konusuna "Ev o kadar kalabalık ki başbaşa kalabilmemiz neredeyse imkansız. Bir köpek, üç kedi bir de kocaman bir akvaryum var. Köpeği aldığımızdan beri aramızda yatıyor zaten" diyerek yakınırken Pınar Altuğ, "Bir evde yaşamamız, birbirimizi görmemiz, ilişkimiz açısından avantajlı. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bu bize iyi geliyor" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!