Bu ikili beğenildi

Güncelleme Tarihi:

Bu ikili beğenildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2007 00:00

Kanal D’nin yeni dizisi “Zoraki Koca”, ilk bölümünden sonra, ikinci bölümünde de Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

Zoraki Baba oyuncularının fotoğrafları için tıklayın

Kanal D'de yayınlanan "Zoraki Koca" adlı dizinin başrol oyuncuları Özlem Yılmaz ile Burak Özçivit, kısa sürede ekranın en sevilen ikilileri arasına girdi.Yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı "Zoraki Koca", Kanal D'nin iddialı yapımları arasına girdi. 2005 Best Model of the World 2'ncisi Burak Özçivit ile genç oyuncu Özlem Yılmaz'ın

Bu ikili beğenildi
başrollerini paylaştığı dizi, ilk iki bölümünde milyonlarca kişiyi ekran başına kilitledi. "Zoraki Koca" pazartesi akşamı Tüm Kişiler’de yüzde 6,3 reyting ve yüzde 27,1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6 reyting ve yüzde 28,7 izlenme payı ile birinci oldu.
Senaryomuz eski Türk filmlerini aratmıyor
"Zoraki Koca"da çok küçük yaşlardayken babası tarafından terk edilmiş, buna rağmen ayakları üzerinde durmayı başarabilmiş Ayşe adlı kızı canlandıran Özlem Yılmaz, dizinin kazandığı başarıdan çok memnun... 21 yaşındaki oyuncu, "Küçüklüğümden beri Türk filmlerine bayılırım. Hep kendimi onların arasında hayal ederdim. Bu proji kabul etmemdeki en büyük sebep de eski Türk filmleri tadında olması. Benim benim ilk başrol oyunculuğum" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!