Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2008 00:00

izleyin

Özgür Çakır ve Sina Demiral’ın İstanbul’un melankolik hallerini fotoğrafladıkları sergileri 30 Ekim’e kadar İstanbul Beyazıt’taki Antik Hotel- Antik Cisterna Sergi Salonu’nda. Fotoğrafçıların "Melankolistanbul" adını verdikleri ilk ortak kişisel sergilerinde 40 tane siyah-beyaz fotoğraf yer alıyor.

hatırlayın

Bursa’daki Korupark Alışveriş Merkezi, Karagöz’ün Türkiye kültürel miras listesinde tescillenmesi için, Kültür Bakanlığı’na gönderilmek üzere imza kampanyası düzenledi. Ramazan boyunca sürecek imza kampanyasının yanı sıra Karagöz-Hacivat kültürünü hatırlatan etkinlikler de düzenlenecek.

kullanın

İtalyan çanta ve valiz markası Mandarina Duck adını Ussuri nehri kıyılarında yaşayan bir ördekten alır. Bu tek eşli küçük kuş, geldiği yer olan Rusya ve Çin sınırı arasındaki bölgede sadakat ve mutluluğu simgeliyor.

rahatlayın

Günlük hayatın stresiyle başa çıkmak için bitkilerin gücüne başvurun. The Body Shop’un Wellbeing serisi luarana, wasabi, lavanta, papatya, okaliptus ve jojoba gibi bitki içeriklerinden oluşuyor.

sipariş verin

Ermenegildo Zegna’nın 16 Eylül’de başlayacak özel sipariş günleri, ayın 22’sine kadar devam edecek. Bu tarihler arasında İtalya’dan gelecek olan uzman terzi, Nişantaşı ve İstinyePark mağazalarında kişisel servis verecek. Fiyat farkı da talep edilmeyecek.

bakın

Roberto Cavalli’nin yeni koleksiyonundaki bu saat desenli çelik kayışıyla dikkat çekiyor. Sarı ve pembe altın renk seçenekleri olan saat; Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Esprit, Fossil, Tommy Hilfiger ve Michael Kors gibi saat markalarının da Türkiye distribütörü olan Saat&Saat tarafından satışa sunuldu.

deneyin

Dünyada bitkisel yağ üretiminde, soya fasulyesinden sonra ikinci sırada yer alan kanola yağı A, D, E, K vitaminlerinin yanı sıra Omega 3 ve 6 da içeriyor. Kanola bitkisinden üretilen Aymar kanola yağı zeytinyağı ve diğer bitkisel yağların kullanıldığı bütün yemeklerde kullanılabiliyor.

iftar yapın

İstanbul Sıraevler’deki Pastarito Restoran ramazana özel üç ayrı iftar mönüsü hazırladı. Bu mönüler İtalyan mutfağına ait makarna, pizza ve et çeşitlerinden oluşuyor. Ayrca iftar tabağı, çorba ve salata çeşitleri de var. (212) 236 67 00

takın

Philips’in yeni enerji tasarruflu ampul serisinde yer alan Genie, standart ampullere göre yüzde seksen oranında tasarruf sağlıyor. Genie’nin bir başka özelliği de "soğuk beyaz" renk seçeneğiyle daha yumuşak bir ışık vermesi.

görün

x-ist Sanat Galerisi sezonu yeni mekanında Keşisme III sergisiyle açıyor. Sait Mingü, Cem Dinlenmiş ve Maksut Aşkar’ın yapıtlarının yer aldığı sergi 18 Ekim’e kadar görülebilir. Sergide yer alan sanatçılardan Sait Mingü’nün İstanbul’daki ilk kişisel sergisindeki çalışmaları beyazperdeden tanıdık figürlerden oluşuyor. Tel:(212)291 77 84

kazanın

Kızlar dolgun saçları uğruna erkeğinden ne yapmasını istediğini, internet veya kısa mesaj yoluyla gönderiyor; erkekler de onların kalbini fethetmek için ne yapmaları gerektiğini öğreniyor. Büyük ödül 2008 model bir Smart Fortwo otomobil. www.blendaxkizi.com

giyin

Miss Selfridge’in sonbahar-kış koleksiyonu 1920’lerden 80’lere uzanan pek çok dönemi kapsıyor. Markanın karakterini oluşturan nostaljik tasarımların yanı sıra şık günlük giysiler ve ışıldayan gece kıyafetlerine yer verildi.

yararlanın

İstinyePark, okula yeni başlayan ve tatilden dönen çocukların okula uyum sağlamasını kolaylaştırmak için ebeveynlere yönelik bir seminer düzenliyor. Prof. Dr. Z. Bengi Semerci’nin vereceği seminer "Anne ödevimi yapsana! Baba sınavıma çalışsana!" adını taşıyor. İstinyePark AFM sinemalarında 15 Eylül’de 13.00-15.00 arası gerçekleşecek seminer ücretsiz.

alın

İdilbaby & Mamino dört yaşına kadar olan bebekleri giydiriyor. Koleksiyonda yüzde yüz pamuk ipliğinden dokunmuş anti alerjik kumaşlarla hazırlanan, sevimli baskıları olan renkli bebek tulumları, zıbınlar, body’ler ve battaniyeler yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!