Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 00:00

deneyin

Bebek ürünleri markası Huggies’in bebekler için ürettiği mayo-bebek bezlerinin mevsimi geldi. Huggies Little Sqimmers adını taşıyan bu mayo-bezlerin küçük, orta ve büyük olmak üzere üç farklı boyutu var. Çok koruyucu olduğu gibi, suda normal bebek bezleri gibi ağırlaşmıyor ve şişmiyor, dışarı sızıntı yapmıyor.

uğrayın

Kişiye özel yatak yapan Dr. Matress, İstanbul 1. Levent’te bir showroom açtı. Bilgisayarlı bir yatakta vücudunuz lazerle ölçülüyor, vücut yapınıza uygun bir yatak üretiliyor. İki ayrı kişinin ölçüleri ayrı ayrı alınarak bir yatakta da toplanabiliyor. Yatak, ideal basınç dağılımı, yatış ısısı ve sağlıklı omurga duruşu sağlanacak şekilde tasarlanıyor. Bilgi için: 0212 281 81 10. www.eniyiuyku.com

eğlenin

Radyo Lounge 102 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival’in üçüncüsü 25 Mayıs Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da yapılıyor. Yeşillikler içinde öğlen saatlerinde açık havada başlayacak festival, kesintisiz 12 saat sürecek. İngiltere’den Morcheeba ve Ralfe Band, Fransa’dan Sebastien Tellier, ABD’den Bitter:Sweet ve Pacha Massive ile Lounge 102 Allstars canlı performanslarıyla sahne alacak.

tadın

Bu ay sonuna kadar sürecek olan İstanbul Tiyatro Festivali sırasında yemek yenilebilecek bir adres. Lush Brasserie, 4 Haziran’a kadar festival seyircilerine yüzde 10 indirim sağlıyor. Taksim Sıraselviler No: 12 + 90. Tel: (212) 292 16 11. www.lushbrasserie.com

kullanın

Galenic Güneş Bakım kremi, güneşin zararlı etkilerini önleyen ve içeriğinde Amazon bölgesinde bulunan uncaria isimli bir madde yer alan güçlü bir krem. Serbest radikallere, yaşlanmaya karşı güçlü bir savunma sistemi geliştiriyor.

seyredin

Alman markası Bosch, silindir şeklindeki buzdolabını tanıttığında takvimler 1933 yılını gösteriyordu. 75 yıl sonra bugün, artık enerji tasarrufu sağlayan buzdolapları üretiliyor. Şu sıralar Ankara’daki Ankmall’da Bosch soğutucularının yıllar içindeki gelişimini ortaya koyan bir film gösteriliyor. Bosch Çağrı Merkezi: 444 6 333 www.boschevaletleri.com

seçin

Spor çantanın markalarından Jansport, yaz sezonunda renkli bir koleksiyon hazırladı. Portakal dilimli Halfpint, çiçek desenli 8 Tracker bu modellerden ikisi. Üstelik bu çantalar gayet hafif. Sahilde, gezide, her yerde kullanılabilir.

ısmarlayın

Teleset, elli yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir marka. 20 yıldır da modüler mobilya üzerinde uzmanlaştılar. Duvar üniteleri, ayakkabılıklar, portmantolar, çalışma masaları, kitaplıklar başta olmak üzere her türlü pratik mobilyayı yapıyorlar.

bakın

Faik Sönmez’in ilkbahar-yaz koleksiyonu Türkiye’nin her yerindeki mağazalarında satışa sunuldu. Bu sezon doğal elyaflar, kuru yaprak desenleri ile ekru, bej, haki, açık kahve gibi ağaç ve toprak renkleri bir araya getirilerek kullanıldı. Koleksiyonda safari elbiseler, hasır çantalar, tahta boncuklu kolyeler, hayvan desenli tünikler var.

öğrenin

Jose Marti Küba Dostluk Derneği, hem İspanyolca hem de Latin dansları seminerleri başlatıyor. İspanyolca, 8 hafta boyunca haftada 4 saat (toplam 32 saat) iki grup halinde verilecek. Salsa, merengue, rumba, cha cha, vals ve Arjantin tangosu ise perşembe günleri 1.5 saatlik bir ders halinde öğretiliyor. İspanyolca için: (505) 313 82 31; (538) 347 47 51. Dans için: (532) 768 34 75.

görün

Bugün Türkiye’nin ilk modern sanat tarihçisi olan Mazhar Şevket İpşiroğlu’nun 100. yıldönümünde bir sergi açılıyor. "Öncü Bir Düşünür: Mazhar Şevket İpşiroğlu" adlı sergi, daha önce gösterilmemiş filmler, fotoğraflar, resimler ve çeşitli malzemelerden oluşuyor. 15 Mayıs’a kadar sürecek sergide öğrencisi Yüksel Arslan’ın desenleri de var. Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Merkezi Sermet Çifter Salonu.

katılın

Madonna, Cindy Crawford, Courtney Love gibi ünlülerin yoga ustası olarak tanınan Gurmukh Kaur Khalsa, 27-30 Mayıs tarihinde İstanbul’da dört gün akşam saatlerinde bir workshop yapacak. Ünlü yogi bundan önce de 2005’te Türkiye’ye gelmişti. Bilgi: 0212-244 83 03.

fırçalayın

2005’te En İyi Bakım ve Sağlık Ödülü’nü, 2006’da En İyi Buluş Ödülü’nü alan Supersmile beyazlatıcı diş macunu eczanelerde satılıyor. Supersmile, formülüyle protein zarı adı verilen, dişlerde kir ve leke yapışmasına yol açan ince tabakayı çözüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!