Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2008 00:00

kullanın

The Body Shop’un yeni Spring Bloom makyaj koleksiyonu baharın neşesini ve renklerini yansıtıyor. Yeni ilkbahar makyaj koleksiyonunda, Yerel Ticaret programı sayesinde Namibya’dan alınan nemlendirici marula yağı içeriği var. Marula yağı, Güney Afrika’daki marula ağaçlarından elde ediliyor. Çekirdekleri bol miktarda yağ ve oleik asit içeriyor. Bu da cilt sağlığı ve dayanıklılığı için ideal. Makyaj koleksiyonunda allık, yüz ışıldatıcı, ruj, far çeşitleri bulunuyor. Fiyatları 26.90-42.50 YTL arasında.

dinleyin

Down Beat dergisi tarafından beş kez "Dünyanın En İyi Perküsyon Sanatçısı" ödülü verilen, Hint ritimlerini caz ve rock elementleri ile sentezleyen Hintli perküsyon ustası Trilok Gurtu, 20. Enka Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri Açılış Konseri’nde piyanist Sabri Tuluğ Tırpan ile çalacak. Konser, 4 Mart Salı günü, saat 20.30’da, İstanbul İstinye’deki Enka İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

takın

Fransız moda markası Gerard Darel’in çantaları, bugüne kadar pek çok ünlü isim tarafından kullanıldı. Örneğin 24 Saat çantası Meryl Streep’ten Sophia Coppola ve Eva Longoria’ya pek çok ünlü kadının kolunda. Rosanna Arquette ve Victoria Beckham ise çok büyük üretilen 72 Saat modelini tercih ediyor. Markanın ilkbahar-yaz giyim koleksiyonu ile aksesuvarlarını İstanbul, Ankara ve Adana’daki mağazalarında bulabilirsiniz.

yiyin

Türkiye’ye yeni gelen dondurma markası Ben&Jerry, bir kampanya düzenlemiş ve ’2008 Ne’li Olsun?’ diye sormuştu. İstanbul Levent’teki Kanyon alışveriş merkezine bir kutu yerleştirilmiş, ziyaretçiler neli dondurma istediklerini yazarak bu kutuya atmıştı. Sonuç belli oldu: Deli Dolu. Deli Dolu, çikolatayla kaplanmış kocaman karamel patlaklı, saf süt ve kremadan yapılmış vanilyalı bir dondurma. Tadına bakmak isteyenler Ben&Jerry’yi ziyaret edebilir.

soluklanın

Maslak Parkorman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik düzenliyor. Nefes eğitmeni ve yaşam koçu Nevşah Fidan, ücretsiz nefes başlangıç çalışması yapacak. Çalışma herkese açık. Sabah 11.00-16.00 arasında havuz başındaki Pine Restaurant’da organize edilen brunchta kadınlara özel indirim uygulanacak. Brunch’a katılan tüm kadınlar nefes çalışmasından yararlanabilecek. Brunch ücreti kişibaşı 55 YTL. Nefes çalışması 14.00-16.00 arası Dialog Salonu’nda. Nevşah Fidan daha sonra, Sistem Yayınları’ndan çıkan Yansımalar adlı kitabını imzalayacak.

bakın

Topten marka güneş gözlüklerinin 2008 koleksiyonuna 80’lerin asi ruhu yansıtılmış. Büyük ve tek parça, çerçevesiz modeller, metal, asetat tasarımlar ve yüzü kaplayan büyük, yuvarlak kemik modeller var. Bazı gözlüklerde Swarovski kristaller kullanılmış.

giyin

V2K designers, 2008 İlkbahar/Yaz sezonunda da, moda dünyasının en iyi ve en yeni markalarını bir arada bulma imkanı sağlıyor. Anna Sui, Betsey Johnson, Nathan Jenden bu markalardan birkaçı. Kadın koleksiyonlarında sezona hakim trendleri şöyle özetlemişler: Retro çizgiler, fotoğraftaki gibi çarpıcı renkler, çizgililer, kahve ve bej tonları, bolca beyaz, erkeksi görünüm ve kısacık şortlar.

alın

Sunny, hava nemlendirici ürünlerine çocukları düşünerek filli ve penguenli modellerini ekledi. Hava nemlendiricileri hem bebekleri hastalıklara karşı koruyor hem de sağlıklı nefes almalarını sağlıyor. Sunny hava nemlendiricilerin en önemli özelliği sessiz çalışması ve enerji tasarrufu sağlaması. 8- 14 saat kesintisiz çalışabiliyor. Fiyatları 39.90 ve 49.90 YTL.

sürün

Sadece Sevil mağazalarında bulabileceğiniz cilt bakım koleksiyonu Leaf & Rusher Beverly Hills, her açıdan belirgin bir sonuç sağlıyor. Ürünlerin etkinliği sadece cilt yüzeyine değil, yaşlanan cildin onarımına ve sonuçta cildin yeniden yapılanmasına da yönelik. Koleksiyon cilt tipi, yaş ve cilt yaşı baz alınarak alt kategorilere ayrılmış. Dört farklı kategori var.

yarışın

Çınar Yayınları, kuruluşunun 25. yılında, kurucusu Rıfat Ilgaz’ın anısına, Rıfat Ilgaz Çocuk Edebiyatı Öykü Yarışması düzenliyor. Yarışmanın seçici kurulunda, Prof. Dr. Sedat Sever, Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, Y.Doç. Dr. Necdet Neydim, Dr. Kemal Ateş ve Zekeriya Kaya var. Son katılım tarihi 20 Haziran 2008. Ayrıntılı yarışma şartnamesi ve kimlik-taahhütname formuna www.cinaryayincilik.com.tr ve www.rifatilgaz.net adresinden ulaşabilirsiniz.

asın

Çınar halı, doğadan esinlenerek ürettiği halılarla zeminleri ve duvarları çiçek bahçesine döndürüyor. Yeni bir mevsime girerken renk ve desen harmonisi içinde dokuduğu halılarla baharı evlere getiriyor. İster zemine sereceğiniz bir halı, ister duvarınıza asacağınız bir tablo halı... İster zengin koleksiyondan seçim yapabilir isterseniz zevkinize uygun dokutabilirsiniz.

koşun

Antalya, bu pazar (2 Mart) üçüncüsü düzenlenecek olan Runtalya Maratonu’na ev sahipliği yapıyor. Runtalya, gerek koşucular gerekse otoritelerce dünyanın en güzel parkurlarından biri olarak nitelendiriliyor. Atatürk Stadyumu ile Kundu arasındaki sahil bandını kapsayan parkur, dağ ve deniz manzarasına sahip. Dileyen herkes maratona katılabilir. Kayıt için: www.oger-maraton.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!