Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2008 00:00

kullanın

66 senedir yüzde 100 doğal zeytinyağlı sabun üreten Dalan Kimya, Türk Patent Enstitüsü’nden Tanınmış Marka statüsü aldı. Türkiye içinde Dalan ve Roxy markaları ile tanınan şirket, katı ve sıvı sabun, toz deterjan, zeytinyağı, el ve vücut kremleri, bakım sabunları üretiyor. Roxy Toz adlı ürünü, özellikle bebek çamaşırları ile narin çamaşırları yıkamak için tavsiye ediliyor. Derma Cream, cildin kaybettiği nemi içerdiği nemlendiriciler ile yeniden kazandırıyor. Dalan Fruits serisi, meyve özleri ve vitamin içeren el ve vücut kremi ile katı ve sıvı sabunlardan oluşuyor. Markanın Dalan D’Olive isimli zeytinyağı da var.

görün

Adidas’ın Stella McCartney tarafından tasarlanan kış sporları koleksiyonunda kadınsı çizgiler ön plana çıkıyor. Ceket, polar, pantolon, kar botu ve aksesuvarlardan oluşan koleksiyonda ClimaProof, ClimaStorm ve ClimaWarm teknolojileri kullanılmış. Bu sayede soğuk hava koşullarından, fırtınadan etkilenmeden giyebiliyorsunuz.

alın

NTV Yayınları, NTV 2007 almanağı satışa sundu. 2005’te "On Yıl" almanağı ile başlayan kitap serisi, her yıl düzenli olarak hazırlanıyor ve tarihe kayıt düşüyor. Bu kez geçen yıldan farklı olarak önemli olayları analiz eden yazılara da yer verilmiş. Yorgo Papandreu, Javier Solana, Bernard Kouchner, Karl Heinz Feldkamp, Boris Kagarlitskiy, Sami Moubayed, Ria Oomen-Ruijten, Olli Rehn, Gürsel Göncü, Mustafa Denizli, İlhan Tekeli, Sevin Okyay, Muhsin Kızılkaya ve Murat Karayalçın yazılarıyla Almanak’ta yer alıyor. Kitapçılardan ve özel fiyatıyla kitap.ntvmsnbc.com’dan satın alabilirsiniz.

izleyin

İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen Çocuk Tiyatroları Festivali, yarın başlıyor. 26 Ocak’a kadar devam edecek festival, Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenleniyor. Her hafta cumartesi günleri iki farklı çocuk oyunu sahnelenecek. Etkinlikte çocuklar ayrıca palyaçolar, yüz boyama aktiviteleri, şişme oyuncaklar ve popüler müziklerle neşeli saatler geçirecek. Programda 8 çocuk oyunu var. Yarın 12.00’de Vızvız Arı Bazi’yi, 15.00’te Bir Kümes Müzikali’ni izleyebilirsiniz. Biletleri, MKM gişesi ve Biletix’te.

gidin

Dört yıldan bu yana Teşvikiye Atiye Sokak’ta hizmet veren müdavim barı Salomanje, bu kış daha farklı. Mönüsündeki pazı sarma, çentik kebabı, cızbız köfte, ızgara bonfile gibi sevilen lezzetlere, bu kış yenileri eklendi, deniz ürünlerine ağırlık verildi. Ev rahatlığını, iyi yemek, müzik ve servis ile birleştiren mekan, tümalt yapısını da değiştirdi. Havalandırma sistemi, dekorasyonu yenilendi. Artık daha bir ferah. Özellikle doğum günü partileri için tercih ediliyor. Öğlenleri set mönü kişi başı 18 YTL. Tel: 212 327 35 77

giyin

Yeni yılla birlikte indirime giren markalardan biri de Machka. 50’li yılların ve Audrey Hepburn tarzının yansıdığı sonbahar-kış koleksiyonu yüzde 50 indirimle satılıyor. Bol volanlı, pilili, dantelli bluz ve tunikler, beli sıkıca kavrayan japone kollu ve vazoyu andıran diz üstü elbiseler, kat kat fırfırlı etekler, mini, bol, erkeksi ve dar ceketler, dar pantolonlar var.


dinleyin

İngiltere’nin son yıllarda yetiştirdiği en eğlenceli, en çarpıcı ve yetenekli cazcı Paddy Miller, grubu The Big Sounds ile bu akşam İstanbul Levent’teki İş Sanat’ta bir konser verecek. BB King, Joe Cocker ve Dave Bruebeck’ten tam not alan genç İngiliz, yeni albümünden şarkıları seslendirecek. Paddy Miller’ın özgün vokali, ska ve Brit pop’tan izler taşıyor. Biletler 25-40 YTL arasında. Konser 20.00’de başlayacak. Gişe Tel: 212 316 10 83

unutmayın

Her yıl farklı bir konseptle çıkan İyi Ajanda’nın 2008 teması 2070. Dünyanın geleceğini yansıtan 53 farklı görüş, hayal, umut ve dilek var içinde. Amaç çevre duyarlılığını artırmak. Birçok önemli ismin görüşlerini bulabilirsiniz içinde; Süleyman Demirel, Cem Yılmaz, Gökşin Sipahioğlu, Buket Uzuner gibi. Üstelik satışından elde edilecek gelir, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı TESYEV’e bırakılacak. Beymen mağazaları ile Remzi kitabevlerinde bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!