Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 00:00

bakın

Yılbaşı partisi için kıyafet arayanlar Topman’in yeni yıla özel kıyafet ve aksesuvar koleksiyonuna bakabilir. Boru paça kot pantolonlar, ince çizgili polo yaka ve kapüşonlu uzun kollu üstler var. Yapay kürk yakalı paltolar, kalın örgülü atkılar ile örgü bereler iyi birer hediyelik alternatif olabilir. Fötr şapka, omuz çantası gibi aksesuvarlar da bulabilirsiniz. Yılbaşına özel hediyeliklerde kırmızı ve yeşil renge ağırlık verilmiş.

sürün

Kinerase’in ödüllü cilt bakım kremi, mavi anemon çiçeğinden elde ediliyor. Düzenli kullanımla yaşlanma belirtilerini ve ciltteki lekeleri azaltıyor, yaşlanmaya bağlı çizgi ve kırışıkları gözle görülecek kadar geriletiyor, cildin nem bariyerini onararak su kaybını azaltıyor. Eczanelerden 169 YTL’ye alabilirsiniz.

oynayın

Bu yıl 32’ncisi düzenlenen ve İstanbul Harbiye’deki Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde devam eden Compex Uluslararası Bilgisayar Fuarı, Intel GameX oyun turnuvasına da ev sahipliği yapıyor. 1500 metrekarelik alanda kurulan ve oyun tutkunlarının buluşma noktası olan Intel GameX’te hünerlerini gösteren katılımcılar, 200’er metrekarelik alanlarda kurulan LAN Party’lerde yarışacak. Ayrıca 300 metrekarelik alanda X-Wishes sürprizi ile karşılaşacaklar. Yarışmaları 15 ve 16 Aralık günü izleyebilirsiniz.

gezin

Ali Arif Ersen’in "Masallar" sergisi 29 Aralık’a kadar İstanbul Teşvikiye’deki Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde izlenebilir. "Masallar", Ali Arif Ersen’in önceki sergilerinden içerik ve teknik bakımdan değişik açılımlar gösteriyor. Önceki işlerinin aksine fotoğraflarının merkezine insandan çok objeleri ve doğa parçalarını oturtmuş. Sanatçı, kazıyarak, silerek, perdahlayarak, boyayarak fotoğraflarıyla sanki "konuşuyor", onları değiştiriyor, resimle fotoğraf arasında başka bir dünyayı sunuyor.

bağışlayın

Kurban Bayramı’nda kesimli-kesimsiz kurban bağışlarınızı LÖSEV’e yapabilirsiniz. Kurban kesilmesini arzu etmiyorsanız; kurban karşılığında yaptığınız bağışlar lösemili çocukların parasız tedavilerinde, eğitimlerinde, sosyal ihtiyaçlarında ve yapım çalışmaları başlayan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Kenti’nde değerlendirilecek. Kurban kesilmesini arzu ediyorsanız da; kurbanlarınız çağdaş ortamlarda dini esaslara göre kesilecek ve her ay et ve et ürünleri, taze ve vakumlu paketlerde ailelerin adreslerine gönderilecek. Böylece bu gıdalar lösemili çocukların sofralarında 12 ay bulunacak. Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr, (312) 447 06 60

yarışın

Selpak Sensitive, www.selpak.com.tr üzerinden Snowboard Tasarım Yarışması düzenliyor. Birinci olan tasarım gerçek bir snowboard’a dönüşecek ve sahibine 2 kişilik 4 gün 3 gece Uludağ tatili kazandıracak. 10 Ocak 2008 tarihine kadar en fazla oyu alan snowboard tasarımı birinci seçilecek.

giyin

Kar kıyafetleri markası Sportalm, Türkiye’ye geldi. Bir Avusturya markası olan Sportalm, diğer markalardan farklı olarak, sadece teknik özellikleriyle değil abiye şıklığı ile de ön plana çıkıyor. Bağdat Caddesi, Akmerkez ve Uludağ Beceren Çarşı Sportworks mağazalarında bulabilirsiniz.

gidin

Avrupa tatilli kazanmak, Latin caz dinleyerek keyifli bir gün geçirmek isteyenler bu ay boyunca İstanbul Şişli’deki addresisanbul’a gidebilir. Her pazar 16.00-19.00 arası Latin caz canlı performansı var. Ayrıca adresistanbul mağazalarından 1500 YTL alışveriş yapan herkes çekilişsiz kurasız 12 Avrupa şehrinin birinde 2 gece 3 gün bedava tatil kazanıyor.

için

Gloria Jean’s Coffees, yeni yıla özel lezzetler çıkardı: Hot Mudslide Mocha ve sadece yılbaşına özel hazırlanan kestaneli-çikolatalı pasta. Hot Mudslide Mocha; espresso ile harmanlanan çikolata ve ekstra çikolata sosuyla donatılan zengin, yoğun, yumuşacık bir lezzete sahip. En kaliteli çikolata kullanılarak hazırlanan bu kahve, krema kıvamındaki sütle karıştırıldığında espresso ile sıcak çikolata lezzetini bir arada sunuyor.

sürün

Romantik, seksi ve sofistike Herve Leger parfüm, BCBG MAXAZRIA Group tarafından piyasaya sürüldü. İçeriğindeki mistik aroma, kadınların gizemli yönünü ortaya çıkarırken, taze çiçek kokuları romantik bir maceranın kapılarını aralıyor. Ünlü modacı Herve Leger’in adını taşıyan parfümün kadın silüeti formundaki şişesi, tasarımcının heykelsi gece kıyafetlerinden ilham almış.

takın

Dünyaca ünlü markaları buluşturan Şişli Optik, eski sezon ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim yapıyor. 2007 yazının güneş gözlüklerine çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Rayban, Bvlgari, Chanel, Versace, Dolce&Gabbana, Burberry, Ferre, Prada, Alain Mikli, Tom Ford, Oakley, Fendi ve Tagheruer, Şişli Optik’te satılan markalardan bazıları.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!