Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2007 00:00

dinleyin

Mercan Dede, 18 Kasım’da Ankara Anadolu ve Gösteri Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Çankaya Belediyesi’nin desteğiyle Tandoğan Rotary Kulubü’nün düzenlediği "Mevláná’yı Anma Gecesi"nden elde edilen gelirle, görme özürlüler için özel bilgisayarlar alınıp onlara özel internet kafe açılacak ve zihinsel engelli çocukların Gölbaşı’ndaki okullarına kamera sistemi kurulacak. Ayrıca Erken Tanı Hayat Kurtarır projesinde Ankara’nın birçok bölgesinde meme taraması yapılacak. Konserin başlama saati 19.00, bilet fiyatları 10-50 YTL.

için

Hare likörleri, Türk kahvesinin lezzetini kremayla birleştirdi. Kremalı ve Türk kahveli Hare dünyada bir ilk. Türk kahvesi Fransa’dan, kreması Hollanda’dan gelmiş. Alkol derecesi diğer likörlere göre daha düşük.

alın

Adidas Originals’ın, Materials of the World koleksiyonundaki Superstar TT ve Promodel gibi modelleri, dünyadaki farklı birçok kültüre ait giyim tarzlarından ve özellikle o ülkelerle özdeşleşmiş kumaş ve motiflerden esinlenerek yeniden tasarlanmış. İngiltere, İspanya, Peru, Grönland, Kanada ve Rusya’nın geleneksel motiflerinin kullanıldığı tekstil ürünleri, uyumlu ayakkabı ve çizmelerle tamamlanıyor.

kullanın

Celal Birsen’in yeni sezon şemsiyeleri son derece dikkat çekici. Klasik motiflerin yanısıra taşlı, leopar veya kalp desenli modeller, özel çantalı şemsiyeler var. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki corner’ın yanı sıra Boyner, YKM, Flo,Yeşil, Huzur, Gencallar, Esse, Çetinkaya, Ender, Atalar ve daha birçok zincir mağazada satılıyor. Ayrıca markanın internet sitesinden online sipariş de verebiliyorsunuz.

gidin

Stefanel, en son mağazasını İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde açtı. Yeni mağazanın dekorasyonunda, İtalya’da uygulanan en yeni ve en son konsept uygulanmış. Markanın kış koleksiyonunda büyük volümlü trikolar, militer gruplar, kürk aksesuvarlar oldukça dikkat çekiyor. Morun, siyahın, grinin tonları sezonun öne çıkan renkleri arasında.

kaçırmayın

Nina Simone hayranları, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında gerçekleşecek bu konseri kaçırmasın. Neo-soul, acid caz ve hip hop şarkıcısı Jhelisa, Nina Simone’a saygı duruşunda bulunuyor. "Jhelisa tribute to Nina Simone" konserini 21 ve 22 Kasım’da, Babylon’da izleyebilirsiniz. Her iki performans da 21.30’da başlayacak.

bakın

Gaggenau’nun Alman şarap uzmanı Guntram Fahrner’e dizayn ettirdiği şarap dolabı, Hannover Gold Design Award (Altın Tasarım Ödülü) aldı. Dolap üç ayrı bölümden oluşuyor. Her üç bölümde sıcaklık kuşağı ayrı. Elektronik olarak 4 dereceden 21 dereceye kadar ayarlanabiliyor. Nem oranı yüzde 60’ta sabit tutuluyor. Şarabın dingin ve titreşime maruz kalmadan olgunlaşmasını sağlayan, titreşim azaltıcı güçlü bir kompresör var. Işıklandırma rafların dışında tutulmuş. 75 cc’lik 118 şişe alabiliyor.

katılın

Michael Jackson’ı özleyenlere müjde! İstanbul Bakırköy’deki Carousel Alışveriş Merkezi, "Michael Jackson İstanbul" etkinliği düzenliyor. Bugünden itibaren 3 gün sürecek etkinlikte, Michael Jackson’ın 2008 yılında çıkaracağı yeni albüm tanıtılacak, dans gösterileri yapılacak ve bir de nostaljik bir sergi düzenlenecek. Sergide, Jackson’a ait plaklar, kasetler, DVD’ler, VCD’ler, posterler, eski gazete kupürleri ve kartpostallar yer alacak. Sergi süresince Jackson’ın belleklerden silinmeyen hit parçaları çalınacak, konser ve klip görüntüleri gösterilecek. Her saat başı dans gösterisi var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!