Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2007 00:00

göz atın

Dünyanın 83 ülkesinde ürettiği mobilya aksesuarlarıyla hayata şık ve pratik detaylar kazandıran Samet A.Ş., İtalyan ankastre mutfak sistemleri üretici kuruluşuyla bir araya gelerek galia markasını yarattı. Yemek, sofra, sunum ve lezzet düşkünleri için yaratılan galia, mutfaklarda İtalyanca aşk başlatma iddiasında.

alın

İtalyan genç giyim ve jean markası Energie, 60’lardan ve benzin istasyonunda çalışanların üniformalarından esinlendiği kıyafetleriyle karşınızda. Tasarımda, tazelik, parlaklık ve rock tarzı hakim. Bermuda şortlar, çiçek baskıları ve işli pamuklu şort ve kısa kollu gömleklerle göze çarpıyor.

giyin

Özellikle sörfçülerin ve denizle iç içe yaşayanların markası Reef, birbirinden ilginç terlikler tasarladı. Bu terliklerin kimi gazoz kapağı açabiliyor, kimi de tabanındaki özel bölmede içki taşıyor. Ya da tabana açılan bir bölmede anahtarlığınızı ve kredi kartınızı saklayabiliyor.

uygulayın

Murad, selülit ve çatlak izlerinin tedavisine yardımcı olan ürünleriyle eczanelerde. Murad Activating Body Scrub - Dolaşımı Hızlandıran Peeling’i ve serumu bu tür problemleri olanlar için ideal.

gezin

Garden Life, İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center’da düzenlenen Bahçe 2007 Fuarı’nda, bahçelere değer katan modellerini podyuma çıkardı. Yedi bini aşkın ürün yelpazesi, en yeni bahçe mobilyaları ve aksesuarlarını görmek için son iki gün, fuar 8 Nisan’a kadar.

uğrayın

İstanbul’da Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal, Kozyatağı, Akmerkez, Metrocity, Profilo, Capitol, Maslak Doğuş Power Center, Kayseri İpek Saray ve Eskişehir Doktorlar Caddesi’nde toplam 9 adet restoranıyla hizmet veren Schlotzsky’s’de artık muhteşem kahvaltı tabakları var. Haftasonları saat 9.00-13.00 arası servis edilen kahvaltı tabağı 9.75 YTL.

izleyin

Hüsamettin Koçan’ın ’’Tuz Tadı’ adlı resim sergisi, 10 Nisan’da Garage of Art’ta açılıyor. Garage of Art, İstanbul Etiler’de, Akmerkez Ulus kapısının karşısında. (0212-351-16-04)

kaçırmayın

4 Nisan’da başlayan ve 30 Nisan’a kadar sürecek olan 24. Uluslararası Ankara Müzik Festivali bu hafta starlarla dolu. Bu akşam Paco de Lucia, yarın Jean Luc Ponty’nin konserleri var. Biletler biletix’te. Ayrıca konser mekanı olan MEB Şura Salonu’nda festival süresince, fotoğraf sanatçısı Mehmet Çağlarer’in, sanatçıların sahneye çıkmadan önceki son on dakikalarını yansıtan (fotoğraftaki Şirin Pancaroğlu) fotoğraf sergisi izlenebilecek.

renklenin

Marks & Spencer’in 2007 ilkbahar yaz koleksiyonu, rahatlıktan vazgeçmeyen ancak şık görünmeyi de ihmal etmeyen kadınlar için tasarlandı. Rengarenk kumaşlar, başta yeşil olmak üzere pastel tonlar, soğuk kış günlerinden baharın sıcaklığına yumuşak bir geçiş sağlıyor.

görün

Çalışmalarını Frankfurt’ta sürdüren Ekrem Yalçındağ, "Süsleme Motif" adını taşıyan ilk kişisel sergisiyle yarından itibaren Dirimart’ta. Eserlerinde geometrik ve floral motifleri el işçiliğine bir övgü niteliğinde kullanan sanatçı, içiçe geçirme yoluyla izleyicide görsel yanılsama yaratıyor. Dirimart, İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde.

binin

e-rider, dünyada kullanımı gittikçe artan elektrikli araçlar kategorisinde yenilikçi modellerle Türkiye pazarında satışa sunuldu. Elektrikle çalışan bisiklet, motorsiklet, ATV, gözetim araçları, deniz aletleri ve hobi araçlarını bünyesinde barındıran e-rider markası farklı ve renkli modelleriyle dikkat çekiyor.

deneyin

Fersan organik üzüm sirkesi üretti. Hiçbir kimyasal ya da sentetik işlemden geçmeyen sirkenin üzümünün bağında da hormon, kimyasal gübre ve ilaç kullanılmıyor.

katılın

15 Nisan’a kadar sürecek olan Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde, izleyiciler sadece film izlemekle kalmayacak, festivalin 25 senelik geçmişi, eski afiş, katalog gibi ürünlerle İstanbul Yeni Melek Sineması’ndaki GittiGidiyor standı ve festival süresince gittigidiyor.com’dan sürdürülecek açık artırmalarla, sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!