Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 00:00

alın

Altın Yatak mağazalarında satılan Dunlopillo yataklar, vücudun tüm kıvrımlarını dolduruyor. Hangi pozisyonda uyunursa uyunsun mükemmel omurga desteği sağlıyor. Yatağın içine yakından bakıldığında, birbirine bağlanan minik hava kanallarından oluşan bir galaksi görünüyor. Bebek ve çocuklar için Dunlopillobaby serisi de var.

tadın

Özsüt, Fransız pastacılık okulu Lycee Professionel Aguste-escoffier’in danışmanlığında, 6 ay süren çalışmalar sonucunda yeni bir ürün yarattı: Havuçlu kek. Bol havucun yanı sıra, kuru üzüm ve ananas parçacıklarının krema ve krem peynir ile çevrelendiği havuçlu keki mutlaka tadın.

için

Doğadan, nar-çilek ve mandalina-portakal karışık meyve çayları çıkardı. Özellikle son dönemde, doğal antioksidan içeriğiyle gündemde olan nar meyvesi ve gerçek çilek parçacıklarıyla zenginleştirilmiş Nar Çilek Karışık Meyve Çayı, sağlığına özen gösterenler için. Mandalina Portakal Karışık Meyve Çayı’nın canlandırıcı bir tadı var.

arayın

Metro FM, her gün bir dinleyicisini, Christina Aguilera konserine gönderiyor. Şarkıcının Back To Basics turnesinin Prag durağına katılmak isteyenler, 24 Kasım’a kadar radyodan sorulan soruya doğru yanıt vermek zorunda. Aguilera ile ilgili sorunun cevabını bilenler Prag’a uçuyor, iki gece konaklıyor, bilgilendirici bir şehir turu yapıyor ve Prag Sazka Arena’daki konseri izliyor. Soruya doğru yanıt veren diğer dinleyiciler ise Sony-BMG katkılarıyla sanatçının albümüne sahip oluyor.

yararlanın

Türkiye genelindeki tüm Mudo City’lerde "7 Büyük Gün" kampanyası var. 20 Kasım akşamına kadar Mudo Concept, Mudo Collection, Mudo Accessoires, FTS 64 ve dünyaca ünlü ithal markaların ürünlerini yüzde 20-50 indirimle alabilirsiniz.

dinleyin

Mariinsky (Kirov) Tiyatrosu’nun gözde solistleri Karina Chepurnova, Viktoria Yastrebova ve Aleksey Markov, ünlü piyanist Larissa Gergieva eşliğinde 21 Kasım Salı akşamı, İstanbul İş Sanat’ta sahneye çıkacak. Programda Verdi, Puccini, Leoncavolla’dan aryalar, Tchaikovsky ve Rachmaninov’dan romanslar yer alıyor.

gezin

Türkiye Jokey Kulübü’nün yedincisini düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 54 eser, 18-25 Kasım arasında Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi - C Galeri’de görülebilir. At ve at yarışları temalı yarışmada; İlke Kutlay birinci, Alparslan Uçar ikinci, Ayşegül Sağbaş üçüncü olurken, Murat Pulat, Ünsal Bahtiyar ve Mustafa Özbakır’a ait eserler de mansiyon ödülü kazanmıştı.

izleyin

Dünya müzikal tarihindeki en güzel müzikallerden seçilmiş şarkılar, Haldun Dormen kurgusuyla geçen yaz Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenmişti. Müzikaller, gördüğü yoğun ilgi üzerine yarın akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde. Sweet Charity, My Fair Lady, Oz Büyücüsü, Sefiller, Grease, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Lüküs Hayat gibi müzikallerden parçalar dinlemek isterseniz kaçırmayın. Şarkıları Keremcem, Seden Gürel, Şevval Sam ve Şehnaz Sam gibi önemli isimler seslendiriyor. Emel Sayın, sürpriz bir müzikal şarkıya hayat verecek. Türk tiyatrosunun ustalarından Suna Pekuysal ile Zihni Göktay da birer müzikal şarkı ile geceye renk katacak. Biletler, Ticketturk’te.

okuyun

Çınar Yayınları, Rıfat Ilgaz’ın en ünlü eseri Hababam Sınıfı’nın yazılışının 50. yılı anısına özel bir basım yaptı. Rıfat Ilgaz, 1956’da İlhan Selçuk yönetimindeki haftalık Dolmuş mizah dergisinde, Hababam Sınıfı’nı yazı dizisi olarak yazmaya başlamıştı. 50. yıl anısına 2 bin tane basılan kitapların her biri numaralandırılmış. Kapakta Turhan Selçuk’un çizimi bulunuyor.

katılın

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Animasyon Festivali’nin üçüncüsü yarın sona erecek. Etkinlikler, Plato Film Okulu, Fransız Kültür Merkezi ve Indigo’da gerçekleştiriliyor. Festival her sene olduğu gibi İstanbul Animasyon ve Görsel Efekt Kısa Film Yarışması ile başladı. Bu yarışmaya katılan eserler arasından seçilen finalistler, festival süresince gösteriliyor. Ayrıca dünyanın dört bir yanından davet edilen başarılı animasyonları da izleyebilirsiniz. Bill Plympton’un son filmi Guide Dog ve Rus animasyon tarihini anlatan Magia Russica bunlardan bazıları. Festival programı ve daha fazla bilgi için: www.iafistanbul.com

deneyin

Imedeen Time Perfection günlük cilt besleme tableti, yaşlanma etkilerini azaltarak daha genç ve sağlıklı bir görünüm vaat ediyor. Yaşlanma etkilerinin başladığı, cildin en kalın katmanı olan dermis üzerinde etki eden ürün, sabah ve akşam alınan birer tablet ile cilde derinlemesine bakım yapıyor. Ana etken maddesi Bio Marine Coplex. Deniz orjinli protein ve polisakkaritler içeriyor. Sadece eczanelerde satılan Imedeen tabletleri 143 YTL.

yiyin

İstanbul Kanyon’da bulunan ünlü Uzakdoğu yemekleri zinciri Wagamama, çocuklar için mini mönü çıkardı. Mönülerde çocukların ağız tadına göre hazırlanmış noodle çeşitleri, taze sıkılmış meyve suları var. Yemeklerin gelmesini beklerken, sıkılmamaları için miniklere ücretsiz olarak boya kalemleri ile boyama kağıtları veriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!