Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2006 00:00

gidin

The North Shield pub, yeni şubesini İstanbul Bahçeşehir’de açtı. İçeriye adım attığınızda kendinizi İngiltere’de zannediyorsunuz. 40’ın üzerinde malt viski çeşidi bulabilirsiniz. Aynı zamanda Ale tipi koyu renkli biraları ile de ünlü. İş çıkışında, şöminenin önündeki kanepelerde yorgunluk atabilirsiniz.

eğlenin

Akbank Caz Festivali, 16. senesini dans ve cazın iç içe geçeceği eğlenceli bir partiyle kutluyor. Parti, yarın akşam Beyoğlu Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek. The O.C. ve Nip/Tuck gibi dizi müziklerine imza atan elektro-akustik topluluk Psapp, deep-house, hip-hop, broken beat, nu-jazz, funk ve afro-tech türlerinin ünlü DJ ve prodüktörü King Britt konuklar arasında. Biletler Biletix’te.

iftar yapın

Boğazgezisi.net, ramazan boyunca teknede iftar turları düzenliyor. İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen programa yemek ikramı, semazen ekibi, neyzen, fasıl ve ortaoyunu gösterileri dahil. Her gece 2 ile 300 kişi arasında gruplara hizmet verecek turlara kişi başı 45 YTL.’den başlayan fiyatlarla katılabilirsiniz.

gezin

22. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması sergileri, İstanbul ve Ankara’da devam ediyor. 90 ülkeden 1199 sanatçının 2996 karikatür ile katıldığı sergi, 11 Ekim’e kadar İstanbul’da Dirimart ve Ankara’da IC sanat galerilerinde.

bakın

İstanbul Nişantaşı’nda, Abdi İpekçi Caddesi’nde kısa süre önce Lobi adından yeni bir mağaza açıldı. Eğlenceli, şaşırtıcı ve renkli ürünler satıyorlar. Chantal Thomas, Jean Paul Gaultier, Ferre, Guy de Jean gibi dünyaca ünlü markaların tasarladığı birbirinden ilginç şemsiye modellerini bulabilirsiniz.

giyin

Derishow’un bu kış sloganı "Aklınıza estikçe; yeni bir sayfa". Herkesi kent sokaklarında kendince yaşamaya davet ediyorlar. Kat kat giysiler, şapkalar, kaşkollar, eldivenler var koleksiyonda. Uzun etekler, taytlar, endüstriyel renkler, kocaman çantalar, gösterişli şapkalar bulabilirsiniz.

alın

Hisar’ın yeni çatal- bıçak-kaşık serisi Planet, lazer teknolojisiyle üretilmiş. Dört farklı deseni var. Kalabalık sofralar için birebir. Fiyatı 757 YTL. 12 taksitle ödeyebiliyorsunuz.

katılın

İstanbul Maslak’taki Parkorman, anne-baba ve çocukların hafta sonları birlikte zaman geçirebilecekleri kış okulunu hizmete açtı. Günlük, aylık ve dönemsel katılımlar için farklı seçenekler sunan kış okulunda, cumartesi ve pazar günleri 10.00-15:00 arasında hizmet veriliyor. Yaratıcı drama, plastik sanatlar, seramik, mask, kukla, rölyef, takı, baskı teknikleri, dokuma, vitray tekniklerinin uygulamalı olarak gerçekleştirildiği atölye çalışmaları, dönem sonunda düzenlenen sahne gösterileri ve sergilerde izleyici ile buluşuyor.

görün

Aerosoles ayakkabıları rahatlık ve esneklikleriyle tanınıyor. Özel bir teknik ile içten dikilmiş ve dışa çevrilmiş yapıya ek olarak, bu sezon yeni OutDry (ayağın terlemesini engelleyen) teknolojisi kullanılmış. Özellikle uzun süre ayakta kalanlar, uzun yürüyüşler yapanlar için ideal. Aerosoles marka ayakkabıları Desa mağazalarında bulabilirsiniz.

yarışın

Gençleri tasarıma teşvik eden BraunPrize Tasarım Yarışması, bu yıl 20. kez düzenleniyor. Bütün dünyadan tüm tasarımcılara açık. Amaç; endüstriyel tasarımcıları desteklemek, endüstriyel tasarımın önemini vurgulamak ve yenilikçi ürün fikirlerini dünyaya duyurabilmek. Yarışmaya katılacaklarda, öğrenimlerini sürdürüyor olmaları veya diploma aldıktan sonra iki yılı doldurmamış olmaları şartı aranıyor. Son katılım tarihi 31 Ocak 2007 olan yarışmanın toplam para ödülü 36 bin Euro. Ayrıntılı bilgi www.braunprize.com adresinden alınabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!