Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2006 00:00

imzalatın

Ünlü cazcı Kerem Görsev, yarın saat 18.00’de İstanbul Kanyon D&R’da müzik yapacak, ardından dinleyicileriyle sohbet edecek ve albümlerini imzalayacak. D&R Kanyon: 0212-353 08 70.

kaçırmayın

Aralarında Mısır, Suriye, Lübnan, Ürdün, Tunus, İspanya, Hollanda ve İsrail’in de olduğu 17 ülkeden, 14-25 yaşlarında 110 genç müzisyenden oluşan Doğu-Batı Divánı Orkestrası ilk kez İstanbul’da konser verecek. Ünlü şef Daniel Barenboim yönetimindeki orkestra, 16 Ağustos Çarşamba 20.00’de Aya İrini Müzesi’nde sahneye çıkıyor. Biletler Biletix’te satılmaya başlandı. Tel: 0216-556 98 00.

seçin

Sultanahmet’teki Nakkaş, yurtdışında yaşayan arkadaşlarınıza hediye seçmek için iyi bir adres. El dokuması halılar, çini ve seramik modelleri, Hakan Kaptan imzalı mücevherler iyi birer hediyelik olabilir. Tel: 0212-516 52 22.

gidin

Calvin Klein geçen hafta İstanbul Akmerkez Alışveriş Merkezi’nde 150 metrekarelik bir mağaza açtı. 18 Ağustos’ta da Bağdat Caddesi’nde bir mağaza açılacak. Bu mağazalarda ck Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans koleksiyonunun ürünleri satılıyor. Koleksiyonda, giyim, iç çamaşırı, kemer, çanta, saat, güneş gözlüğü gibi aksesuvarlar bulunuyor.

deneyin

Seiko’nun e-mürekkep teknolojisi kullanarak ürettiği Seiko Spectrum saatleri, Aydın Saat’in İstanbul Kanyon’daki mağazasında satılıyor. Bu ekran teknolojisi, rakamların çok kolay okunabilmesini sağlıyor.

dinleyin

Cezayir asıllı Fransız rock’çı Rachid Taha bu gece Efes Pilsen’in sponsorluğunda Babylon’un Alaçatı’da açılan kulübünde sahneye çıkıyor. Yarın ise Garanti Caz Yeşili konserlerinden biri aynı yerde düzenleniyor. Brooklyn Funk Essentials Soundsystem ve Hüsnü Şenlendirici sahneye çıkacak. Babylon Alaçatı Gişe: 0232-716 67 07.

uğrayın

Organik gıda zinciri City Farm, ekolojik yöntemlerle üretilmiş meyve ve sebzelerini Carrefour, Gima, Metro, Champion gibi zincir marketlerde ve Feriköy Ekoloji Pazarı’nda satıyor. City Farm’ın meyve ve sebzeleri soğuk zincir içerisinde, sadece dönüşümlü paketler kullanılarak satışa sunuluyor.

faydalanın

Sarar mağazalarında yaz indirimi başladı. Bu sezon koleksiyonda doğal elyaflı kumaşlar, ince yünlüler, pamuk ve keten karışımlı kumaşlar kullanılıyor. Ortalama yüzde 30 olan indirim bütün Sarar mağazalarında uygulanıyor.

yiyin

İstanbul Kuzguncuk’taki Cafe Sitare, yaz günlerinde pazarları 11.00-14.00 arasında kurabiye, peynir, reçel, zeytinli güzel bir kahvaltı büfesi sunuyor. İcadiye Cad. No: 56 Kuzguncuk-İstanbul. Tel: 0216-391 44 00. www.sitarecafe.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!