Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2006 00:00

seyredin

İspanyol flamenko dansçısı Aida Gomez ve grubu, "Carmen" adlı prodüksiyonuyla bu pazar İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkıyor. Gösterinin sponsoru yeni votka markası Lokka. Gösteri 21.00’de başlıyor. Fiyatları 67 ile 39 YTL arasında değişen biletler Biletix’te. Tel: 0216-556 98 00. www.biletix.com

alın

Babam ve Oğlum’un, VCD ve DVD’si 1 Haziran’da piyasaya çıkıyor. Film bir yandan da hálá sinemalarda gösteriliyor. Geçen hafta sonu en çok seyredilen ilk 10 film arasına yeniden girdi. 21 Mayıs itibarıyla Babam ve Oğlum’u gören seyirci sayısı 3 milyon 730 bini, gişe hasılatı da 25 milyon YTL’yi geçti.

dinleyin

Bu akşam Beyoğlu Onay Sanat’ta kemancı Cihat Aşkın ve piyanist Gülden Tezel, müzik tarihinin tanınmış çifti Robert-Clara Schumann’ın anısına bir konsere katılıyor. İki sanatçı, Schumann’ın keman ve piyano için do minör ve re minör iki sonatını ve Clara Schumann’ın keman ve piyano için 3 parçasını çalacak. Konser 20.00’de başlıyor. Biletler Beyoğlu Onay Sanat’ta satılıyor. İstiklal Caddesi No. 186/2 Beyoğlu Han. 0212-249 49 63.

giyin

İtalyan ayakkabı markası Erre d’Orro’nun babetleri, bermuda şort veya mini eteklerle giymek için çok uygun. Galleria, Beylicium ve As alışveriş merkezlerinde mağazaları var. Ayrıca başka ayakkabı mağazalarında da satılıyor. Fiyatlar 175-255 YTL arasında değişiyor.

öğrenin

Caddebostan Yaz Kampları Billabong, bu yıl yine sörf kampı düzenliyor. 8-18 yaş grubuna yönelik kamp, birer haftalık sürelerle 2 Temmuz’dan itibaren bir ay sürecek. Dersler, sörfün merkezi Alaçatı’da, One Resort Ephesus Oteli’nde, Alaçatı Surf Paradise Club tarafından, Ufuk Sönmez denetiminde verilecek. Katılanlar, seviyelerine göre 6 kişilik 3 gruba ayrılacak ve 20 saat eğitim alacak. Tel: 216 470 69 70. www.caddebostan.com

seçin

Çorap markası Berk, bu yıl ilk kez mayo üretti. Sea by Berk adlı koleksiyonda bu yazın modası olan staples üstler, pul ve boncuklarla süslü mayo, bikini ve mayokiniler var. Sea by Berk’in pareo gibi plaj aksesuvarları da bulunuyor. Fotoğraftaki Tattoo modeli, 89 YTL. Koleksiyonda ürünlerin fiyatı 80-130 YTL arasında değişiyor. Berk mağazalarında satılıyor.

kaçırmayın

İş Sanat Kültür Merkezi’nde bu akşam, nostaljik bir Queen konseri var. Pesco, Travis Hair, Brett Millican ve Sean Nolan’dan oluşan "Queen - It’s a Kinda Magic" adlı topluluk sadece Queen grubunun şarkılarını kullanarak bir gösteri yapıyor. Biletler 60, 50, 40 ve 30 YTL. Konser 20.00’de başlıyor. İş Kuleleri, Levent İstanbul. Gişe: 0212-316 10 83.

uğrayın

Kafe zinciri Gloria Jean’s, Ankara Kızılay’da ilk kafesini açtı. Kızılay’daki büyük mekanda yazın açık havada oturmak da mümkün. Mönüde espresso, mocha, cappuccino, Türk kahvesi başta olmak üzere 200’e yakın içecek var. Mağazada çekirdek kahve, kahve makineleri, öğütücüler, kahve değirmenleri de satılıyor.

eğlenin

Bu akşam Tünel’de Şehbender Sokak’ta Otto’nun önünde bir açıkhava partisi var. Pikap başında Londralı Queens of Noize ikilisi olacak. Nokia’nın düzenlediği nokiasupersound müzik yarışması başlayacak.

gezin

Article Art Gallery’de "Kırmızı" adında bir sergi açıldı. Meksika, Güney Kore, Türkiye, Fransa, Avustralya’dan sanatçıların kırmızı rengi ele alan eserlerinden oluşuyor sergi, 15 Temmuz’a kadar sürecek. Gökçe Çelikel’in bu otoportresi, resimlerden biri. Faik Paşa Sok. No: 41 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul. Tel: 0212-251 86 07. www.gallery-article.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!