Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2005 01:00

seyredin

Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Ağır Roman-Doğu Yakasının Hikayesi’ bu sezon yeniden sahneleniyor. Sezonun ilk gösterisi yarın. İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin bu iki perdelik bale tiyatrosunda müzikler Fahir Atakoğlu’na ait, rejisör Aysun Aslan, oyuncular Sibel Sürel, Alkış Peker, Can Tunalı, Selim Borak ve Ebru Cansız.

eğlenin

Bu akşam 20.00’de ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde Giorgio Donati ve Jacob Olesen mim ikilisi ‘Kamikaze’ adlı komik bir şov sahneleyecek. Bilet için: 0312-210 41 62. Ankara İtalyan Kültür Merkezi: 0312-446 51 78-16.

deneyin

Ünlü kozmetik markası Mac’in ‘Rebelrock’ adını verdiği serisinde 80’li yıllar, hippi tarzı, siyah, gri, mor ve parlak metalik renkler öne çıkıyor.

seçin

Mango’nun 2005-06 Sonbahar-Kış

koleksiyonunda 20. yüzyıl başının

romantizminden Güney Amerika kovboyları gaucho’lara, altmışlı yılların androjen görünümünden rock müziğine kadar ilham almadığı şey yok gibi.

kullanın

Givenchy, 2003’te Veri Irresistible adıyla bir kadın parfümü çıkarmıştı. Bu yıl aynı adlı bir erkek parfümünü piyasaya sürdü. Greyfurt kabuğu ve nane yaprağı, parfümün tepe noktasını oluşturuyor.

kaçırmayın

Rock grubu Duman çıkardığı son albümünün ilk Ankara konserini, 8 Ekim’de Saklıkent’te verecek. Kapılar 21.00’de açılacak. Biletler Biletix’te. Bilgi için: 0312-418 47 66.

bakın

Ayakkabı Dünyası mağaza zincirinde ellili yılları hatırlatan yuvarlak burunlu ayakkabılar, renk olarak da bordo, bej/siyah öne çıkıyor.

tadın

İstanbul Yeniköy’deki Passion Bistro, ramazanda yeni bir Doğu-Batı sentezi deniyor: Kadayıflı cheesecake. Sıcağı, soğuğu, güveciyle dört dörtlük bir iftar yemeğinden sonra, kadife tepside sakızlı lokum eşliğinde kakuleli veya güllü Türk kahvesi veya sindirimi kolaylaştırıcı otlardan oluşan Melmerke çayı sunuyorlar. İftar kişi başına 45 YTL. Köybaşı Cad. No. 78 Yeniköy İstanbul. Tel: 0212-299 09 50.

görün

Yirminci yılını kutlamakta olan Tem Sanat Galerisi, çağdaş ustalardan karma bir resim ve heykel sergisi düzenledi. Cemal Tollu, Zühdi Müridoğlu, Sabri Berkel, Abidin Dino, Alecos Fassianos (Yunanistan), Güngör İblikçi, Nevin İşlek, Muhsin Kut, Oktay Anılanmert, Yuri Kuper (Rusya), Doron Elia (İsrail), Talat Enlil gibi sanatçıların eserleri yer alıyor. Vali Konağı Cad., Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. 44/2, Nişantaşı İstanbul. Tel: 0212-247 08 99-234 13 46.

dinleyin

Borusan Kültür Merkezi etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Saksofon Kuartet, 10 Ekim Salı günü İstanbul Tepebaşı İtalyan Kültür Merkezi’nde bir konser veriyor. Saat 19.00’da başlayacak konserde Ergüven Başaran, Güney Erken, Aykut Demirel, Turgut Aktaş’tan kurulu İstanbul Saksofon Kuartet’e gitarda Cem Tuncer eşlik ediyor. Konsere giriş ücretsiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!