Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2005 01:01

gidin

İstanbul Zincirlikuyu’daki Maximum güzellik merkezi, kadın ve erkek saç tasarımı, solaryum, manikür, pedikür ve kişisel bağım hizmetleri sunuyor. Kore Şehitleri Caddesi Esentepe Yonca Apt No. 1 Zincirlikuyu İstanbul. Tel: 0212-288 91 64-65.

tadın

City Farm, İstanbul Cihangir’de organik ve doğal ürünler satan bir gurme mağazası. Akatlar’daki MKKM Alışveriş Merkezi’nde yeni bir mağaza açtı. City Farm, bu mağazasında Antre’nin yöresel peynirlerini sunuyor: Organik keçi peyniri, üzümlü, cevizli, kaymaklı lor, çörek otlu Abaza peyniri, tuzsuz Çerkez peyniri, Malatya peyniri gibi... Tel: 0212-352 08 40.

koklayın

Cecile’in piyasaya sürdüğü kokuların adları Iris (yeşil), Diva (pembe) ve Mare (mavi) gibi renklerden ilham alıyor.

kullanın

Ayakkabıcı Beta’nın yeni sezon

koleksiyonu pembe, mavi, kırmızı,

turuncu gibi iç açıcı renklerde.

Ayakkabılarla birlikte

kullanılacak çantalar da var. Fotoğraftaki ayakkabı 89, çanta ise 139 YTL. Beta mağazaları İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Bodrum, Ordu, Marmaris, Samsun ve son olarak Tekirdağ’da. Merkez: 0212-671 40 71-76.

seçin

Sokak modasının önemli ismi Diesel’in yan koleksiyonlarından biri de kadın ve erkek iç çamaşırları. 2005 İlkbahar-Yaz sezonu ürünlerinde pembe renk olarak baş köşede yer alıyor. İç çamaşırları Diesel mağazalarında satılıyor.

giyin

Spor giyim markası Rodi’nin jean koleksiyonunda pantolonlarında dizin altında ve oturma kısmında belirginleşmiş yıkama efektleri, kalça ceplerinde açık mavi gölgeler dikkat çekiyor. Daha çok bol kesimli modeller öne çıkıyor. Rodi’nin

ayakkabı, tişört,

body gibi birçok

ürünü var.

eğlenin

Radyo FG 93.7 ve İstanbul Doors Grup, Heineken birasının sponsorluğunda İstanbul Maslak’taki Efendy’de yarın gece bir parti düzenliyor. Partinin yıldızı, Amerikalı DJ Jeff Mills. Ayrıca Cem Salman ve Ferhat Albayrak da geceye katılıyor. Biletler 33 YTL. Kapılar saat 22.00’de açılıyor.

bakın

Paşabahçe’nin bu yaz için hazırladığı yeni koleksiyonun adı Flowery. Bardaklar, fincanlar, dondurmalıklar, tümüyle canlı renkteki çiçek desenleriyle süslü. Ürünler, zücaciyecilerde, katlı mağazalarda satışa çıkıyor.

dinleyin

Sabancı Üniversitesi Türk Müziği Korosu, yarın İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde bir İstanbul şarkıları konseri verecek. Konser, İstanbul’un simgelerinden şehir hatları vapurlarına adandı. Koroyu Üsküdar Musiki Cemiyeti Üyesi Ali Naci Erol yönetiyor. Ücretsiz olan konser, herkese açık. Eğlence saat 20.30’da başlıyor.

görün

İstanbul Yapı Kredi Kültür Merkezi’nde bugün ilginç bir sergi başlıyor: ‘Kutsal Dumandan Sihirli

Damlaya: Parfüm’ başlıklı sergide antik

uygarlıkların güzel koku kültürü, Ortaçağ

İslam dünyası ve Osmanlı parfümcülüğü,

bilimsel yazılar eşliğinde sunuluyor. Koku

kapları ve parfüm şişeleri arasında bir

yolculuk. Yapı Kredi Vedat Nedim

Tör Müzesi İstiklal Caddesi No. 285

Beyoğlu İstanbul.

deneyin

Outdoor giyim markası Salomon’un yeni ürünü Aquamoto, streç lycra yüzeyi sayesinde yazın hem karada hem denizde giyilebilecek üniseks bir ayakkabı. Toplam ağırlığı sadece 210 gram. 88 YTL’ye spor ürünleri ve outdoor malzemeleri satan Adidas mağazalarında satışa çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!