Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2005 00:20

gezin

Havalar iyileşir iyileşmez İstanbul Boğazı hareketlendi. Bu yıl gezi teknelerine bir yenisi eklendi. Latilla, her perşembe yemekli Boğaz gezisi düzenliyor. Bu 150 kişilik teknede özel ısıtma tertibatı, plazma TV, VCD ve müzik sistemi var. Yemek hizmetlerini Elma Catering üstlenmiş. Rezervasyon: 0212-347 88 19-20.

katılın

Bugün saat 19.00’da İstanbul’un sembollerinden Ayasofya’ya Osmanlıların yaptığı katkıların anlatılacağı bir konferans Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı toplantı salonunda düzenleniyor. Ayasofya Müzesi Müdürü Arkeolog Mustafa Akkaya, Fatih’ten bu yana Ayasofya’nın bakımı ve yaşatılması için yapılan çalışmaları anlatacak. Yer: Barbaros Bulvarı Barbaros Apt. No. 44 Kat. 7 Daire 19 Balmumcu - İstanbul. Tel: 0212-347 24 25.

spor yapın

İstanbul Etiler’deki Hillside Club’da ilginç bir uygulama başladı. Perküsyon ustası Okay Temiz, davul ve diğer vurmalı çalgılarla ritim tutuyor, spor sevenler de egzersiz yapıyor, bisiklet pedalı çeviriyor. Bu derse Cycle Rhythm adı veriliyor. Tel: 0212-287 85 85.

kaçırmayın

İspanyol Kültür Merkezi İstanbul Cervantes Enstitüsü’nde 30 Mart 20.00’de Endülüs’ten 7 kısa film gösterilecek. Kum Tepecikleri, Manipai, Temel İhtiyaçlar, Kleopatra’nın Burnu, Bakışlar, Kum Saatleri, Toprağın Nemli Kokusu adlı filmlerin hepsi İngilizce altyazılı. Cervantes Enstitüsü: Tarlabaşı Bulvarı Zambak Sok. 33 İstanbul.

seçin

Sokak modası markası Replay’in We Are Replay koleksiyonunda Japon manga komikleri, oryantal grafikler, dövmeler, çiçekler gibi çok farklı esin kaynaklarının izleri görülüyor. Blucinlerin üzerindeki parçalarda papağan, tavus kuşu, dantel gibi farklı desen ve materyaller kullanılmış. 2005 ilkbahar-yaz koleksiyonu vitrinlerde.

uğrayın

Divan City, İstanbul’un en yeni oteli. Divan Grubu’nun Mecidiyeköy’de açtığı otel, daha çok iş dünyasına hitap ediyor ama pub’ı, fitness merkezi ve barıyla da iddialı. Mimar Hasan Mingü’nün imzasını taşıyan otel 27’si uzun süre konaklamaya uygun 144 odadan oluşuyor. Büyükdere Cad. No.84 Gayrettepe - İstanbul. Tel: 212-337 49 00.

öğrenin

İstanbul Mövenpick Otel, ilginç yemek kursları düzenliyor. 2 Nisan’da düzenleyecekleri kursta bu defa otelin aşçıbaşı yardımcısı Mehmet Siriş meze yapmayı öğretecek. Kurs 15.00-18.00 arasında, ücreti 95 YTL. Tel: 0212-319 29 29.

dinleyin

Hang on Little Tomato adlı albümü Türkiye’de çok satan Pink Martini, Avrupa turnesinin bir parçası olarak Türkiye’ye geldi. Pink Martini 25 Mart Cuma günü saat 20.00’de İstanbul İş Sanat Kültür Merkezi’nde konser verecek. Biletler Biletix’te satılıyor: www.biletix.com

görün

İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Sergi Merkezi’nde motosikleti, motor sporlarını seven herkesin ilgisini çekecek bir fuar sürüyor: Dün açılan 12. İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarı. Motosiklet Endüstrisi Derneği’nin düzenlediği fuarda (fotoğrafta dernek üyeleri bir arada) 250 marka temsil ediliyor. Fuar 27 Mart’a kadar sürecek.

alın

Geçen yıl ilgi gören bir etkinlikte, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Electrolux markalı buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaları resimlemişti. Şimdi bu eşyalar açık artırma ile satılıyor. Üstelik gelir, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na bağışlanacak. Açık artırmaya 0800-211 60 32 numaralı ücretsiz telefondan katılmak mümkün. Bilgi için: www.electrolux.com.tr

sürün

Malum, yaz yaklaşınca kadınlar birden selülitlerini ortadan kaldırmak için mücadeleye girer. İşte yeni bir anti-selülit ürünü. Be Svelte’in anti-selülit spreyi. En önemli özelliği kolay uygulanması.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!