Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2013 00:00

Haberin Devamı

izleyin
6 Emmy, 5 Golden Globe ödüllü televizyon dizisi Homeland, 6 Şubat’ta TV2’de başlıyor. Başrollerini Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis, Morena Baccarin ve David Harewood paylaştığı dizinin her bölümünde ayrı bir heyecan ve gerilim var.

yarışın
Şarkıcı Nev, ‘Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin’ yarışmasında yeni yetenekleri keşfedecek. Başvuruların sürdüğü yarışmanın ön elemelerin 12 Şubat-9 Mart tarihleri arasında.

deneyin
Silk&Cashmere’in ‘beyaz’ koleksiyonu ile kışın hem sımsıcak hem de şık olmak elinizde. Saf kaşmirin yumuşaklığını mutlaka deneyin.

takın
Versace’nin yeni kadın koleksiyonu Vanity’deki üstü iri başlı çiviler ve elmaslarla süslü saatlerde Medusa başı figürleri dikkat çekiyor. Fiyatı 4.900 İsviçre Frankı.

yakalayın
Püsküllü, süet, nubuk ve kürklü çantalar bu sezon moda. Urbaks Mağazaları’ndaki Miami, New Dalton, Borreguito, Embrujo gibi modellerle modayı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

giyin
Her sezonun modası platform topuklar FLO’da. Fiyatlar 39.99 TL’den başlıyor.

kaçırmayın
Nurus’un tüm ofis ürünlerinde 28 Şubat’a kadar yüzde 30 indirim var.

ısının
Birkenstock’un yeni Basel modelleriyle evde çok rahat edeceksiniz. Çünkü Basel’de ayak anatomisine uygun özel bir tabanlık kullanılıyor. Keçe ve deriden üretildiği için de kışın ayakları sıcak tutuyor.

koruyun
Clinique Moisture Surge Overnight Nem Maskesi ve Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi ile yüzünüzün kışın kaybettiği nemi ve yumuşaklığı geri kazanın. Fiyatlar 109-139 TL arasında.

alın
U.S. Polo Assn.’ın Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda monttan elbiseye, pantolondan hırkaya, yeni sezon dışında kalan ürünlerde yüzde 50 indirim var.

kazanın
11 yıldır süren L’Oréal Türkiye ‘Genç Bilim Kadınlarını Destekleme Bursları’ programı 2013 yılı başvuruları başladı. 40 yaşından gün almamış genç bilim kadınları, ‘Yaşam ve Malzeme Bilimleri’ dalındaki araştırmalarıyla yarışabilecek. Altı kişiye 15 bin dolar burs var. www.loreal.com.tr.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!