Bu Hafta Sona Ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta Sona Ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

Haberin Devamı

tad ın
Komşufırın’ın yeni ürünü bademle süslenmiş damla çikolatalı ballı kek. Misafir ağırlarken rahat edeceksiniz.

giydir in
Mothercare 2012 Sonbahar Çocuk Koleksiyonu’nda farklı kumaşlar yumuşak dokularla buluşuyor. Çocuğunuzun bayramı bu eğlenceli giysilerle daha neşeli geçsin!

yararlan ın
İstanbul Galata’da birçok dünyaca ünlü tasarımcının koleksiyonunun bulunabildiği Atelier 55, Kurban Bayramı’na özel tüm yazlık ürünlerde yüzde 50 indirim uyguladı.

temizle yin
Sadece su buharıyla hijyenik bir temizlik sağlayan Ariete Steam&Sweap, kolay kullanımıyla daha fazla iş yapabilmenizi sağlıyor. www.vivikea.com’dan edinebileceğiniz elektrik süpürgesi 269.90 TL.

şekillendir in
Mükemmel görünümlü, dalgalı ya da düz saçlar istiyorsanız, Fonex’in son teknoloji saç maşası ve düzleştiricisini tercih edin.

Haberin Devamı

keşfed in
WOW Istanbul Hotels&Convention Center’da açılan Chopper Points, şık atmosferinde lezzetli yemekler ve keyifli müziklerle eğlenceli bir akşam vaat ediyor.

hazırla yın
Panço’nun, eğlenceli renk ve aksesuvarlarla hazırladığı koleksiyonu bu kış da çocuklarınızın yüzünü güldürecek.

şıklaş ın
Greyder’in yeni koleksiyonları ‘The Naturalist’, ‘New Modern’ ve ‘City Style’, konforunuzu artırırken şıklığınıza da şıklık katacak.

öğren in
İçki kültürü dergisi Gusto’nun şarap kurslarının ikinci etabı 31 Ekim saat 19.00’da Taksim’deki Rouge Kav’da başlayacak. Katılmak için (212) 237 01 12

parla yın
L’Oréal Paris Ruj Caresse ile renk, parlaklık ve kalıcık dudaklarınızda. Fiyatı, 29.99 TL.

Gidin
Harika bir tatil yapmak için, Eren Talu’nun sıradışı imzasını attığı en yeni Radisson Blu Hotel Mersin’i tercih edebilirsiniz. İleri teknoloji ürünü LED’lerle aydınlatılan otel davet ve organizasyonlar için de bölgenin en büyük tesisi.

al ın
Yıllardır herkesin ilgisine yönelik ajandalar üreten Ece Ajandası, 2013 yılı için 28 ürünü satışa sundu. Kitabevi, kırtasiye ve www.eceajandasi.com’dan alınabilir.


sür ün
Deborah Milano’nun ’So 70’s So Chic Fall/Winter’ adıyla çıkardığı yeni koleksiyonu, makyajını 70’li yıllara taşımak isteyenler için.

Haberin Devamı

giy in
Mined kotlarının ‘Reform2 modelleriyle artık bir beden daha ince gözükebilirsiniz. İncelemek için www.minedjeans.com.


dene yin
Taksim Martı İstanbul Hotel’deki Quad Restaurant’ta, İsviçre ve Fransa’daki iki restoranına Michelin yıldızı alan Fransız Şef Frederic Medigue’in suşilerini mutlaka deneyin.

yıka yın
Bübchen Bebek Şampuanları bebeğinizin cildini tahriş etmiyor ve göz yakmıyor. Hassas kafa derisine sahip yetişkinler de kullanabilir.

ser in
Luoca Patisca’nın hazırladığı Barcelona’nın efsanevi futbolcusu Messi’li nevresim takımı futbol seven erkekler için.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!