Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 00:00

Haberin Devamı

dinlenin
Uzakdoğu ve Türk gelenekleri birleşti
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort’ta güzelliğinizi ve gençliğinizi korumak için Uzakdoğu’nun egzotik atmosferiyle Türk geleneklerinin birleştiği bir ortam Elysion SPA. Dördü VIP olmak üzere 22 bakım odasında rahatlatıcı masajlar yaptırtabilirsiniz. (252) 444 19 81.

takın
Marilyn’den ilham alındı
Kısmet By Milka’nın yeni koleksiyonunda efsane sarışın Marilyn Monroe’nun çekici dudaklarından esinlenildi. Pırlanta ve değerli yakutlarla hazırlanan modellerin küpe, yüzük, kolye ve bilezikleri mevcut. Fiyatlar 600 -1.700 TL. (212) 265 30 32.

yakalayın
Crocs’ta yüzde 50 indirim
Patentli Croslite malzemesiyle üretilen ve rahatlığıyla dikkat çeken Crocs’ta yüzde 50 indirim başladı. Klasik Clog modellerinden babete, sandeletten ayakkabıya kadar pek çok çeşit var. Kampanya 15 Eylül’de bitiyor.

Haberin Devamı

coşun
Alaturka karnaval başlıyor
İstanbul’un çılgın eğlence merkezi Cahide’de ‘Carnival A La Turca’ adıyla dün akşam karnaval başladı. Yedi gün yedi gece sürecek etkinliklerde yepyeni şovlar, Rio Karnavalı’nı aratmayacak eğlenceler ve dekorlar var. Bütün bunlar alaturkayla birleştirilerek yeni bir konsept oluşturuluyor. (212) 219 65 30.

tadın
Osmanlı motifli çikolata
Lüks çikolata markası Godiva, Ramazan Bayramı için özel bir koleksiyon hazırladı. Osmanlı İmparatorluğu’nun motiflerinden esinlenilerek tasarlanan sette, Godiva’nın el yapımı pralin ve trüfleri var.

alın
Renkli mi klasik mi
Konyalı Saat’te şu sıralar hem cıvıl cıvıl hem de klasik modeller öne çıkıyor. Farklı tasarımlarıyla bilinen Tacs’in klasik radyoları saat ekranı gibi tasarlamış. Ice-Watch’taysa her kıyafetenize uyacak renkte saatler var. Fiyatları 399-770 TL.

sürün
Gece tanrıçası geldi
Amerika’nın çok satan kozmetik markalarından ve Yunan mitolojisinde ‘gece tanrıçası’ anlamına gelen NYX, Türkiye’ye geldi. Sadece Douglas Parfümeri’de bulunabilen ürünler arasında yerini alan rujlar 29.90, göz kalemleri 14.95, far paleti 22.90 lira.

ütüleyin
Suyu kendisi dolduruyor
Arzum Steamart Maxi ütü, otomatik su doldurmayı sağlayan patentli valf sistemiyle sürekli su takviyesi yapıyor. 2800 W gücüyle ütünün tabanı kısa sürede ısınırken 180 gr/dk güçlü buhar özelliği, kumaş yüzeyinde ekstra düzleştirici etki yaratıyor. Siyah ve lila renk seçenekleri olan modelin fiyatı 239 TL.

Haberin Devamı

kullanın
Plajda bunlar moda
Nine West’te plajda fark yaratmanız için değişik desenli ve canlı renkli pek çok plaj çantası var. Üstelik şu sıralar devam eden indirimle www.ninewest.com.tr’den 75 liraya satın alabilirsiniz.

eğlenin
Açılış Kenan Doğulu’dan
Atlantis Yapım ve Kirli Kedi Organizasyon’un düzenleyeceği ‘Açıkhava Konserleri 2012’, 22 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseriyle başlıyor. 1 Eylül’e kadar sürecek etkinlikte ayın 23’ünde de Candan Erçetin var. Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerin biletleri Biletix’te, 45-325 TL.

giyin
Su geçirmeyen denim
Levi’s 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı. Farklı çizgileri kadar, doğayla bütünleşen rahat kesimleriyle de dikkat çeken modellerin su geçirmeme ve leke tutmama özelliği var.

Haberin Devamı

korunun
Kırmızı nazar boncuğu
Kötü gözlerden sakınmak için kullanılan nazar boncuğu şimdi Loja’s gümüş takıların farklı formlarında tasarlandı. Mavinin yanı sıra kırmızı, yeşil gibi renk seçeneklerini de nazar boncuğuyla bir araya getiren Loja’s’ta, yüzük, kolye ve küpelere kadar pek çok çeşit bulmak mümkün. www.loja-s.com

dinleyin
Boğaz’a karşı
Şıkır Şıkır, Sürpriz, Çilekli, Giden Günlerim Oldu, Arka Sokaklar ve daha pek çok hit parçasını dinleyebileceğiniz Gülben Ergen, 24 Ağustos saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Biletler Biletix’te, 56-82.5 TL.

sevindirin
Tarz sahibi çocuklara
Zeyland’ın 2012 ilkbahar-yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50 indirim başladı. Hazır bayram da gelmişken, minikleri sevindirmek için şahane bir fırsat.

Haberin Devamı

pişirin
Evinizin aşçısı olma zamanı
Profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi, eğitim programlarına eylül ayında yenilerini ekliyor. 8 Eylül’de ‘Etler ve Pişirme Teknikleri’ (160 lira), 10-17-24 Eylül’de ‘İtalyan Mutfağı (130 lira) ve 13 Eylül’de ‘Tapas’ (130 lira) eğitimi var. Kayıtlar açıldı bile: (212) 290 35 50.

Serin kokteyller için
Russell Hobbs’un mat siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunan Desire serisi sürahi blender’ı, 1.5 litre lastik kapaklı cam kavanozu, paslanmaz çelik ve kolay temizleme için çıkartılabilir bıçakları ve 600 watt gücüyle serinletici kokteyller yapmanız için çok pratik olacak.

alkışlayın
Dans gecesi
Flamenko dansçısı Antonio Gades’in adını yaşatan ve pek çok önemli gösteriye imza atan Antonio Gades Topluluğu, Kanlı Düğün ve Suite Flamenca gösterileri için 21 Ağustos’ta Bodrum Kalesi’nde olacak. Saat 21.45’te başlayacak gösterinin biletleri için; (312) 231 85 15.

Haberin Devamı

gezin
Kolaja saygı
Kolaj sanatına bir saygı duruşu niteliğindeki ‘Kes-Yapıştır’ sergisi İstanbul Teşvikiye’deki Galeri İlayda’da açıldı. 31 Ağustos’a kadar sürecek sergide Baysan Yüksel, Damla Özdemir, Gamze Taşdan, Neslihan Koyuncu gibi isimlerin işleri görülüyor. (212) 227 92 92.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!