Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2010 00:00

eğlenin
DJ Yakuza, Bacardi ‘Mojito Police’ partilerini başlattı. Birbirinden güzel Mojito polisleri bugün ve yarın 15.30-19.00 arasında Çeşme sahilini, önümüzdeki hafta da Bodrum Maki’yi şenlendirecek. Ellerinde Mojito tokmaklarıyla kokteyl kontrolü yapacak ve içki dağıtacak. Barmenler de katılımcılara Bacardi mojito yapmayı öğretecek.

tadın
Doğadan’ın yeni soğuk içeceği, üç farklı çeşidiyle serinletiyor. Çeşitlerse: ‘Adaçayı, nane, limon’, ‘kırmızı bitki çaylı, karışık böğürtlen’ ve ‘kuşburnu, nar’. Renklendirici ve koruyucu içermeyen bu yeni içecek düşük kalorisiyle de dikkat çekiyor.

izleyin
Kadıköy Belediyesi 8. Tiyatro Festivali 10 Ağustos’a kadar sürüyor. Marks’ın Dönüşü ve Sil Baştan gibi eserlerin de aralarında bulunduğu 15 oyun festival kapsamında ücretsiz. Oyunların Özgürlük Parkı’ndaki anfitiyatroda, saat 21.00’de sergileniyor. Festivalde Yavuz Bingöl, Nilgün Belgün, Tamer Karadağlı, Nurseli İdiz, Ali Poyrazoğlu gibi ünlü sanatçılar da sahneye çıkacak.

kaçırmayın
Kral Harbiye Açıkhava Konserleri bugün saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Tarkan konseriyle açılıyor. 8 Ağustos’a kadar sürecek konser dizisinde Sertab Erener, Demet Akalın, Volkan Konak, Serdar Ortaç, Zülfü Livaneli ve Mustafa Ceceli gibi isimler de sahne alacak. Biletix: (216) 556 98 00

giyin
İtaliana tayt ve çorapları rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Yeni koleksiyondaki ürünler modern ve zarif. Bu tasarımları günlük ve gece kıyafetleriyle kullanmak mümkün. Tüm Carrefour, Migros, Kipa’ların yanı sıra çamaşır mağazalarında.

katılın
Adalar Belediyesi’nin bu yıl ilk defa Büyükada’da düzenlediği ‘Adalar Kültür ve Sanat Festivali/İstanbul’un Avrupalı Kardeşleri’ bugün ve yarın da sürüyor. Festival kapsamında müzik, edebiyat, resim, fotoğraf, sahne ve gösteri sanatları ücretsiz. Etkinlikler Büyükada Vapur İskelesi ve Deniz Otobüsü İskelesi önündeki büyük alanda.

öğrenin
Etiler Alkent’teki Dante Gastronomi mutfak ve pasta eğitimi sunuyor. Eyüp Sabri Yunusoğlu ve Aydın Demir gibi şeflerden mutfak sırlarını öğrenebilirsiniz. Eğitimler hem bireysel hem de grup ve şirketlere özel. (212) 351 01 96

gezin
Organik sektöre dair ürünler her cuma 10.00-20.00 arası İstanbul Kanyon AVM’deki Organikanyon’da sergileniyor. Yiyecek, giyecek, temizlik ürünlerine kadar her tür organik gıda ve ürün doğrudan üreticiden alınarak satılıyor. (212) 292 25 80

tadın
Asmabağ; alkolsüz şaraplar üretiyor. Hamra, Bade, Ayscha ve Ala olmak üzere de dört çeşidi var. www.asmabag.com

yararlanın
Yıkanabilir Hibrit Alçı Sistemi (HM-CAST) artık Türkiye’de. Bu alçıyla duş alabilir, kol ve bacak kırılmalarının tatili zehir etmesine izin vermeden, denize ve havuza girebilirsiniz. Dokusu sayesinde kaşıntı ve koku yapmayan alçı; özel hastaneler ve medikal malzeme satan firmalarda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!