Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2010 00:00

takın

Koton’un güneş gözlüğü koleksiyonu çıktı. 2010’un sezon trendlerine uygun renk ve desenlerde dizayn edilen gözlükler, kemik ve metalden. Hem erkek hem de kadınlar için 30’dan fazla seçenek var. Yuvarlak ve pilot çerçeveler dikkat çekiyor; fiyatı 29.99 lira.

için

San Pellegrino Meyveliler serisi portakal, kan portakalı, greyfurt ve limondan oluşuyor. Yüzde 18 daha çok meyve suyu, yüzde 30 daha az şeker ve yararlı mineraller içeriyor. 200 ml’liği 1.90 lira.

kullanın

Miu Miu, yaz için bu çantayı öneriyor. Hafif ve şeffaf bir model. İpek kumaş üzerine kuş baskıları var. Soluk pembe, sarı, soluk mavi, beyaz ve siyah seçeneklerini bulabilirsiniz.

gidin

İstanbul Beyoğlu’ndaki Rejans restoran, bu ayın sonuna kadar tüm lise ve üniversite öğrencilerine yüzde 40 indirim uyguluyor. İndirimli Rejans Gençlik Mönüsü de var. 40 liralık mönü dörtlü meze tabağı, piroşki, mevsim salatası, piliç kievski ya da dana stroganoff ve mereng tatlısından oluşuyor.

görün

Ödüllü heykel sanatçısı Tamer Başoğlu’nun retrospektif sergisi, İstanbul Levent’teki İş Bankası Kibele Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergide Başoğlu’nun farklı dönemlerine ait 10 santimlik tuğla heykellerden 37 metrelik dev anıt heykellere kadar eserleri var. 3 Temmuz’a kadar gezebilirsiniz.

giyin

BCBGMAXAZRIA’da mezuniyet baloları, partiler ve düğünler için birbirinden farklı elbise seçenekleri var. Asimetrik kesimler, tek omuzlar, derin dekolteler, straplezler dikkat çekiyor. Satın alınan elbiseler, mağazalarda mutlaka not edilerek aynı davete gidecek bir kişiye satılmıyor. Markanın İstanbul’da Nişantaşı, İstinye Park ve Capacity mağazaları var.

bakın

Farklı tasarımcıların giysilerini bir araya toplayan Akmerkez FashiOnAir mağazasında değişim zamanı. Yeni grupta Asu Aksu, Begüm Salihoğlu, Burçak Ertem, Elif Ergin, Özlem Ahıakın, Rojin Alsı Polat ve Simay Bülbül var.

kaçırmayın

Mezuniyet balosuna hazırlanan erkekler, Damat Tween ADV mağazalarına mutlaka uğrasın. Öğrenci kimliğini göstererek yapılan mezuniyet alışverişlerinde yüzde 30 indirim var.

partileyin

Müzik festivali Sunsplash Antalya, 23-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. İngiltere ve Türkiye’den DJ’lerin katılacağı festival sırasında plajda güneşlenebilir, günbatımı partilerine katılabilir, sabahın erken saatlerine kadar dans edebilirsiniz. Detaylı bilgi için www.sunsplash-antalya.com

alın

Sinbo, evlilik arifesindeki çiftlerin bütçelerine ve ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor. Katı meyve sıkacağı, ekmek yapma makinesi, ütü, saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, tıraş makinesi, yemek yapma makinesi gibi geniş bir ürün yelpazesi var.

artırın

Aşk-ı Memnu dizisindeki kadın oyuncuların kostümleri, 26-31 Mayıs tarihleri arasında, GittiGidiyor’da açık artırma ile satılacak. Elde edilen gelir TEMA Vakfı’nın yapacağı fidan dikimi için kullanılacak. Kıyafetler arasında Nihal’in Özlem Süer imzalı kırmızı tuvaleti, Gamze Saraçoğlu imzalı krem rengi tuvaleti, Bihter’in Özgür Masur imzalı gri elbisesi, İpekyol marka krem rengi paltosu, Firdevs’in Ezra-Tuba kardeşler tarafından tasarlanan siyah renkli elbisesi, Peyker’in Marchesa marka turkuaz rengi elbisesi bulunuyor. www.gittigidiyor.com/ask-i-memnu
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!