Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2010 00:00

Haberin Devamı

kullanın

Komili’nin yüzde 100 doğal zeytinyağlı vücut bakım serisi, duş jeli, sıvı sabun ve bakım sabunundan oluşuyor. Cildi temizliyor, içeriğindeki nar ve bal özleriyle besliyor, rahatlatıyor, canlandırıyor.

tadın

İstanbul’daki Four Seasons Hotel Sultanahmet, 12-25 Nisan tarihleri arasında Rumeli mutfağı günleri düzenliyor. Mönüde Trakya peynirleri ve Rumeli böreği, kakavia (balık çorbası), sütlü krema ile portakal sosundan yapılan galaktoboureko ve midyeli lahana dolması anlamına gelen lahanodolmades gibi meşhur yemekler var. Set mönü kişi başı 45 ve 70 lira. Tel: (212) 402 30 00.

yarışın

Pendik’teki Neomarin AVM, masa tenisi turnuvası düzenleniyor. Karşılaşmalar, cumartesi ve pazar günleri oynanacak şekilde 17-18 Nisan, 24-25 Nisan, 1-2 Mayıs ve 8-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Son başvuru 15 Nisan. www.neomarin.com.tr

dinleyin

Haberin Devamı

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, bu akşam Beylikdüzü Kaya Ramada Plaza’nın balo salonunda konser verecek, sevilen şarkılarını seslendirecek. Rezervasyon için Tel: (212) 866 23 23

buluşun

Dünyaca ünlü iki yazar; Günter Grass ile Yaşar Kemal, 15 Nisan’da biraraya geliyor. Buluşmada, Avrupalı yazarlar Monika Maron, Alek Popov, Attila Bartis ile Stefan Brijs de yer alacak. Etkinlik, Goethe Enstitüsü’nün “Avrupa Edebiyatı Türkiye’de Türkiye Edebiyatı Avrupa’da” adlı kültür projesinin bir parçası. Saat 15:00’te, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bu buluşmaya tanıklık edebilirsiniz. Bilgi için: www.goethe.de/yollarda

kaçırmayın

Yeni neslin önemli caz müzisyenlerinden, New Yorklu Peter Cincotti, ikinci kez İstanbul’da. Chivas Regal sponsorluğunda, 14 Nisan Çarşamba gecesi 21.00’de, İKSV Salon’da sahne alacak. Konserin biletleri, Biletix, İKSV binası ve etkinlik günü Salon gişesinden temin edilebilir. Tam 60, öğrenci 30 lira.

koklayın

Kozmetik markası Oriflame, ev koleksiyonu çıkardı. “Home Collection”, üç farklı kokuda mum ve ev parfümünden oluşuyor. Fiyatları 15.90 ile 16.90 arasında değişiyor.

izleyin

22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri kapsamında, iki yıl önce hayatını kaybeden tiyatro ustası Savaş Dinçel’in yazıp yönettiği “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun, 13 Nisan salı günü saat 20.30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sahnelenecek. Bilgi için: www.enkasanat.org Biletler Biletix’te.

görün

Haberin Devamı

Karadeniz Bölgesi’nde yaşayan kadınların zorlu hayatını yansıtan İfakat belgeseli, 15 Nisan Perşembe günü, 29. Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında gösterilecek. 19.00’da Pera Müzesi’nde izleyebilirsiniz.

giyin

Koton’un 2010 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda pastel renkler, yıkanmış jeanler, yıpratılmış ceketler, uçuşan şifon etekler var. Hem erkek hem de kadın koleksiyonunda sade ve gösterişli, spor ve şık, yeni ve eski bir araya getirilerek sıra dışı bir tarz yaratılmış.

alın

Lacoste’un ayakkabı koleksiyonunda bu sezon büyük timsah baskıları ve renkli tabanlar dikkat çekiyor. Ayakkabılar tenis sporundan ilham alınarak tasarlanmış. Kadın modelleri 145, erkek modelleri 165 lira. Tüm Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz.

katılın

Haberin Devamı

Aka-Der Halklar Çalışma Komisyonu, yarın saat 14.00’te Kadıköy Şube&Kültür Merkezi’nde “Tarihin Horona Durduğu Yer: Pontos; Kemençenin Asi Çocukları” adlı etkinliği düzenleyeck. Kısa film gösteriminin ardından Pontos Kültürü ve Tarihi üstüne tartışmalar yapılacak, kemençe dinleyip horona durulacak. Ayrıca, Pontos yemeklerinden tadılacak. Tel: (216) 348 92 60

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!