Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2010 00:00

izletin

Zorlu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Bremen Mızıkacıları”, 30’a yakın ili kapsayan Anadolu Turnesi’nin ikinci turuna çıkıyor. Nisan boyunca devam edecek oyunu, tüm çocuklar ücretsiz izleyebilecek. Bugün Kars Halk Eğitim Merkezi’nde, yarın Erzurum’da, 5 Nisan’da Erzincan Kültür Merkezi’nde, 6 Nisan’da Tunceli Kültür Merkezi’ndeler. Bilgi için zorlucocuktiyatrosu.com

bakın

Matraş’ın yeni sezon koleksiyonunda kadınlar için şık ve konforlu ayakkabılar var. Dolgu ve yüksek topuklar her yaşa hitap ediyor. Koleksiyona pastel renkler hakim. Fiyatlar 129 liradan başlıyor.

kaçırmayın

İpekyol, Twist ve Machka mağazalarında bu hafta sonu “Uğurlu Günler” kampanyası var. Üzerinde uğur böceği olan ürünler yüzde 50 indirimli satılıyor. Kampanya, her ayın ilk cumartesi ve pazar günleri geçerli.

tadın

İstanbul’daki Cibalikapı Balıkçısı’nın Haliç ve Moda şubelerinde baharla birlikte ot menüsü de genişledi. Deniz börülcesi, radika, labada, kaz ayağı, ebegümeci, turpotu, yaban pancarı, cibes, kaya koruğu, gelincik, ısırgan otu ve şevketi bostan en taze halleriyle ikram ediliyor. Hepsi Ege, Akdeniz ve Marmara’dan toplanıyor. www.cibalikapibalikcisi.com

giyin

İGS’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda denizci stili temel alınmış. Lacivert-beyaz çizgili pololar, beyaz ve çok cepli şortlar, naylon, su geçirmez ceketler ağırlıkta. Klasik stilini de modern bir çizgide sunan İGS Exclusive serisindeki bütün ceket ve takım elbiselerin kumaşları ise İtalya’dan ithal.

için

Vinkara’nın, Doruk serisinde yer alan beyaz şarabı Narince, tropik meyveler ve papatya aromaları içeriyor. 8-10 derecede servis edilmesi tavsiye edilen şaraplara Türkiye genelinde Real, Metro, Carrefour, Carrefour Express ve İstinye Park - Mania Gurme olmak üzere 100’e yakın satış noktasından ulaşabilirsiniz. www.vinkara.com

katılın

Rumeli ve Balkanların dört bir yanından anavatana gelenleri bir araya getiren “Bir Kofer, Bir Sandık” kutlamasının ikincisi bu yıl Sirkeci Garı’nda. Yarın saat 13.00’te Kosova Prizrenliler
Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilecek etkinliğin programı şöyle: 13.00-14.00 açılış, fotoğraf sergisi, ikram; 14.00-14.30 konuşmalar, 14.30-15.00 trenin gelişi, canlandırma, 15.00-15.20 plaket töreni, 15.20-18.00 eğlence.

yarışın

Mutfakta iddialıyım, diyen herkes “Mutfağın Yıldızları Yemek Festivali”nde buluşuyor. İlki 13-17 Nisan tarihlerinde İstanbul Kartal M1 Merkez AVM’de gerçekleşecek olan yarışmalar sırasıyla Gaziantep, Konya, Adana illerinde ve İstanbul’daki Meydan Merter ve Meydan Ümraniye’deki yarışmalarla devam edecek. www.mutfaginyildizlari.com internet adresinden başvurabilirsiniz.

izleyin

29. Uluslararası İstanbul Film Festivali bugün başlıyor. Atlas sinemasında Suç Unsuru, Paris’te Son Konser, Yenmek, Kısırdöngü, Tek Başına Bir Adam ve Ejderha Dövmeli Kız adlı filmleri izleyebilirsiniz. Yeni Rüya Sineması’nda Hayır Kızım Dansa Gitmek Yok, Beş Parmak, Ana, Islık Çalmak İstersem Çalarım ve Kafa 1500 gösterilecek. Sinepop’un programında Eamon, Tehrun, Erkek Gibi Ölmek, Çöpcinsel, Kaderini Arayan Adam var. Beyoğlu Sineması’nda Kutsal Direniş, Bahar Sarhoşu, Ölümsüz Kadın, Yeşil Günler ve Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak görülebilir. Kadıköy Sineması’nda Troçki, Yepyeni Bir Hayat, Bendeniz Don Juan, Yuva ile Kadın, Silah ve Erişte oynayacak. Nişantaşı City’s’te ise Aşk Yuvası, Eleanore’un Sırrı, Getirin Kellesini, Paris’e Beş Saat ve Bunny ile Boğa adlı filmleri izleyebilirsiniz.

yararlanın

Joker mağazalarında Nisan Bebek Şenliği var. Anne ve anne adaylarına tek seferde veya toplamda 250 lira ve üzeri her alışverişleri için 50; 500 lira ve üzeri alışverişleri için 125 lira değerinde Joker Puan hediye ediliyor. 16-17 Nisan tarihlerinde Metrocity Joker Mağazası’nda seminerler de verilecek.

dinleyin

Dünyanın en önemli piyanistlerinden biri kabul edilen ve hayatı Oscar ödüllü Shine filmi ile beyaz perdeye aktarılan David Helfgott’un Türkiye’deki ikinci konseri 8 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda. Bilet ücretleri 100-300 lira arasında değişiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!