Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2009 11:56

Ünlü restoran zinciri Nando’s, Türkiye’ye geliyor. Afrika’nın ünlü peri-peri sosuyla ateşte Portekiz usulü pişen tavukları ile ünlü.

Haberin Devamı

Gidin
Ünlü restoran zinciri Nando’s, Türkiye’ye geliyor. Afrika’nın ünlü peri-peri sosuyla ateşte Portekiz usulü pişen tavukları ile ünlü. İlk restoran kasımda İstanbul’da, Cevahir AVM’de açılacak. Aralıkta Bağdat Caddesi’nde ikinci şubeyi hizmete sokacaklar.

Kullanın
İnterspor mağazalarında satılan Voit marka pilates topları, profesyonel ve amatörler için. Patlamaya dayanıklı, çapı 65 cm. Pembe, mavi ve gri renkleri var. Fiyatı 30 lira.

Bakın
Mudo Concept’in yeni kataloğu çıktı. Mutfaktan yatak odasına kadar geniş ürün yelpazesinde mobilyalar, ev aksesuvarları bulabilirsiniz. Dekorasyona dair pratik fikirler de var içinde.

Kaçırmayın
BKM, Singin’ In The Rain müzikalini sahneliyor. 3 Kasım’dan itibaren, İstanbul’daki Tim Maslak Show Center’da izleyebilirsiniz. Biletler Biletix ve BKM Gişesi’nde. BKM Gişe Tel: (212) 236 18 18

Haberin Devamı

Gezin
İstanbul Teşvikiye’deki Galeri Işık’ta, 3-14 Kasım tarihleri arasında Mini Retrospektif Sergisi düzenleniyor. 50 yıl önce otomobil dünyasında devrim yaratan, günümüzde bir tasarım ikonu olan Mini marka otomobilleri konu alıyor.

Sevindirin
0-4 yaş arası bebek ve çocuklara hitap eden İdilbaby’nin sonbahar-kış koleksiyonunda kızlar için zarif nakışlı, baskılı, uçuşan etek ve elbiseler, erkekler için rahat eşofman takımları var. Küçük şapkalar, bebeğinizi saran zıbın ve tulumlar, bodyler, battaniyeler, pantolon, sweat shirt, gömlek ve iç çamaşırları da bulabilirsiniz.

Giyin
Miss Sixty’nin yeni sezon koleksiyonunda, 80’lerin feminen ve şık tarzı yeniden yorumlanmış. Tüm Miss Sixty/Energie ve Carnevale mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Deneyin
Tüm günü ayakta geçirenler King Paolo’nun 3 sistem klimalı ayakkabılarına bakmalı. Özgürce hareket etme imkanı sağlıyor, terleme ve koku yapmıyor.

Katılın
Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 5 Kasım’da İzmir Hilton Oteli’nde, 7-8 Kasım’da İstanbul Hilton Oteli’nde, 10 Kasım’da Ankara Sheraton Otel’de, 12 Kasım’da Eskişehir Anemon Otel’de ve 14 Kasım’da Antalya’da Divan Talya Otel’de 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Fuar girişi ve seminer programlarına katılım ücretsiz.

Haberin Devamı

İzleyin
Bu hafta vizyona dört film giriyor. Kenny Ortega’nın yönettiği This Is It, efsanevi yıldız Michael Jackson’ı konu alıyor. Yapım, Londra konserlerine hazırlanan Jackson’ın yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içeriyor. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Hakan Ural ile Ali Sürmeli’nin oynadığı Kolpaçino, bir aksiyon-komedi filmi. Birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenler anlatılıyor. Senaryosu, Leman çizerleri Suat Özkan, Kaan Ertem ile Şafak Sezer imzasını taşıyor. Korku, üç üniversite öğrencisinin, insanların korkuları üzerine yaptıkları araştırmayı anlatan psikolojik gerilim türünde. Almeda Abazi, Kerem Fırtına, Paşhan Yılmazel ile Ogün Kaptanoğlu’nun oynadığı Konak da altı üniversite arkadaşının başına gelenler üzerine. Hocalarının verdiği ödev için Safranbolu’ya giden gençler, sıra dışı olaylar yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!