Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2009 00:00

izleyin
Bu hafta gösterime tam 10 yeni film giriyor. İki animasyondan ilki Göçenler, Göçürenler, Ne Varsa Götürenler, Vlad ve Joska adındaki iki arkadaşın komik maceralarını anlatıyor. G-Force, hayvanların casus olarak kullanılmak için eğitildiği gizli bir devlet programını konu alıyor. Blood: Son Vampir, Şeytanın Oteli 2, Pontypool: Öldüren Kelimeler ve Veba, haftanın gerilim filmleri. Egemen Ertürk’ün yönettiği, Burak Önal, İpek Özkök, İlyas Salman ile Osman Tanburacı’nın oynadığı Çıngıraklı Top’un konusu hayata umutla bakan körler. Haluk Piyes’in yönettiği Kanımdaki Barut, hapisten yeni çıkan ve sevgisizliğiyle yüzleşen bir babayla iki oğlunu anlatıyor. Emre Altuğ, Birce Akalay, Zeynep Beşerler ile Irmak Ünal’ın oynadığı Sizi Seviyorum, komedi türünde. Ferhat Gündoğdu, İsmail Hacıoğlu, Şevket Çoruh ile Ayça Bingöl’ü bir araya getiren Sonsuz ise, kanser hastalığı nedeniyle yolları kesişen farklı dünyalardan üç insanı anlatıyor.

sürün
Saç dökülmesi artık erkekler kadar kadınların da öncelikli sağlık problemlerinden biri. Saç üretimini destekleyen Restorex, özellikle mevsimsel saç dökülmelerinin önüne geçiyor. Şampuan 18.50 lira, 6’lı serum 75 lira.

tadın
Eski bir bayram geleneğidir, bayramda konuklara kahve yanında likör ikram etmek. Hare likörlerinin yüzde 60’ı hakiki meyvelerden üretiliyor. Ahududu, vişne, nane, acıbadem, muz ve portakal çeşitleri var. Kahveli çeşitlerini de deneyebilirsiniz.

bakın
İtaliana’nın 2009-2010 sonbahar-kış koleksiyonunda renkli tayt çoraplar, file ve diz altı kurdeleli modeller var. Sıradışı ve şık olmak isteyenler için ideal. Bütün Carrefour, Migros, Kipa marketlerde, geleneksel çorap ve çamaşır satan dükkânlarda bulabilirsiniz. Fiyatlar 2.50 ile 25 lira arasında.

kaçırmayın
Zeki Triko mayo ve bikinilerin yanı sıra havlu, terlik, çanta gibi yan ürünler de dahil olmak üzere tüm koleksiyonunda yüzde 50 indirim uyguluyor. Seneye yaza iyi bir yatırım yapmak isterseniz bu fırsatı sakın kaçırmayın.

sevindirin
012 Benetton da yeni sezona girdi. Sevimli, şık, renkli bayramlıklar arıyorsanız bir göz atın. Kız bebekler için kadife mini etekler ve pantolonlar, pötikareli jile elbiseler, zarif çiçek desenli hırkalar var. Erkek bebekler için ise jean’ler, esprili tişört ve içlikler, mont, anorak ve tulumlar bulabilirsiniz.

giyin
Dockers’ın Khaki pantolonu yeni sezonda farklı seçenekleriyle karşımızda. Markanın sonbahar kış koleksiyonunda genel olarak kadife ağırlığını hissettiriyor. Etekler, polo yaka tişörtler, triko ve ceketler var. Khaki pantolon fiyatları 99 liradan başlıyor.

katılın
İbrahim Kutluay Basketball Academy, ünlü basketbolcunun sürpriz katılımı ile 20 Eylül’e kadar İstinyePark Ana Aktivite Alanı’nda çocuklara yönelik yarışmalar düzenleyecek. Katılmak için alışveriş merkezindeki herhangi bir mağazadan en az 10 liralık alışveriş yapmak yeterli.

ıslanmayın
Sonbahar yağmurlarıyla birlikte geldi. Celal Birsen’de dilediğiniz model şemsiyeyi bulabilirsiniz. Baston veya katlanabilir, hepsi 2 yıl garantili.

gezin
Kardelen kızları İstanbul Galatasaray Meydanı’nda! Kardelenlerin National Geographic’in ünlü İspanyol fotoğrafçısı Tino Soriano tarafından çekilen fotoğrafları, Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda sergilenecek. 27 Eylül’e kadar gezebilirsiniz.

alın
Çantalarıyla ünlü Kipling’in Back to School (Okula Dönüş) koleksiyonunda, sırt çantasından kalem kutusuna kadar çocuğunuzun bütün ihtiyaçlarını bulabilirsiniz. İstanbul’da Kozyatağı Carrefour, Boyner Suadiye ve Boyner İstinye Park Mağazalar’ında satılıyor. New runner çanta 354, Hover 228, Challenger 177 lira.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!