Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2009 00:00

yarışın
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması, insan, gezi-kültür ve doğa temalarını içeriyor. Uluslararası finalde üç kategoride büyük ödüle layık görülecek finalistler, tüm masrafları karşılanarak National Geographic Society’nin Washington’daki genel merkezinde 4 gece 5 gün ağırlanacak. Son katılım tarihi 31 Ekim. Ayrıntılı bilgi için www.nationalgeographic.com.tr

gezin
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte düzenlediği, 4. Geleneksel Altın Eller El Sanatları Festivali başladı. Farklı illerden gelen 80 el sanatçısının eserlerini Taksim Meydanı’ndaki Gezi Parkı’nda görebilir, satın alabilirsiniz.

bakın
Bu ayakkabı, Bebe’nin 2009 sonbahar koleksiyonundan. Markanın aksesuvar grubunda krokodil, zımbalı ve fırfırlı çantalar da var. Mağazaları İstanbul’daki Akmerkez ve Palladium alışveriş merkezlerinde.

destekleyin
Antik Myndos Kenti’ni tahribattan korumayı amaçlayan Myndos Umut Konserleri devam ediyor. Bugün Bulutsuzluk Özlemi, saat 21.30’da Bodrum Gümüşlük’te, Gümüşlük Akademisi’nin bahçesindeki amfitiyatroda sahne alacak. Bilet fiyatları 45-60 lira arasında.

tıklayın
United Colors of Benetton’un dergisi Colors, ilk sanal sayısını çıkardı. Adı, “Colors Viral”. Yaratıcı yönetmenliğini Erik Ravelo’nun yaptığı derginin ilk sayısı, Michael Jackson’a ithaf edildi. Kapakta, Jackson’ın bilgisayar ortamında yaşlandırılmış bir portresi var. Derginin iç sayfalarında Elvis Presley, Marilyn Monroe, Che Guevara, John Lennon gibi efsanelerin de yaşlandırılmış portreleri bulunuyor. http://lab.colorsmagazine.com/tribute-michael-jackson

sürün
Gratis markası, erkeklere duşta zaman kazandırmak amacıyla hem saç hem de vücut için kullanılabilen şampuan satıyor. Adı Road Sign Vücut ve Saç Şampuanı. Üç çeşidi var, fiyatı 4.90 TL.

alın
Birkenstock’un çizgi hayvan karakterlerinden oluşan Birki’s koleksiyonunda, birbirinden sevimli modeller var. Sadece çocuklar değil, herkes için. Ortopedik yapılarıyla konfor da sağlıyorlar. Markanın İstanbul Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi mağazalarında bulabilirsiniz.

izleyin
Jodi Picoult’nun kitabından uyarlanan Kız Kardeşimin Hikayesi, ablasına ilik vermek için dünyaya gelen Anna’nın ve ailesinin hayatını anlatıyor. Nick Cassavetes’in yönettiği filmin başrollerinde Cameron Diaz, Abigail Breslin ve Jason Patric var. Yönetmenliğini James Watkins’in üstlendiği Kan Gölü, gerilim ve korku türünde. Kampa giden çiftin tatili, bir grup genç yüzünden kabusa dönüşüyor. Komedi-dram türündeki Tıkanma, Dövüş Kulübü’nün yazarı Chuck Palahniuk’un aynı adlı romanından uyarlandı. Alzheimer hastası annesinin hastane masraflarını karşılamak için çeşitli yollara başvuran Victor’un yaşamı, doktor Paigle ile tanışması üzerine değişiyor.

katılın
2010 Avrupa Kültür Başkenti projesi kapsamında düzenlenen “İstanbul’daki İlkler ve Öncü Kadınlar” konulu panel, bugün saat 13.00’te, İstanbul Fener’deki Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı’nda. Tel: (212) 621 81 34

tadın
Karafırın’ın kullandığı yeni teknoloji sayesinde, dilediğiniz fotoğrafı çikolataların üzerine bastırabiliyorsunuz. Kalp, kare ya da kartvizit şeklindeki fotoğraf baskılı çikolataların tanesi 1.50 TL.

kullanın
e-rider firması, saatte 15 km hıza ulaşıldığında kendi kendini şarj eden elektrikli bisiklet üretti. Adı Fold-Up. Toplam ağırlığı 26 kg. Siyah mat ve floresan beyaz olmak üzere iki rengi var. Fiyatı 1450 TL + KDV.

keşfedin
Bal arılarının polenleri bacaklarına yapıştırıp kovana bu yolla taşıdıklarını biliyor muydunuz? Artvin’in Efeler Köyü’nden İbrahim Kahya, iki yıl Kafkas arılarını fotoğraf makinesiyle izledi. “100 Çiçek, Bir Arı” başlıklı sergisini dün “Saf Kafkas Arısı ve Bal Festivali” kapsamında Borçka’nın Camili Köyü’ndeki TEMA Konukevi’nde açtı. Bölgeye yolunuz düşerse, aklınızda bulunsun.

giyin
Kadın giyim markası BGN, 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda müzik ve modayı birleştirerek 7 farklı akım yarattı: Couture No Future, Artsiatik, Ecoligious, A Woman’s Oddysey, Fairy Tale in Motion Life, Xanadu ve Night and Day... Hepsi farklı stiller sunuyor. Kimi etnik, kimi çevreci, kimi Uzakdoğulu, kimiyse seksi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!